ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تعیین وضعیت هپکو و آذرآب به دو هفته بعد موکول شد

طبق تصمیمات این جلسه قرار شد وزارت صمت تا دو هفته دیگر وضعیت سهامدار هپکو را روشن کند. شرکت آذرآب نیز تا زمان عرضه سهام آن در بورس، همچنان در اختیار بانک کشاورزی باقی می‌ماند.

جلسه‌ تعیین وضعیت دو ابرشرکت پیمانکاری صنعتی اراک، شرکت‌های هپکو و آذرآب، بالاخره برگزار شد. طبق تصمیمات این جلسه قرار شد وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) تا دو هفته دیگر وضعیت سهامدار هپکو را روشن کند. شرکت آذرآب نیز تا زمان عرضه سهام آن در بورس، همچنان در اختیار بانک کشاورزی باقی می‌ماند.

سه‌شنبه ۵ شهریور: چهارمین روز تجمع اعتراضی کارگران هپکو در اراک

جلسه تعیین وضعیت هپکو و آذرآب دوشنبه ۱۸ آذر با حضور اسحاق جهانگیری، معاون رئیس جمهوری، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد اسلامی، سرپرست وزارت راه و شهرسازی، علی آقازاده، استاندار استان مرکزی، و نیز مدیر کل بانک ملی و رئیس سازمان خصوصی‌سازی برگزار شد.

این نشست که قرار بود در آبان برگزار شود، «به دلیل برخی مشکلات» لغو شده بود.

ابوالفضل رنجبر، نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا) گفت که قرار است وزارت صمت تکلیف سهامداری شرکت هپکو را تا دو هفته دیگر تعیین کند، وزارت راه اعتبار لازم برای سفارش ۳۶۰ دستگاه ماشین‌الات را به هپکو ارائه دهد و بانک ملی وامی به میزان ۳۵ میلیارد تومان در اختیار هپکو قرار دهد.

شرکت هپکو هم‌اکنون ۳۶۶ میلیارد تومان (بیش از یک و نیم برابر سرمایه ثبتی آن) زیان انباشته دارد که بخش قابل توجهی از آن را بهره وام‌های بانکی تشکیل می‌دهد.

برای بزرگ شدن تصویر روی آن کلیک کنید

ایلنا به نقل از استاندار مرکزی در ارتباط با وضعیت شرکت آذرآب نوشت که قرار است وزارت صمت اختلاف میان آذرآب با خریدار جدید مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران (مپنا) را تا دو هفته دیگر برطرف کند. سهام شرکت تا زمان واگذاری از طریق بورس همچنان در اختیار بانک کشاورزی باقی می‌ماند.

کارگران هپکو و آذرآب در مهر ماه امسال با خواست تعیین تکلیف این دو کارخانه، لغو خصوصی‌سازی و پرداخت مطالبات معوقه خود دست به اعتصاب زدند. ده‌ها تن از کارگران احضار و مدتی بازداشت شدند اما جز پرداخت بخشی از مطالبات معوقه کارگران اقدام دیگری صورت نگرفت.

محمدتقی آبایی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در ارتباط با وضعیت این دو کارخانه روز ۱۱ آذر گفته بود هپکو به سازمان خصوصی‌سازی واگذار شده اما تاکنون از سوی این سازمان هیچ اقدامی برای واگذاری مجدد آن صورت نگرفته است.

به گفته‌ی آبایی کارخانه آذرآب نیز وشعیت مشابهی دارد و «سهامدار عمده این شرکت نیز بانک کشاورزی به میزان ۳۳ درصد و یک شخص حقیقی به میزان ۱۲ درصد است که قرار بود سهام بانک کشاورزی واگذار شود که در این زمینه نیز هنوز اقدامی انجام نشده است.»

کارگران این دو کارخانه روز یکشنبه ۱۰ آذر نیز در اعتراض بە نامشخص بودن وضعیت کارخانە‌ها و عدم دریافت حقوق معوقە در خیابان‌های اراک راهپیمایی کردند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.