ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هرمزگان از نظر شیوع کرونا در حالت نیمه ‌قرمز قرار گرفت

شیوع کروناویروس جدید که از قم آغاز شد، اکنون به نواحی دوردست ایران هم سرایت پیدا کرده است.

شیوع کروناویروس جدید که از قم آغاز شد، اکنون به نواحی دوردست ایران هم سرایت پیدا کرده است. در ایرانشهر ٣۵ مورد مشکوک و ۲ مورد تایید شده، در لرستان ۲ مورد و در خوزستان ۳ مورد تأیید شده به ثبت رسید. هرمزگان از نظر حساسیت بالای بیماری در حالت نیمه‌قرمز قرار گرفت.

استان‌های درگیر کرونا در ایران (خبرگزاری ایسنا)

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر  چهارشنبه ۷ اسفند در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا گفت: «هم‌اینک ٣۵ بیمار مشکوک در حوزه این دانشگاه بستری هستند که آزمایش ۲ نفر به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است.»

 دکتر محمد مهران امینی فرد در ادامه این مصاحبه توصیه کرد که با توجه به محرومیت استان سیستان و بلوچستان، شهروندان باید بیش‌ از پیش توصیه‌های ایمنی و بهداشتی را رعایت کنند.

محمدرضا نیکبخت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در مصاحبه با خبرگزاری مهر اعلام کرد دو تن از شهروندان این استان در شهرهای خرم‌آباد و بروجرد به کروناویروس جدید مبتلا شده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز از شناسایی ۲۳ مورد مشکوک به کرونا در استان خبر داد و گفت: آزمایش‌های اولیه بر روی این بیماران انجام شده و منتظر اعلام نتیجه هستیم.

دکتر حسین فرشیدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت  ۲ مورد از موارد مشکوک به ابتلا به کووید ۱۹ مثبت بوده که از آن میان یکی از آنها مبتلایان درگذشته و وضع سلامت بیمار دوم رو به بهبود است.

به گفته این مقام مسئول اکنون هرمزگان از نظر حساسیت بالای بیماری در حالت نیمه قرمز قرار دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: «با توجه به ورود شمار بالای مسافر به استان در روزهای اخیر، مقرر شده در مبادی ورودی همه شهرهای استان، راه آهن و فرودگاه‌ها، به ویژه در بندرعباس و جزایر، کنترل اولیه مسافران صورت گیرد تا درصورت ابتلای فردی به ویروس کرونا، شخص به قرنطینه منتقل شود.»

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به ابتلای سه خوزستانی به کروناویروس جدید، از مرگ یکی از این بیماران خبر داد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: «تا پیش از ظهر امروز (۷ اسفند) ابتلای سه خوزستانی از اهواز، اندیمشک و هندیجان به کروناویروس تایید شده است.»

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه این مصاحبه اعلام کرد بیمار اندیمشکی مبتلا به کروناویروس فوت کرده است.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان گفت: «در حال حاضر ۲۳ مورد مشکوک به کروناویروس در خوزستان وجود دارد که آزمایش‌های لازم از این بیماران اخذ شده و منتظر جواب آزمایش‌ها هستیم. این بیماران اکنون در قرنطینه هستند.»

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت بعد از ظهر چهارشنبه ۷ اسفند در محل ساختمان وزارت بهداشت، تازه‌ترین آمار و گزارش‌های مربوط به موارد ابتلا به کرونا ویروس جدید در ایران را اعلام کرد. به گفته این مقام مسئول تاکنون ۱۳۹نفر به طور قطعی به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۱۹ نفر در ایران در اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند. نرجس خانعلی‌زاده، پرستار ۲۵ ساله بخش اورژانس بیمارستان میلاد لاهیجان که سر کار از حال رفته بود، درگذشت. وزارت بهداشت اما هنوز ابتلای او به کرونا را به رسمیت نشناخته است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • تبریزدن

