ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترامپ: آمریکا به دنبال صلح است

ترامپ در واکنش به حمله ایران به نیروهای آمریکایی در عراق گفت که تهران هرگز اجازه داشتن سلاح هسته‌ای را نخواهد داشت اما آمریکا خواهان صلح است و ایران شایسته «آینده‌ای روشن‌تر».

دونالد ترامپ در سخنانی در واکنش به حمله ایران به دو پایگاه‌ نیروهای آمریکایی در عراق اشاره‌ مشخصی به حمله تلافی‌جویانه علیه ایران نکرد و گفت آمریکا به دنبال صلح است. رئیس‌جمهوری ایالات متحده گفت که ایران هرگز اجازه داشتن سلاح هسته‌ای را نخواهد داشت و از اروپایی‌ها و سازمان پیمان نظامی اتلانتیک شمالی (ناتو) خواست تا از استراتژی آمریکا در خاورمیانه برای تقابل با تهران حمایت فعالانه‌تری بکنند. ترامپ بار دیگر به ایرانی‌ها گفت که «ما خواهان آینده روشنی با شما هستیم» هرچند از وضع تحریم‌های بیشتر علیه تهران خبر داد.

ترامپ در حال سخنرانی درباره حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق، هشتم ژانویه ــ Win McNamee/Getty Images/AFP

دونالد ترامپ کنفرانس خبری ظهر چهارشنبه ۸ ژانویه/ ۱۸ دی در کاخ سفید را با این جمله آغاز کرد: «تا زمانی‌که من رئیس جمهور آمریکا هستم ایران اجازه نخواهد یافت به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

ترامپ افزود: «مردم آمریکا باید خوشحال و سپاسگزار باشند،‌ هیچ آمریکایی‌ای در حمله ایران آسیب ندید.» در کنار ترامپ دیگر مقام‌های ارشد ایالات متحده همچون مایک پنس، معاون اول، مارک اسپر، وزیر دفاع، مایک پومپئو، وزیر خارجه و فرماندهان بلندمرتبه ارتش آمریکا نیز ایستاده بودند.

دونالد ترامپ با اشاره به حمله شب گذشته ایران به پایگاه‌های آمریکایی در عراق گفت: «هیچ تلفاتی نبوده و تمام سربازان ما سالم و ایمن هستند و نیروهای ما آماده همه چیز هستند. به نظر می‌رسد که ایران اکنون عقب نشسته که برای هر دو طرف و برای جهان خوب است.»

به گفته رئیس جمهوری آمریکا، هیچ آمریکایی یا عراقی جان خود را از دست نداده است و «سیستم هشدار سریع ما بسیار خوب عمل کرده است.»

ترامپ ضمن دفاع از تصمیم خود مبنی بر صدور فرمان کشتن قاسم سلیمانی گفت ما مانع از آن شدیم که حملات جدیدی علیه آمریکا طرح‌ریزی کند.

ترامپ به تهران هشدار داد که «جاه‌طلبی‌های هسته‌ای» خود را کنار بگذارد و به گفته او از حمایت از «تروریسم» دست بردارد: «کمپین وحشت افکنی شما تحمل نخواهد شد و اجازه نخواهد یافت که پیش رود.»

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین از ناتو و کشورهای اتحادیه اروپا خواست تا بیش از گذشته در روند اوضاع در خاورمیانه درگیر شوند. ترامپ از بریتانیا، آلمان، فرانسه، روسیه و چین هم خواست تا از توافق هسته ای با ایران (برجام) دست بکشند.

ترامپ دراین کنفرانس خبری، اعلام کرد که تحریم‌های اقتصادی جدیدی علیه ایران اعمال خواهد کرد. اما جزییات بیشتری در مورد این تحریم‌ها ذکر نکرد.

رئیس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود لحن ملایم‌تری نسبت به ایران گرفت و گفت که نابودی داعش برای ایران خوب بوده است و دو کشور باید در زمینه مسایلی که منافع مشترکی دارند کار کنند.

او در پیامی به رهبران و مردم ایران گفت: «ما می خواهیم آینده روشنی را که شایسته آن هستید، داشته باشید. آینده‌ای سرشار از رفاه در خانه و هماهنگی با کشورهای جهان. آمریکا آماده در آغوش کشیدن صلح به همراه همه آنهایی است که به دنبال آن هستند.»

