ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

برجام: حل اختلاف و سناریوهای پیش‌رو ــ گفت‌و‌گو با سعید محمودی

«زمانه» برای روشن شدن وضعیت پرونده هسته‌ای ایران در حال حاضر، روند مکانیسم حل اختلاف و سناریوهای پیش رو با سعید محمودی، استاد حقوق بین الملل در استکهلم سوئد گفت‌و‌گو کرد.

 سه‌شنبه ۱۴ ژانویه سال ۲۰۲۰  (در حالی‌که دقیقا چهار سال و نیم از امضای توافق برجام می گذشت)، فرانسه، بریتانیا و آلمان به اتحادیه اروپا اطلاع دادند که مکانیسم حل اختلاف در «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) را به‌اجرا می‌گذارند.

در برجام که یکی از پیچیده‌ترین توافق‌های هسته‌ای تاریخ است، مکانیسمی برای حل اختلافات طرفین پیش‌بینی شده و چنانچه یکی از طرف‌های توافق احساس کند که طرف دیگر به تعهداتش پایبند نیست، می‌تواند روند حل اختلاف را به راه اندازد. بخشی از توافق که مربوط به حل اختلاف است، در حقیقت پیچیده‌ترین بخش توافق است. «زمانه» برای روشن شدن وضعیت پرونده ایران در حال حاضر، روند مکانیسم حل اختلاف و سناریوهای پیش رو با سعید محمودی، استاد حقوق بین الملل در استکهلم سوئد گفت‌و‌گو کرد.

آقای محمودی ضمن تشریح مکانیسم ماشه و روند حل اختلاف گفت: «اگر طرف‌های حل اختلاف موضوع را به شورای امنیت ارجاع دهند، شورای امنیت ظرف سی روز موظف است تصمیم بگیرد که قطعنامه‌ای صادر کند، موضوع این قطعنامه این است که تعلیق تحریم‌ها بر ایران ادامه داشته باشد و به عبارتی وضع هیچ تغییری پیدا نکند.»

گفت‌وگوی زمانه با سعید محمودی، استاد حقوق بین الملل در استکهلم را بشنوید:

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.