ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حمله به ادلب: «۲۰۰ هزار تن آواره شدند»

بیش از ۲۰۰ هزار تن از غیرنظامیان ادلب،با اتوبوس، کامیون و سایر وسایل نقلیه در حال فرار از بمباران نیروهای ارتش سوریه و روسیه هستند.

به گفته یک سازمان امدادی، بیش از ۲۰۰ هزار تن از غیرنظامیان ادلب، در پی حملات فزاینده ارتش‌های سوریه و روسیه آواره شده اند، بخش زیادی از این جمعیت به سمت مرز با ترکیه در حرکتند.

بخشی از جمعیت ادلب را آوارگان سوری تشکیل می‌دهند که از مناطق دیگر سوریه به آخرین سنگر شورشیان نقل مکان کردند/ عکس AFP PHOTO / Youssef KARWASHAN

به گزارش «دیویچلندفونک»، به نقل از گروه های امدادی، ساکنان ادلب با اتوبوس، کامیون و سایر وسایل نقلیه در حال گریختن از تهاجم نیروهای دولتی سوریه و بمباران هوایی روسیه هستند.

بسیاری از این جمعیت عظیم به سمت مرزهای ترکیه در حرکت اند. ادلب به مرز ترکیه نزدیک است، و ۲۵۰ منطقه در این استان تحت تاثیر قرار گرفته و دیگر امن محسوب نمی‌شود.

به گزارش سازمان ملل، نزدیک به ۶۰ هزار تن از ساکنان ادلب در هفته‌های گذشته ناچار به ترک خانه‌هایشان شده بودند.

تعداد زیادی از این آوارگان بار اول نیست که ناچار به فرار شده اند. بخشی از جمعیت ادلب را مهاجران داخلی تشکیل می‌دهند که در پی تصرف شهرهای دیگر شورشی از سوی رژیم، به ادلب نقل مکان کردند.

ترکیه پیشتر از روسیه خواسته بود که در استان شمالی ادلب، آخرین سنگر شورشیان مخالف رژیم بشار الاسد، آتش‌بسی جدید برقرار کند. یک مقام دولتی ترکیه گفته بود که درگیری‌ها باید همین حالا پایان بیابد.

در پی افزایش خشونت‌ها، و همچنین نگرانی ترکیه از ورود تعداد بیشتری از پناهجویان سوری به این کشور، یک هیئت نمایندگی ترکیه دوشنبه، دوم دی/ ۲۳ دسامبر به روسیه رفته تا درباره پیامدهای بمباران ادلب مذاکره کنند. موضوع دیگر این مذاکرات اختلاف‌های آنکارا و مسکو بر سر لیبی بود.

مذاکرات دیپلمات‌های دو کشور سه روز پیاپی و بیشتر از آنچه که انتظار می‌رفت به طول انجامید. هنوز از دستاوردهای احتمالی آن خبری نیست.

نیروهای رژیم بشار الاسد قصد دارند شهر شورشی «معره النعمان» را که در مسیر بزرگراه مهم دمشق و حلب قرار دارد، تصرف کنند. بشار اسد رئیس‌جمهوری رژیم سوریه مصمم است که بالاخره این بزرگراه استراتژیک را که از سال ۲۰۱۲ از سوی شورشیان بسته شده است، بازگشایی کند.

سازمان‌ها و فعالان مدافع حقوق بشر نسبت به پیامدهای انسانی این تهاجم هشدار داده اند. اکنون هزاران نفر در سرمای زمستان و بدون سرپناه و غذای کافی در نزدیکی مرز ترکیه تجمع کرده اند. کمک‌های امدادرسانان ترکیه به این جمعیت عظیم به هیچ وجه کافی نیست.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.