جمهوری اسلامی ایران در ساعت یک و بیست دقیقه بامداد هشتم ژانویه/ ۱۸ دی به وقت محلی با موشک‌های بالستیک به دو پایگاه نیروهای آمریکایی در عین‌الاسد در عراق و در نزدیکی فرودگاه اربیل در اقلیم کردستان عراق حمله کرد.

نقشه حمله‌های ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق ــ برای بزرگ‌ترشدن روی آن کلیک کنید

این حمله «آغاز انتقام» ترور قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس پاسداران اعلام شد که هفته گذشته در حمله پهپادی ارتش ایالات متحده در نزدیکی فرودگاه بغداد کشته شد.

شماری از تندروها در ایران این حمله را «سیلی اول» خوانده اند. با این وجود، محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران پس از حمله اعلام کرد که این یک تلافی‌جویی «متناسب» با حمله به سلیمانی بود و تهران اقدام نظامی دیگری نشان نمی‌دهد. علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی نیز در سخنرانی پس از این حمله به ادامه اقدامات نظامی اشاره نکرد.

ترامپ نیز در توئیتی پس از این حمله نوشت: «همه چیز خوب است ... تاکنون به خیر گذشته.»

توئیت‌های پیشین رئیس‌جمهوری ایالات متحده اما نگرانی‌ها از تلافی‌جویی آمریکا و کشانده شدن منطقه به جنگ فراگیر را افزایش داده بود.

ترامپ پس از کشته شدن سلیمانی تهدید کرده بود که در صورت تلافی‌جویی ایران به ۵۲ نقطه در این کشور حمله خواهد کرد. اگرچه رئیس‌جمهوری ایالات متحده برخی از این مکان‌ها را مکان‌های فرهنگی ارزشمند برای ایران معرفی کرده بود، سه‌شنبه ۷ ژانویه / ۱۷ ژانویه در برابر انتقادها نسبت به احتمال ارتکاب جنایت جنگی عقب نشست و گفت که به میراث فرهنگی ایران کاری نخواهد داشت.

ترامپ با این وجود در توئیت دیگری هشدار داده بود که واکنش به حمله احتمالی ایران «نامتناسب» خواهد بود.

پس از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق، تلاش‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از وقوع یک جنگ فراگیر شدت گرفت.

نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در بیانیه‌های جداگانه خواستار تنش‌زدایی میان ایران و آمریکا شدند و همزمان از سربازان آمریکایی حاضر در منطقه اعلام حمایت کردند.

رهبران اروپایی نیز در پیام‌های خصوصی و عمومی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده خواستند تا برای نزاع با ایران حدی قائل شود و به حمله موشکی ایران به نیروهای آمریکایی در عراق پاسخ نظامی ندهد.

عربستان سعودی و امارات متحده عربی، رقبای منطقه‌ای تهران نیز هیچکدام خواهان تلافی از سوی واشنگتن نشده اند. انور قرقاش، وزیر خارجه متنفذ امارات گفت: «ضروری است که منطقه از تنش‌های جاری فاصله بگیرد. تنش‌زدایی عقلانه و ضروری است. باید راه سیاسی به سوی ثبات را دنبال کنیم»

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • سیندخت

    خطاب به "جهان سکولار" این به اصطلاح جهان سکولاری که شما در مد نظر دارید, به جز در تخیلات شما در هیچ جای دیگری وجود ندارد. نه تنها تمامی دولتهای سکولار رابطه ای عمیق و اساسی با نهادهای مذهبی دارند (به جز استثنای فرانسه) بلکه تمامی آنان خود در گیر یک دین و مذهبی بسیار مخرب و ویرانگر می باشند؛ دین و مذهبی به نام سرمایه داری. (رجوع شود به یادداشتهای والتر بنجامین "سرمایه داری به مثابه یک مذهب). تا جایی که به ما ایرانیان مربوط میشود اتفاقا همین دولتهای سکولار بودند که در کنفرانس گوادلوپ از روی کار آمدن خمینی تمام قد استقبال و پشتیبانی کردند. سیاستی که قرار بود جنبش آزادیخواهانهء مردم ایران را به بیراه بکشد و اطمینان حاصل کنند که تمامی نیروهای مترقی و چپ توسط خمینی منهدم و نابود خواهند شد. امری که دقیقا مو به مو توسط خمینی انجام گشت. با همکاری فردوست و کارمندان سابق ساواک که در ساواما شروع به "خدمت" کردند. مشکل اساسی سلطنت باختگان به غایت کودن و ابله این است که آنان نه تنها از مردم ایران می ترسند, بلکه نسبت به مردم ایران کینه ای عمیق به دل دارند. که نتیجهء منطقی چنین ذهنیت مریضی میشود افسانه بافی های کودکانه در باره "جهان سکولاریزم" و مزخرفاتی که تقریبا هر روز در اینجا شاهدش هستیم. "جنگ بی پایان" اتفاقا آخرین مرحله و از جدیدترین راهبرد های این "جهان سکولاریزم" شماست. و این بدان معنا است که تمامی این پند و اندرز های سلطنت باختگان کودن, کشک است و اتفاقا قرار بر این است که به اصطلاح "جنگ علیه تروریزم" تا ابد دهر ادامه داشته باشد. مانند جنگ افغانستان.

