ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر امور خارجه اتریش در تهران: سیاست اتحادیه اروپا حفظ توافق هسته‌ای است

وزیر امورخارجه اتریش در تهران با جواد ظریف و حسن روحانی دیدار کرد. او گفته که سیاست اتحادیه اروپا حفظ توافق هسته‌ای با ایران است و برای آن تلاش می‌کند.

وزیر خارجه اتریش که به تهران سفر کرده بود، یکشنبه چهارم اسفند با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران دیدار کرد. خبرگزاری‌های دولتی ایران بدون اینکه محتوای این مذاکرات را فاش کنند، بخش‌های از اظهارات رئیس دولت ایران، و وزیران امورخارجه دو کشور را منتشر کردند و از قول الکساندر شالنبرگ نوشتند: «برجام در حفظ آرامش و ثبات منطقه نقش مهمی دارد و حفظ آن ضروری است و همچنین ایران نقش مهمی برای برقراری ثبات و امنیت در منطقه ایفا می‌کند».

الکساندر شالنبرگ و محمدجواد ظریف وزیران امور خارجه ایران و اتریش در تهران دیدار کردند.

 براساس این گزارش‌ها، شالنبرگ در دیدار با حسن روحانی، حفظ برجام را «سیاست اصلی» کشورش و اتحادیه اروپا دانسته و گفته است: برای حفظ آن «همه تلاش خود را انجام خواهند داد».

حسن روحانی هم در دیدار به وزیر امور خارجه اتریش که گفته می‌شود با پیام ویژه اتحادیه اروپا به ایران سفر کرده، تحریم‌ مواد غذایی و دارویی ایران از سوی آمریکا را «یک اقدام تروریستی» خواند و گفت: انتظار دارد «اتحادیه اروپا در این زمینه به وظیفه انسانی خود عمل کند».

رئیس جمهوری ایران با بیان اینکه «هنوز هم بر این باور هستیم که می توانیم برجام و این توافق را حفظ کنیم»، گفت: ایران به سهم خود به توافق هسته‌ای پایبند بوده است.

شالنبرگ صبح یکشنبه هم با ظریف، همتای ایرانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد. محتوای این گفت‌وگوها تا به حال فاش نشده است.

رسانه‌های ایران همچنین می‌گویند در جریان این سفر قرار است سند همکاری‌های فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی  و جمهوری اتریش توسط  «ابراهیمی ترکمان» رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و «استفان شلتز» سفیر اتریش در ایران در حضور وزرای امور خارجه دو کشور امضا شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.