    (این متن را دوستی طنزپرداز ساکت تبریز در فیس‌بوک نوشته است و واکنشی است به انتقادهایی که به طنازی‌های او در این شرایط شده است.) رفیق‌نوشت: "علی پنجمین دوست خارج نشین من است که اعتراض می‌کند به طنز نوشتن ما در این شرایط. دوستان دیگر که رسماً ما را به عنوان یک مشت بیشعور نفهم و بی‌غیرت معرفی کرده‌اند که لیاقتمان همین مصیبتی است که گرفتارش شده‌ایم. که این‌قدر درک نداریم که بفهمیم عمق فاجعه چقدر است. که این‌قدر سواد نداریم که بدانیم ویروس چیست و از کجا در می‌آید و به کجا فرو می‌رود. چه کنیم؟ شما بگویید ما چه کنیم که نمیریم؟ شما که تحصیلات دارید و در کشور خارج، تمرین دموکراسی کردید و رفاه دارید و تحریم دارویی نیستید ولی با دیدن چند فیلم و عکس و خبر اینطور آشفته شده‌اید. دیدن عکس ها خیلی تکان دهنده بود نه؟ ما همان عکس‌ها را داریم زندگی می‌کنیم ... ما هر روز در خیابان‌هایی رفت و آمد می‌کنیم که از در و دیوارش غم و ترس می‌بارد. با مردمی معاشرت داریم که وحشت شان از پشت ماسک هم پیداست. اجناسی را می‌خریم که چند برابر قیمت واقعی‌شان فروش می‌روند. اخباری را می‌شنویم که معلوم نیست چقدر صحت دارد. این‌ها را اضافه کنید به تمام مصائبی که ناخواسته ناچار به تحمل‌اش بودیم در سال گذشته. شما نگران خانواده‌تان هستید که در ایران زندگی می‌کنند؟ ما هم نگران آنها هستیم، نگران خودمان هم هستیم، نگران بچه‌هایمان، دوستانمان، همکارانمان و تمام آدم‌هایی هستیم که به نوعی وابسته‌ی ما هستند. نگران آینده ... حق زندگی کردن که از ما سلب شده، می‌خواهید حق زنده بودن هم نداشته باشیم؟ برای سانای نوشتم ... برای شما هم می‌نویسم که تمام این واکنش‌ها، نه از سر بی‌قیدی و بی‌شعوری، بلکه از سر ناچاری است. عکس‌العمل طبیعی است. مثل وقتی که آدمیزاد تب دارد و بدنش عرق می‌کند برای خنک شدن. عرق که نکند و خنک که نشود می‌میرد ... می‌فهمید؟ می‌میرد! دیگ‌های بخار قدیمی را دیده‌اید؟ یک سوپاپ فسقلی روی آن کار گذاشته‌اند برای این‌که نترکد و همه جا را به فنا ندهد. طنز نوشتن ما، جوک گفتن ما، خندیدن (ولو به زور) ما همان سوپاپ فسقلی است! الان ما چکار کنیم؟ خودمان و دیگران را بسپاریم به اقیانوس افسردگی و اضطراب؟ غرق بشویم؟ آدم نیستیم ما؟ به جرم اینکه از کشور خارج نشده‌ایم لایق تباهی هستیم؟ به خدا ما با شما هیچ فرقی نداریم ... تنها فرق‌ما با شما این است که ما این‌جا با تحریم‌های دارویی توی قرنطینه هستیم، شما آن طرف در بیخ گوش مجهزترین کلینیک‌ها و بیمارستان‌های دنیا تحت مدیریت درست و حسابی! عزیزان ... اولویت اول همیشه با زنده ماندن است. جان بچه‌هایتان این حق را بر ما زیاده ندانید. ما بیشعور نیستیم، بیسواد هم نیستیم، کثافت هم نیستیم. ما فقط داریم کاری را می‌کنیم که از دستمان برمی‌اید، داریم سعی می‌کنیم روحیه بدهیم که دسته جمعی غرق نشویم. داریم تلاش می‌کنیم که از این هم بگذریم. با روضه خواندن و مصیبت‌نامه نوشتن اگر این ویروس نابود می‌شد، اگر تحریم‌ها رفع می‌شد، اگر مسئولین ما را به تخم مرغشان حساب می‌کردند، اگر خطر جنگ برداشته می‌شد، اگر ایران تبدیل می‌شد به بهشت برین ... باور بفرمایید که خودم اولین نفر شروع می‌کردم به نوشتن. یک چهارده جلدی پر سوز و گداز می‌نوشتم که روح مرحوم هدایت بیاید و لنگ بیاندازد. آن‌قدر فحش به ماها ندهید، نیت ما خیر است به خدا!"