  • جهان سکولار

    جهان سکولار (از دولتمردان خانینش که عمدتا شرقی هستند تا دولتمردان شجاعی سکولار که اغلب غربی هستند)، شما تمدن و کشورهایان پس رهایی از سلطه عقاید خرافی مذهبی و پذیرفتن حاکمیت قانون سکولاریسم به تمدن چنین پیشرفته رسید؛ اما 40 سالست رژیمی سفاک و ضد بشری که مبنای نظری-عملی و علنی اش نابودی همه جهان سکولار و حتی همه فرهنگ و ادیان و مذاب است تحت عنوان مهدویت، داستانهای وحشتانک کشتارهای جمعمی خرافی شیعی ولایی را هر کس باور کن بیمار روانی میشود و هر عاقلی سکولار بخواند، از حیرت ممکنست بیهوش شود!، مگر ممکن در قرن 21 موجودات شبیه انسان چنین افکار خرافی پلیدی داشته باشند؟! حالا هی مماشات کنید، هی از دم صلح بزنید، 40 سال پیش نظام ج.ا. از باقی سلاحهای زمان شاه و سیاست غلط مهار دوجانبه ابرقدرتها استفاده کرد و حالا به مرز دسستیابی به موشک قاره پیما و بمب اتمی رشیده، یک سال دیگر همه جهان سکولار (99% جهان!) در تیر رس دشمن قسم سکولارها و دشمن یهودیان، دشمن بهاییان، دشمن سنیها، دشمن ادیان شرقی از هندو تا بودایی و شینتو... است. باز هم ادامه دهید این سیاست را !!! مگر همین امروز بخود آیید و دست از خیانت به سکولاریسم بردراید و کار ج.ا. . عواملش ضد بشری را پایان دهید حملات کوبنده با هر سلاح ممکن، چرا آنها نیز در آینده نزدیک تمدنهای شما زا به تلی از خاکستر تبدیل میکنند و این هدف را سالهاست در دستانسرایی مهدویت اعلام کردند و 40 سالست در این راه صدها میلیارد دلار خرج و میلیونها نفر کشته و چندین نسل زندگی سوزانده اند!

  • sattar beheshti

    ترامپ اشاره کرد سفارتخانه های آمریکا از تماس با گروههای مخالف منع و آماده مذاکره صلح با حکومت ایران هستند! سیاست حکومت شیعی در میدان نبرد از اول اخته بود و و هارت و هورت فقط برای مردم ایران و بمنظورادامه دزدی و غارت بنام خدا است . نتیجه حمله موشکی و سیلی زدن سپاه اخوندی را دیدیم ،تخریب چند مستراح پادگان امریکا در عراق! ، در ازای جنازه تیکه پاره قاسم سلیمانی!? . چرابه قطر ، جایی که هواپیمای کشتن سلیمانی برخاست و میتواند از قطر دوباره اماده حمله بعدی برای مجتبی خامنه ای یا قالیباف یا محسن رضائی باشد (که میلیارد ها دلار پول دزدی در بانکهای اروپائی دارند) موشک نمیفرستید ؟ خامنه ای خودش اجازه کشتن قاسم سلیمانی را در معامله حسن روحانی در سفر ژاپن به امریکائی ها طبق قراردادی داد تا تضمین ادامه بقای حکومتش را بگیرد وخطر کودتا از جانب سلیمانی را نیز رفع کند.(مثل ضمانت خمینی مبنی بر ادامه فروش نفت ارزان در ازای برپائی جمهوری اسلامی و حفظ ان به هر قیمتی در نوفل لوشاتو به سایرونس و برژنسکی و دولت کارتر داده بود). یک تیر و ۲ نشان ، سیلی زدن به مستراح پادگان امریکائی ، لاپوشانی جنایت علیه بشریت با کشتار ۱۵۰۰ نفر با شلیک گلوله به مغز و قلب معترضان صلح جو در خیابانهای شهر های سراسر ایران . ۴۰ ساله همین مافیای کارتلهای نفتی اروپا و امریکا ۷ خواهران با روی کار اوردن خمینیسم ، و با نمایشنامه های سرگرم کننده خبری ، مرگ بر امریکا و گروگان گیری و جنگ با عراق و ایجاد حزب لله و جنگ سوریه و انرژی هسته ای! و نمایش سپاه قدس قاسم رینگو و حمله موشکی ، شب و روز برای سرکوب و غارت ملت همینگونه ادامه دارد .

