ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دو فرد مشکوک به کرونا در بابل تحت مراقبت قرار گرفتند

یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس از وزارت بهداشت و درمان خواست تا در باره ابتلا دو نفر به ویروس کرونا توضیح دهد.

پس از فوت دو بیمار مبتلا به کرونا در قم، مسئول روابط عمومی بیمارستان روحانی بابل می‌گوید: «شایعه حضور دو بیمار مبتلا به کرونا» در این بیمارستان «در دست بررسی است».معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل اما می‌گوید: این دو فرد «تحت مراقبت قرار گرفتند». یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ایران از وزیر بهداشت و درمان خواست اعلام کند:«چگونه دو نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند». سخنگوی دولت هم از تشکیل «ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا» خبر داده است.

خبرگزاری «رکنا» این عکس را با این توضیح منتشر کرده: «وحشت کرونا در قم»

مصطفی جوانیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل پنجشنبه ۱ اسفند از شناسایی «۲ فرد مشکوک به ویروس کرونا» در بابل خبر داد و گفت: این دو فرد هم اکنون در قرنطینه قرار دارند و نمونه گیری از آنها در حال انجام است.

پیش از این حامد روحانی زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران اما گفته: «هنوز ویروس کرونا در مازندران رویت نشده است».

صبح پنجشنبه ۱ اسفند، علی عاملی، مسئول روابط عمومی بیمارستان روحانی بابل در استان مازندران، بستری شدن دو بیمار مبتلا به کرونا در این بیمارستان را «شایعه» خوانده اما گفته بود: «صحت و سقم این موضوع در دست بررسی است».

او تایید کرده بود: ۲ فردی که در بیمارستان روحانی بابل بستری هستند «علائم مشکلات تنفسی داشتند»، و اعلام نتیجه نهایی را به بعد از «جلسه‌ای که در حال برگزاری است»، موکول کرد.

چهارشنبه ۳۰ بهمن به فاصله کوتاهی پس از آنکه روابط عمومی وزارت بهداشت و درمان از «مشاهده دو مورد نمونه آزمایش مثبت ویروس کرونا» در قم خبر داد، خبر فوت آنها در بیمارستان منتشر شد. همزمان با این خبر، کاربران شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها شمار مبتلا شدگان به ویروس کرونا در قم را بیشتر از آنچه که مسئولان دولتی اعلام می‌کنند، بیان کردند و مدعی شدند که در یک بیمارستان در شهر قم بیش از ۲۰ نفر که مشکوک به کرونا هستند، قرنطینه شده‌اند.

بهرام سرمست، استاندار قم در جلسه « قرارگاه پدافند زیستی استان» که شامگاه چهارشنبه تشکیل شد، مسئولان دولتی را از اظهارنظر در باره شیوع ویروس کرونا منع کرد و گفت: تنها رئیس دانشگاه علوم پزشکی «حق اظهارنظر دارد».

مدارس و دانشگاه‌های قم « به منظور بررسی بیشتر در خصوص وضعیت استان در موضوع کرونا» تعطیل اعلام شده است و به گفته محمدرضا قدیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گروهی از مدیران مرکز کنترل بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت برای کنترل و نظارت بر اقدامات صورت گرفته در این شهر مستقر شده‌اند.

کاربران شبکه‌های اجتماعی و برخی منابع آگاه شمار بیماران مبتلا به کرونا در ایران را بیشتر از آنچه که مقام‌های دولتی اعلام کردند، می‌دانند و معتقدند که دولت در این باره پنهانکاری می‌کند.

حیدر عابدی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از وزارت بهداشت و درمان خواست تا در باره ابتلا دو نفر به کرونا در قم توضیح دهد: « چه اقداماتی در این زمینه انجام داده است» و مشخص کند: «آیا این دو فرد بعد از قرنطینه مبتلا شدند یا اصلاً قرنطینه نشدند؟ آیا از مرزهای رسمی آمدند؟».

 این نماینده مجلس تلویحی وزارت بهداشت را به «تعلل» و «غفلت» و همچنین تاخیر در اعلام عمومی این موضوع متهم کرد و گفت: «اگر این دو مورد بعد از قرنطینه بوده، پس دوره کمان بیماری بیشتر از زمانی است که تاکنون اعلام شده است».

او همچنین از مسئولان خواست مشخص کنند از کدام مرز و با کدام پرواز «وارد کشور شده است».

مقام‌های ایرانی تا روز گذشته ورود کرونا به ایران را با قطعیت تکذیب کرده بودند. چند روز پیش تصویری از نامه قاسم جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت خطاب به حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که تعداد مبتلایان به کرونا را ۴۵ نفر اعلام کرده بود. جان بابایی اما در واکنش به انتشار این اخبار نامه را جعلی خواند.

بنا به آمار زنده وب‌سایت «ورلدمترز» از شیوع covid-۱۹، تا کنون ۲۰۱۴ تن در جهان بر اثر کرونا درگذشته‌اند. کرونا اکنون در ۲۷ کشور مشاهده شده است.

ایران در حالی دو قربانی داده که تنها هشت مورد مرگ خارج سرزمین اصلی چین بر اثر کرونا گزارش شده است: هنگ‌کنگ و ایران دو مورد مرگ داشته‌اند، ژاپن و تایوان و فرانسه و فیلیپین نیز یک مورد. تاکنون ۷۵,۳۰۹ تن در جهان به کرونا مبتلا شده اند و از میان آنها ۱۵,۱۲۶ به طور کامل بهبود یافته‌اند.

بر اساس ارزیابی متخصصان سازمان بهداشت جهانی، کرونا یک دوره نهفتگی دوهفته‌ای دارد و در این مدت احتمال انتقال بیماری از سوی فرد ناقل که سمپتومی بروز نمی‌دهد،‌ وجود دارد.

هر بیمار مبتلا به کرونا می‌تواند ویروس را به حداکثر ۳,۵ تن منتقل کند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.