  • نسرین هزاره مقدم

    کسانی هم ناچارند صبح زود از خانه بیرون بیایند، به خاطر هزینه کم از حمل و نقل عمومی استفاده کنند و برای کار در محیط‌های عمومی حضور داشته باشند. آنها هراسی دوگانه از کرونا دارند؛ #بیماری_و_بیکاری. غولِ #کرونا به شدت ترسناک است، به خصوص برای همه‌ی آنهایی که «مجبورند» صبح زود از خانه بیرون بیایند، از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و برای یک لقمه نان، تا عصر یا پاسی از شب گذشته، در محیط‌های عمومی حضور داشته باشند؛ دقیقاً به همین دلیل است که این نگرانی برای #کارگران - چه رسمی و چه غیررسمی- به مراتب پررنگ‌تر و نفس‌گیرتر از باقی طبقات مردم است. کارگری را تصور کنید که مجبور است پنج صبح از خانه بیرون بیاید، سوار اتوبوس یا در بهترین حالت، سرویس رفت و آمد کارخانه شود و ساعت هشت صبح خود را به کارخانه برساند؛ او هشت ساعت تمام پای دستگاه‌ها در کنار سایر همکارانش، فعالیت می‌کند و در ضمن، یک وعده‌ی غذایی را در رستوران کارخانه سرو می‌کند که مشخص نیست ظرف و ظروف و قاشق و چنگال و میز و لیوان، تا چه اندازه ضدعفونی شده‌اند و چقدر برای جلوگیری از انتشار غول کرونا، آماده‌سازی صورت گرفته است. حال اگر آمار و اطلاعاتی که جسته و گریخته از مجاری رسمی مختلف منتشر شده را در نظر بگیریم، کاملاً روشن می‌شود که نگرانی این کارگر و خانواده‌اش بسیار جدی و واقعی است. حمید، کارگر یکی از فروشگاه‌های مواد غذایی در تهران که مجبور است در چنین روزهایی سر کار برود و با خریداران و مردم در ارتباط مدام باشد، از شرایط ناراضی است: «کارفرمای ما به ما ماسک فیلتردار و مواد ضدعفونی‌کننده نمی‌دهد؛ می‌گوید اگر از کرونا می‌ترسید، خودتان بروید ماسک و ژل ضدعفونی پیدا کنید و بخرید. حالا با یک میلیون و خورده‌ای حقوق، بدون بیمه و حمایت، چطور می‌توانم این مواد را که این روزها اینقدر گران شده‌اند، تهیه کنم؟ ترک کار هم نمی‌توانم بکنم؛ زندگی خانواده‌ی من به همین حقوق یک میلیون و خورده‌ای بند است؛ اجاره خانه‌ام را چه کسی قرار است بپردازد؟ چه کسی قرار است از خانواده‌ام حمایت کند؛ اگر من کرونا بگیرم، کدام نهاد از خانواده‌ی من حمایت خواهد کرد؟!»

  • پخش ماسک رایگان میان مردم

    شهرری: پخش ماسک رایگان میان مردم از سوی هم میهنان نیکوکار ۹۸.۱۲.۷

  • یورو نیوز

    دیدیه رائولت، مدیر انستیتوی مدیترانه ای بیماری های عفونی در شهر مارسی می گوید تجویز یک داروی رایج که برای معالجه مالاریا از آن استفاده می شود، در درمان مبتلایان به ویروس جدید کرونا «موثر» است. این پزشک سرشناس فرانسوی با اشاره به نتیجه تحقیقی که در یک کلینیک چین انجام شده است به خبرگزاری فرانسه گفت: «می دانیم که کلروکین در آزمایش درون کشتگاهی (in vitro) برای مقابله با نوع جدید ویروس کرونا موثر بود و حالا بررسی کلینیکی آن در چین نیز این امر را ثابت کرده است.» وی افزود: «در نهایت شاید راه درمان این بیماری عفونی [ابتلا به ویروس جدید کرونا] ساده ترین و کم هزینه ترین مورد در بین عفونت های ویروسی باشد.» انستیتوی مدیترانه ای بیماری عفونی مارسی یکی از فعالترین موسسات علمی و پژوهشی در فرانسه برای تحقیق در مورد نوع جدید ویروس کرونا است.

