ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان جهانی بهداشت: جهان برای مقابله با کرونا هشیار باشد

سازمان جهانی بهداشت برای بررسی اعلام وضعیت اضطراری در جهان تشکیل جلسه می‌دهد. شیوع ویروس در آلمان، ژاپن و ویتنام سبب نگرانی شده است.

منابع چینی اعلام کردند، شمار افرادی که تاکنون در چین در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند، به ۱۷۰ تن رسیده است. سازمان بهداشت جهانی پنجشنبه ۳۰ ژانویه/ ۱۰ بهمن برای رسیدن به این تصمیم که آیا شیوع کرونا وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با اهمیت بین‌المللی است تشکیل جلسه می‌دهد.

با شیوع ویروس کرونا در چین حدود ۱۸ میلیون نفر در قرنطینه قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تدروس آدهانوم قبرسیوس، رئیس کل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری در وین گفت:

«در روزهای گذشته شیوع ویروس، به ویژه در برخی کشورها و از طریق انسان به انسان ما را نگران کرده است.»

 آدهانوم قبرسیوس به طور مشخص از آلمان، ژاپن و ویتنام نام برد. رئیس کل سازمان بهداشت جهانی در ادامه سخنانش گفت:

«هرچند تعداد مبتلایان در خارج از چین نسبتاً اندک است، اما این احتمال وجود دارد که ویروس به سرعت شیوع پیدا کند.»

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در ۱۵ کشور جهان در مجموع ۷۷۱۱ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. از آن میان جز ۷۰ نفر همه اشخاص مبتلا در چین به سر می‌برند و همه کسانی هم که تاکنون جان خود را از دست داده‌اند در چین زندگی می‌کردند.

شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین  سه‌شنبه گذشته اعلام کرد که دولت او هر کاری را که لازم باشد برای غلبه بر «ویروس شیطانی» انجام می‌دهد. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که با شی جین پینگ در گفت‌وگو قرار دارد و دولت آمریکا با دولت چین همکاری تنگاتنگی را برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا آغاز کرده است.

برخی از شرکت‌های هواپیمایی از جمله ایر کانادا، آمریکن‌ایرلاین و بریتیش‌ایرویز پروازهایشان به چین را لغو کرده‌اند و اقتصاددانان برجسته جهان پیش‌بینی کرده‌اند که رشد اقتصادی چین تحت تأثیر شیوه ویروس کرونا در فصل آینده پنج درصد کاهش بیابد.

جهان هشیار باشد

کمیته اضطرارهای بهداشتی سازمان جهانی بهداشت در دو روز پیاپی در هفته گذشته تشکیل جلسه داد، اما به علت آنکه انتشار ویروس به سایر کشورها هنوز گسترده نبود، وضعیت اضطراری با اهمیت بین‌المللی را اعلام نکرد.

مایکل رایان، رئیس برنامه اضطرارهای بهداشتی سازمان جهانی بهداشت در نشست خبری مشترک خود با آدهانوم قبرسیوس گفت:

«اکنون لازم است همه جهان هشیار باشد. همه جهان باید در این‌باره اقدام کند و آماده شناسایی هر موردی باشد که از کانون شیوع اصلی بیماری یا سایر کانون‌های شیوع استقراریافته می‌آیند.»

رایان گفت:

«ما به نقطه مهمی رسیده‌ایم. فکر می‌کنیم می‌توان زنجیره انتقال ویروس از انسان به انسان را گسست.»

رایان از همکاری چین برای مهار این بیماری با این جملات تقدیر کردند:

«آن‌ها به تناسب یک موقعیت ویژه اقدامات ویژه‌ای انجام می‌دهند.»

خیابان‌های خالی در شهرهای بزرگ

به گزارش رویترز در بسیاری از شهرهای بزرگ چین خیابان‌ها خالی از آمد و شد مردم است. فروشگاه‌ها و مراکز بزرگ و مراکز گردشگری تعطیل شده‌اند. کانون شیوع ویروس در استان هوبی در مرکز چین با ۶۰ میلیون نفر جمعیت قرار دارد. بیشتر مبتلایان در شهر هووان سکونت دارند.

در امارات متحده عربی نخستین موارد عفونت با کوروناویروس جدید در خاورمیانه را در چهار عضو یک خانواده چینی اعلام کرد که در شهر ووهان بوده و در ۱۶ ژانویه برای دیداری به امارات آمده بودند. وزارت بهداشت امارات می‌گوید هر چهار نفر در وضعیتی پایدار و تحت نظارت پزشکی هستند.

کمیته بهداشتی سازمان همکاری خلیج [فارس] چهارشنبه ۲۹ ژانویه/ ۱۹ بهمن در ریاض تشکیل جلسه داد تا درباره شیوع کوروناویروس جدید و انجام اقدامات هماهنگ برای جلوگیری از گسترش آن بحث کند. همچنین چند مورد مشکوک به عفونت با کوروناویروس در کشورهای آفریقایی گزارش شده است که هنوز هیچکدام تایید نشده‌اند.

کروناویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود و در معمولی‌ترین حالت، این ویروس باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان «سارس» می‌شود. نشانه‌های ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که تاکنون موردی از ویروس کرونا در کشور مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.