ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مریم علیشاهی و مهیار منصوری، مادر و فرزندی که در اعتراضات آبان دستگیر شدند، به ۱۵ سال حبس محکوم شدند

دادگاه انقلاب تهران مریم علیشاهی و مهیار منصوری، مادر و فرزندی که در جریان اعتراضات آبان بازداشت شده بودند را به ترتیب به ۹ و ۶ سال زندان محکوم کرد.

دادگاه انقلاب تهران یک مادر و فرزند را به دلیل شرکت در اعتراضات آبان ماه به ۱۵ سال زندان محکوم کرد. هر دو آنان در جریان اعتراضات به گرانی بنزین دستگیر شدند.

اعتراضات به گرانی بنزین در ۲۴ آبان آغاز شد و حداقل تا دو روز بعد در نقاط مختلف ایران ادامه داشت. شمار دستگیرشدگان بیش از هفت هزار نفر گزارش شده است. رسانه‌ها و نهادهای حقوق بشری شمار جان‌باختگان را ۶۳۶ تا ۱۵۰۰ تن گزارش کرده‌اند.

محمدرضا عموزاده، رئیس شعبه ۲۴ دادگاه انقلاب تهران، مریم علیشاهی و فرزندش مهیار منصوری را در مجموع به ۱۵ سال زندان محکوم کرد. این دو تن در جریان اعتراضات به گرانی بنزین در تهران دستگیرشده بودند.

به گزارش ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران (هرانا) که اخبار مربوط به نقض حقوق بشر در ایران را پوشش می‌دهد، مریم علیشاهی در دادگاه انقلاب به ۹ سال زندان بابت اتهام‌های انتسابی چون «اجتماع و تبانی»، «توهین به رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» محکوم شده است. دستگاه قضایی مهیار منصوری را نیز به ۶ سال زندان بابت دو اتهام انتسابی «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» محکوم کرده است.

منصوری که همراه  مادرش در جریان اعتراضات به گرانی بنزین در تهران دستگیر شد، پس از مدتی با قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت از زندان آزاد شد. علیشاهی اما از زمان بازداشت در زندان قرچک ورامین نگهداری می‌شود.

اعتراضات به گرانی بنزین در ۲۴ آبان آغاز شد و حداقل تا دو روز بعد در نقاط مختلف ایران ادامه داشت. حکومت ارتباط اینترنت به شبکه بین‌المللی را قطع و با خشونت عریان، معترضان را سرکوب کرد. به گونه‌ای که شمار دستگیرشدگان بیش از هفت هزار نفر گزارش شده است. همچنین در جریان این اعتراضات شمار زیادی از معترضان با شلیک ماموران نظامی و امنیتی کشته شدند. حکومت همچنان از اعلام شمار جان‌باختگان خودداری می‌کند. رسانه‌ها و نهادهای حقوق بشری شمار جان‌باختگان را ۶۳۶ تا ۱۵۰۰ تن گزارش کرده‌اند.

دادگاه انقلاب پنج سال از حکم این دو عضو یک خانواده را لازم‌الاجرا دانسته است. با این حال هر دو به رای صادر شده اعتراض کرده و خواستار تجدیدنظر در آن شده‌اند. احمد زرگر، رئیس شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تهران مسئول رسیدگی دوباره به این پرونده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.