  • عقیل دغاقله

    کرونا و فهم رفتار انسان در ساحت نظام های تمامیت خواه تصویر پیوست احتمالا روزی بخش آغازین یک فیلم مستند درباره انتشار کرونا در ایران خواهد بود. تصویری که نشان می داد خبر شیوع کرونا قبل از دوازدهم بهمن ماه نیز در شهر می چرخید و تکذیب می شد و تکذیب ادامه پیدا کرد تا ویروس آنقدر شایع شد که دیگر امکان کنترل آن نبود. چند سئوالی که باید به آنها فکر کرد این هستند که آنانی که خبر را برای بار اول تکذیب کردند که بودند؟ چرا تکذیب کردند؟ می فهمم که دروغ، سیستماتیک شده است اما آن پزشکان و کارشناسانی که دور آن میز می نشینند چگونه حاضر می شوند وجدان انسانی خود را به کناری بگذارند؟ چگونه حاضر می شوند پای خبر تکذیب را امضا کنند در حالیکه ویروس در شهر قربانی می گیرد؟ چگونه می توانند تنها به دستور او که در آن بالاست (و به احتمال زیاد تنها برای رضای او) خبر انتشار کرونا را «شایعه» بنامند و آن را «تکذیب» کنند؟ مهمتر از آن، از تاریخ ۱۲بهمن تا یک اسفند که خبر به نوعی رسمیت یافت، رسانه ها کجا بودند؟ خبرنگاران و روزنامه نگاران چه می کردند؟ آیا پزشک و پرستارانی که در بیمارستان های قم بودند متوجه نشدند؟ یا متوجه شدند و خود را به ندیدن زدند؟ چرا خود را به ندیدن زدند؟ برادر اولین بیماری که کرونا مثبت اعلام شد، می گوید که پرستار به او گفته است در روزهای اخیر بسیاری مانند برادرش بوده اند و فوت شده اند: «با این حال، بیمارستان علیرغم اصرار من{که خود نیز پزشک بودند} حاضر نمی شود تست کرونا از بیمار بگیرد.» حتی تصور این تعامل وحشتناک است. در چنین وضعیتی باید پرسید چه کسی حاضر نبود تست کرونا بگیرد؟ در این فرایند «دولت» کجاست؟ آیا آن پزشک و پرستار بخشی از حکومت هستند یا خارج از آن؟ آن کس که حاضر نبود تست بگیرد یک پزشک است، یک پرستار، یا یک مدیر بخش؟ چرا و چگونه دست حکومت از آستین آن پرستار و پزشک خارج می شود؟ نکته جدی تر آنجاست که احتمال زیاد می دهم آن پزشک و پرستار خود منتقد سیستم باشند و حداقل تعلق ایدئولوژیک نداشته باشند.‌ پس چرا حاضر می شوند به شکل ناخودآگاه (خودآگاه؟) در این بازی وارد شوند و خواست قلبی حکومت را برآورده سازند؟ پاسخ به این سئوال ها فقط برای یافتن دلیل انتشار کرونا نیست،‌ بلکه برای فهم رفتار انسان ها در ساحت نهادها و سیستم های تمامیت خواه است. پاسخی که ممکن است ما را به این نتیجه دهشتناک برساند که دی ان ای افرادی که روز دوازدهم بهمن پشت آن میز نشستند و به راحتی کرونا را تکذیب کردند در بسیاری از ما وجود دارد. همان DNA است که به خبرنگار اجازه پرسش نمی دهد و پزشک و پرستار را-خودآگاه یا ناخودآگاه- نابینا می سازد. چرایی و چگونگی کارکرد این دی ان ای در دراز مدت از عملکرد کرونا خطرناک تر است. به ما نشان می دهد که چگونه زندگی در ساحت نظام های تمامیت خواه ذات تک تک ما انسانها را تحت تاثیر قرار داده است. و چگونه «ذات وجودی» همه ما را به شکلی کج و معوج کرده است و در بهترین حالت از ما انسان های بی تفاوتی ساخته که «زیرکانه» می دانیم چگونه بقاء خود را تضمین کنیم. اما در لحظاتی مانند امروز به یکباره پرده از این اعوجاج ها و خطر جمعی آن ها بر می افتد. این روزها که در خانه نشسته‌ایم، شاید فرصت کنیم و از خود بپرسیم که هر کدام از ما با عملکردهای خرد و کوچک خود، چه عملکردهای کلانی را ممکن می‌سازیم. برای این که به نقش خود فکر کنیم، پای خود را در کفش آن‌هایی قرار دهیم که با کنش‌های کوچک روزانه و روزمره خود دولت را ممکن ساختند و شیوع کرونا را نیز ممکن ساختند. به خلبان و کمک‌خلبان‌های هواپیمای ماهان که چینی‌ها را جابجا می‌کردند، به کسانی که پروازها را در لیست قرار می‌داند و برنامه‌ریزی می‌کرند، به کسانی که دستور می‌داند کارگران بیایند و این هواپیما را تمیز کنند، به خبرنگارانی که می‌توانستند پیگیر شایعه‌ای که تکذیب شد باشند اما نبودند، و به پزشکان و پرستارانی که می‌دیدند و تکذیب می‌کردند. هر کدام از ما نقش‌های مشابهی را بر عهده داریم. هر کدام از ما به شکل روزانه دولت و حکومت را بازتولید می‌کنیم. می‌دانم که شاید ما یا آنان گناهی نداشته باشیم. می دانم که شاید ضرورت بقاء است. و باز می‌دانم که شاید کار دیگری نمی‌توانیم بکنیم(؟) اما می‌خواهم بگویم که به این فکر کنیم که چگونه یک سیستم تمامیت‌خواه ما را -خواسته یا ناخواسته- به بخشی از خود و عملکرد خود مبدل می‌سازد. و بیندیشیم که چگونه و با چه مکانیسم‌های روانشناختی نقش‌های خود در بازآفرینی رفتارهای تمامیت‌خواهانه حکومت را از خود پنهان می‌سازیم، توجیه می‌کنیم و به هزار شکل خود را رنگ می‌کنیم تا آن اعوجاج روحی که به آن گرفتار شده‌ایم را پنهان کنیم و نبینیم.