  • farid

    در ادامه شعار باطل جنگ جنگ تاپیروزی ؟! دهها موشک با هزینه میلیاردی از پول متعلق بمردم ایران را به بیابانهای عراق پرتاب کردند و هواپیمای اوکراینی را حامل دهها تحصیلکرده ایران عازم کانادا؛ با موشک ضد هوایی زدند تا بگویند بر آمریکا غلبه کردیم ! دو روز دیگرکشته شدن سلیمانی ( مثل بن لادن و ابولبکر بغدادی) و راه پیمایی گریه و زاری وساندیس بسیجی ها و گروه ویژه قاتل از یادها خواهد رفت و واقعیت تلخ زندگی در ج.ا.برای مردم عادی (نه آغا زاده های پورش و بنز سوار ) بدتر از قبل رخ خواهد نمود. مردم بازناچارا اعتراض خواهند کرد و حکومت باز پاسداران نیروی ویژه را به خیابانها خواهد فرستاد. درگیری میان حکومت قرون وسطایی فاسد و طرفدار بمب و موشک با مردم در نهایت به جایی خواهد رسید که شیرازه ی حکومت از هم بپاشد و هر یک از آدمخواران و غارتگران حکومت و «مرده‌‌خوارهایی » مثل کرباسچی و خزعلی و زیدآبادی و تاجزاده و پسر رفسنجانی... که تروریست را قهرمان ملی مینامند! ویا امثال سازگارا که لباس مشکی پوشیده!؛ مثل قذافی به سوراخ سنبه ای بخزند. موگرینی و پلوسی ومسولین سی ان ان و تلویزیونهای فارسی مقیم لندن هم بخاطرهمنوایی با شوی مسخره تجاهل دچار سرمشاری تاریخی خواهند شد.

  • حقیقتگو

    کسی می تواند تصورکند که اوباما باپرداخت بیش از150ممیلیارددلار ادامه حیات حکومت آخوندی را هموارکرد وترامپ با سقظ کردن قاسم سلیمانی وشرکا< ...ودرحقیقت هرآنچه این دو رئیس جمهور امریکا انجام دادند باعث هیچ تغییری دررفتاروکردار واعمال اخوندها ورهبرشان پدیدارنشد بلکه استبداد وخفقان و فجایع اقتصادی ورفاهی درایران بیشتر شد... درحقیقت محض انکار افرادی نامشخص که درضمام امورو کشورداری امریکا را دردست دارند درحقیقت خواهان ادامه فلسفه امپریالیستی وفاشیستی اسلامی درکل منطقه خاورمیانه هستند که منافعشان ازاین فلسفه تامین میشود ومانع ازهرگونه حمله امریکا توسط رئیس جمهورهایش دردرهم کوفتن این فلسفه امپریالیستی وفاشیستی اسلامی میشود...دانسته باشیم که بسیاری ازفاشیست های آلمانی درخاتمه جنگ جهانی دوم با آغوش باز سیاسیون امریکائی پذیرفته شدند وامریکا هیچگاه آنها را درهیچ دادگاهی درامریکا محاکمه نکرد...رژیم آخوندی ازموهبت سقط شدن قاسم سلیمانی تمامی کشتارهای تظارهرکننده گان وگرانی ها وکمبودها وبیکاری ها وظلم وستم اقتصادی برمردم را پرده پوشی خواهد کرد و روزها وماه ها تنها به تهدیدها وفحاشی ها وشعاردادن هاو دستگیری ها وبرچسب چسباندن ها پسنده خواهد کرد...ترامپ هم برای انتخاب شدن دوباره موردی برای رستم نمائی یافت ...درحقیقت هم برای علی خامنه ای وهم برای ترامپ سقط شدن قاسم سلیمانی موهبتی شد