ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تجمع مقابل وزارت خارجه ایران: ظریف عذرخواهی کند

وزارت خارجه ایران در واکنش با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد تاکید بر مذاکرات در چارچوب برجام به مصلحت ایران است و نباید از منافع ملی سوءاستفاده جناحی کرد.

عده نه چندان پرشماری از طلبه‌ها و طرفداران حکومت عصر دوشنبه ۷ بهمن در اعتراض به اظهارات ظریف درباره «امکان مذاکره با آمریکا حتی بعد از ترور قاسم سلیمانی» مقابل ساختمان وزارت خارجه تجمع کردند. این تجمع بعد از همایش بسیجیان در تهران برگزار شد. وزارت خارجه ایران با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد «تأکید بر مذاکرات قانونی در چارچوب کمیسیون مشترک برجام در مقابل مذاکرات خارج از برجام» یک «سنگر بین‌المللی» است و نباید به آمریکا واگذار شود. وزارت خارجه ایران در این بیانیه هشدار داد که نباید از «منافع ملی» سوءاستفاده جناحی کرد.

عصر دوشنبه ۷ بهمن: تجمع طرفداران راست افراطی مقابل ساختمان وزارت خارجه ایران

از «بی‌حیایی» تا «بی‌غیرتی»

محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در مصاحبه با بخش انگلیسی‌زبان اشپیگل درباره احتمال مذاکره با آمریکا بعد از قتل قاسم سلیمانی در بغداد گفته بود:

«من هرگز احتمال این را که افراد رویکردشان را تغییر داده و واقعیت‌ها را بپذیرند رد نمی‌کنم. برای ما فرقی نمی‌کند که چه کسی در کاخ سفید است. چیزی که مهم است رفتار آن‌هاست. دولت ترامپ می‌تواند گذشته‌اش را اصلاح کرده، تحریم‌ها را بردارد و به میز مذاکره بازگردد.»

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز با انتشار پیامی در توییتر در پاسخ به ظریف به زبان فارسی نوشت:

«وزیر امور خارجه ایران می‌گوید ایران خواستار مذاکره با ایالات متحده است اما می‌خواهد که تحریم‌ها برداشته شود. نه. مرسی!»

تبادل این پیام‌ها زمینه‌ساز حمله جریان پایداری به محمد جواد ظریف شد. «از حیا نداری» تا «خیلی بی‌غیرتی» و درخواست فوری برکناری صداهایی بود که از ناحیه در تریبون‌های غیررسمی و رسمی شنیده می‌شد. امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، نماینده پایداری با انتشار پیامی در توییتر نوشت:

«آقای ظریف، وزیر خارجه کدام کشوری؟ کدام ملتی؟ کدام حکومتی؟ این ملت خواستار انتقام قاتلان حاج قاسم‌‌اند…»

حرف ما یک کلام، انتقام

فقط چند ساعت بعد از برگزاری همایش سراسری فرماندهان بسیج در سالن ۵ آذر تهران خبرگزاری فارس گزارش داد که عصر دوشنبه ۷ بهمن عده‌ای با درخواست عذرخواهی ظریف مقابل ساختمان وزارت خارجه تجمع کردند.

سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران صبح دوشنبه چند ساعت قبل از آغاز تجمع مخالفان ظریف مقابل ساختمان وزارت خارجه، در همایش بسیجی‌ها در تهران گفت:

«ترور شهید حاج قاسم سلیمانی هم یکی از اثرات مذاکره با امریکا بوده، چرا که هرگاه با زبان غیرمقاومت با دشمن صحبت کردیم، ضربه خوردیم و این باعث شد که جسارت دشمنان انقلاب اسلامی بیشتر شود.»

  حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه نیز در همان همایش گفت:

«در شرایط فعلی کشورمان، ایستادگی و مقاومت مهم‌ترین رمز در جهت پیروزی مقابل استکبار جهانی است و یقینا اگر از مسیر اصلی انقلاب اسلامی خارج شویم و با دشمن سازش کنیم، قطعا محکوم به شکست خواهیم بود.»

