ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شورای روابط اسلامی آمريکا خواستار آزادی امير حکمتی شد

<p>شورای روابط اسلامی آمريکا خواهان آزادی امير حکمتی، شهروند آمريکايی ايرانی&zwnj;تبار زندانی در ايران شد.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>نشريات آمريکايی گزارش داده&zwnj;اند، سارا حکمتی، خواهر امير حکمتی روز گذشته، ۲۵ سپتامبر در کنفرانس خبری که در دفتر شورای روابط اسلامی آمريکا برگزار شد، گفت اميدوار است پيامش به محمود احمدی&zwnj;نژاد، رئيس&zwnj;جمهور ايران که قرار است امروز در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کند، برسد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>امير حکمتی، ۲۹ ساله که پيش ار اين در نيروی تفنگداران دريايی ايالات متحده آمريکا خدمت می&zwnj;کرد از ماه اوت ۲۰۱۱ به اتهام جاسوسی برای سازمان سيا در زندان ايران است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>پيش از اين وزارت امور خارجه ايالات متحده نيز خواستار آزادی امير حکمتی شده بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>سارا حکمتی گفت: &quot;شيوه رسيدگی به اين پرونده قابل قبول نيست.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>خانواده امير حکمتی از اواخر ماه ژوئن تاکنون از او بی&zwnj;خبر هستند</p> </blockquote> <p>خانواده امير حکمتی از اواخر ماه ژوئن تاکنون از او بی&zwnj;خبر هستند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>سارا حکمتی همچنين اظهار داشت: &quot;به نظر می&zwnj;رسد هر کسی که رسيدگی به اين پرونده را برعهده دارد، حقوق قانونی او را در نظر نمی&zwnj;گيرد.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>شورای روابط اسلامی آمريکا پيش از اين نيز با مقامات آمريکا در رابطه با ديگر زندانيان آمريکايی در ايران همکاری کرده بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>داوود وليد، مدير اجرايی شورای روابط اسلامی آمريکا گفت: &quot;ما در شورای روابط اسلامی آمريکا تمايل داريم هر زمان که مقامات ايران بخواهند امير را به ما بازگردانند، برای بازگرداندن او به ايران برويم.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>او افزود: &quot;ما اميدواريم که حکومت ايران اين پيشنهاد ما را بپذيرد.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>اعضای خانواده امير حکمتی گفته&zwnj;اند، آنها در ابتدا تلاش کرده&zwnj;اند تا از مجاری حکومت ايران ماجرا را حل و فصل کنند و بدين خاطر درخواست ملاقاتی با رئيس&zwnj;جمهور ايران ارسال کرده&zwnj;اند و مکاتباتی نيز با مقامات ايران داشته&zwnj;اند. اما زمانی که اين تلاش&zwnj;ها به ثمر نرسيد، آنها ماجرا را رسانه&zwnj;ای کردند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گفته خانواده امير حکمتی، او در ماه اوت ۲۰۱۱ به منظور ديدار با مادربزرگ خود به ايران سفر کرد و پيش از بازداشت، به مدت دو هفته همراه خويشاوندان خود بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>آنها برای چهار ماه از او بی&zwnj;خبر بودند تا اين که ويديويی از او توسط تلويزيون ايران منتشر شد که در آن به جاسوسی برای سازمان سيا اعتراف می&zwnj;کرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>سارا حکمتی گفت: &quot;ما می&zwnj;دانيم که اعترافات او تحت فشار بوده است.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>او در انتها اظهار داشت: &quot;ما اميدواريم مقامات ايرانی که اکنون اينجا در ايالات متحده هستند، بتوانند خواهش ما را بشنوند.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>دادگاه ايران امير حکمتی را به اعدام محکوم کرد اما ديوان عالی کشور اين حکم را نقض کرد.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

شورای روابط اسلامی آمريکا خواهان آزادی امير حکمتی، شهروند آمريکايی ايرانی‌تبار زندانی در ايران شد.

نشريات آمريکايی گزارش داده‌اند، سارا حکمتی، خواهر امير حکمتی روز گذشته، ۲۵ سپتامبر در کنفرانس خبری که در دفتر شورای روابط اسلامی آمريکا برگزار شد، گفت اميدوار است پيامش به محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهور ايران که قرار است امروز در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کند، برسد.

امير حکمتی، ۲۹ ساله که پيش ار اين در نيروی تفنگداران دريايی ايالات متحده آمريکا خدمت می‌کرد از ماه اوت ۲۰۱۱ به اتهام جاسوسی برای سازمان سيا در زندان ايران است.

پيش از اين وزارت امور خارجه ايالات متحده نيز خواستار آزادی امير حکمتی شده بود.

سارا حکمتی گفت: "شيوه رسيدگی به اين پرونده قابل قبول نيست."

خانواده امير حکمتی از اواخر ماه ژوئن تاکنون از او بی‌خبر هستند

خانواده امير حکمتی از اواخر ماه ژوئن تاکنون از او بی‌خبر هستند.

سارا حکمتی همچنين اظهار داشت: "به نظر می‌رسد هر کسی که رسيدگی به اين پرونده را برعهده دارد، حقوق قانونی او را در نظر نمی‌گيرد."

شورای روابط اسلامی آمريکا پيش از اين نيز با مقامات آمريکا در رابطه با ديگر زندانيان آمريکايی در ايران همکاری کرده بود.

داوود وليد، مدير اجرايی شورای روابط اسلامی آمريکا گفت: "ما در شورای روابط اسلامی آمريکا تمايل داريم هر زمان که مقامات ايران بخواهند امير را به ما بازگردانند، برای بازگرداندن او به ايران برويم."

او افزود: "ما اميدواريم که حکومت ايران اين پيشنهاد ما را بپذيرد."

اعضای خانواده امير حکمتی گفته‌اند، آنها در ابتدا تلاش کرده‌اند تا از مجاری حکومت ايران ماجرا را حل و فصل کنند و بدين خاطر درخواست ملاقاتی با رئيس‌جمهور ايران ارسال کرده‌اند و مکاتباتی نيز با مقامات ايران داشته‌اند. اما زمانی که اين تلاش‌ها به ثمر نرسيد، آنها ماجرا را رسانه‌ای کردند.

به گفته خانواده امير حکمتی، او در ماه اوت ۲۰۱۱ به منظور ديدار با مادربزرگ خود به ايران سفر کرد و پيش از بازداشت، به مدت دو هفته همراه خويشاوندان خود بود.

آنها برای چهار ماه از او بی‌خبر بودند تا اين که ويديويی از او توسط تلويزيون ايران منتشر شد که در آن به جاسوسی برای سازمان سيا اعتراف می‌کرد.

سارا حکمتی گفت: "ما می‌دانيم که اعترافات او تحت فشار بوده است."

او در انتها اظهار داشت: "ما اميدواريم مقامات ايرانی که اکنون اينجا در ايالات متحده هستند، بتوانند خواهش ما را بشنوند."

دادگاه ايران امير حکمتی را به اعدام محکوم کرد اما ديوان عالی کشور اين حکم را نقض کرد. 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.