تجمع عده‌ای از طرفداران حکومت در مقابل ساختمان وزارت خارجه حامل پیام‌هایی بیش و کم مشابه به ظریف بود. تجمع‌کنندگان که عده آن‌ها نیز چندان پرشمار نبود، شعار می‌دادند:

«دولت آمریکایی نمی‌خواهیم»

«حرف ما یک کلام، انتقام، انتقام»

«هسته‌ای را دادید رفت، غیرتمان را نمی‌دهیم»

سوءاستفاده جناحی از موضوعات ملی

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران بلافاصله با انتشار بیانیه‌ای در توضیح اظهارات ظریف در مصاحبه با اشپیگل اعلام کرد که مذاکره برگ برنده ایران است:

«برخلاف بعضی سوء‌برداشت‌ها، این موضع (مصاحبه ظریف با اشپیگل درباره احتمال مذاکره با آمریکا) نماد قدرت ایران بوده و این ایالات متحده است که مایل است به لطایف‌الحیل میز برجام را که  برای خود تله می‌داند، برهم زند.»

وزارت خارجه در ادامه این بیانیه نسبت به «استفاه جناحی از موضوعات ملی» هشدار داده است:

«ایجاد دوقطبی "مذاکره - عدم مذاکره" در شرایط فعلی سیاست خارجی و فضای انتخاباتی داخلی، اثرات مخرب بر منافع ملی کشور و اعتماد عمومی جامعه خواهد داشت و کسانی که برای مطامع انتخاباتی زودگذر منافع و سرمایه‌های ملی را قربانی می‌کنند مسلما در برابر خدا، مردم و تاریخ باید پاسخگو باشند.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Pouya

    ظریف نوچه بیت :«اگر شما این [تظاهرات معترضان] را به عنوان یک معیار برای اپوزیسیون در مقابل حکومت قرار می‌دهید، باید آن را با مراسم تشییع جنازه سلیمانی اندازه‌گیری کنید!» جواب: اون دوشکا و تانک و موشک و چماقداران و تک تیراندازان پشت بام و موتور سوارتان را از خیابان جمع کنید و بمردم معترض به شرایط موجود اجازه راهپیمایی مسالمت آمیز را بدهید تا معنی ده میلیون واقعی تظاهر کنندگان را بفهمی ! !

  • رضا

    متاسفانه در میان تجمع کنندگان عده ای با رفتارهای شعبان بی مخی حضور داشتند که به یکی از کارمندان وزارت خارجه که در طرفداری از آقای ظریف شعار داد حمله کردند و با وی درگیر شدند که اگر پلیس مداخله نمی کرد، حتمن اتفاق ناگواری می افتاد.

  • ali

    سیاستهای نظام که دست دولت نیست، ظریف یک مجری است!

  • محاکمه 500 نفر در سکوت رسانه ای

    محاکمه 500 نفر در سکوت رسانه ای ▪️اردوی کار: یکی از بزرگ ترین محاکمات گروهی در خفا همین حالا از سوی قوه قضاییه به سفارش سپاه در حال انجام است. محاکمه مربوط به کسانی است که جناح حاکم از آنها به نام « شاخ‌های اینستاگرامی» نام می برد و تعداد فالوورهایشان از خامنه ای و فرماندهان سپاه بیشتر است. محاکمه هیچ کدام از این افراد رسانه ای نشده است. این در حالی است که باشگاه خبرنگاران جوان که مرکز خبرسازی نیروهای امنیتی و سپاهی است نوشته: « ادامه جلسه رسیدگی به پرونده شاخ‌های اینستاگرام امروز در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برگزار شد. پرونده شاخ‌های اینستاگرامی حدود ۵۰۰ متهم دارد.» این محاکمات در حالی جریان دارد که اتهامات برخی از بازداشت شده گان از جمله «فاطمه خیشوند»، «معاونت در افساد فی الارض» است و پرونده زیر دست قاضی مقیسه است. ▪️در لزوم توجه به این محاکمات، سپیده قلیان کنشگر مدنی و از حامیان حقوق کارگری که مدتی در زندان سپیدار اهواز زندانی بوده امروز دوشنبه 7 بهمن در حاشیه محاکمه خبر «شاخ های اینستاگرامی» نوشته: « زهرا خوشحال نیازی، فاطمه خویش‌وند، محدثه شکری و ده‌ها نفر دیگه، که اتهام‌شون معاونت یا مشارکت در افساد فی‌الارض و اشاعه‌ی فساد و فحشاست، مصداق این اتهامات تبلیغاته. همگی هم متولدین اواخر دهه هفتاد یا اوایل دهه هشتادن. با وثیقه‌های میلیاری در حال حاضر، زندان قرچک ورامین هستن.»

  • ترانه

    در ایران پس از جمهوری اسلامی, مجازات اعدام باید لغو گشته و هیچکس اعدام یا تیرباران نشود. به جز یک استثنا: حسین طائب.