  • مردم نگران و سرگردان اند.

    قم: داروخانه ی هلال احمر جمهوری اسلامی مایع ضدعفونی را ۷۰۰ هزار تومان می فروشد! ماسک هم نمی دهد. مردم نگران و سرگردان اند. ۴۱ سال جمهوری اسلامی! ۹۸.۱۲.۷

  • «شهرهای بزرگ را باید قرنطینه کنیم»

    «شهرهای بزرگ را باید قرنطینه کنیم» ▪️اردوی کار: دکتر هاشم رفیعی‌تبار عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هشدار به مسئولان کشور گفته «مدیریت قطره‌چکانی کنونی راهی به جایی نخواهد برد. با حرکت‌های ساده و روبنایی نمی‌توان بحران گسترش کرونا ویروس را مرتفع کرد، بلکه باید با اقدامات زیربنایی و اصولی حرکت کنیم. امروز در شرایطی قرار داریم که شهرهای بزرگ را باید قرنطینه کنیم، در غیراین‌صورت شیوع این بیماری سونامی‌وار پیش می‌رود. تعارفات را باید کنار بگذاریم. سرآمدهای جامعه پزشکی کشور باید رهبری این بحران را به عهده بگیرند». ▪️دکتر هاشم رفیعی‌تبار خواستار این شده که مساله کرونا «از بازی‌های سیاسی و جناحی و گروهی خارج شود»؛ «مدیریت این بحران باید از شهرداری و استانداری و یا احیاناً یک وزراتخانه به یک اتاق فکر متشکل از دانشمندان برجسته کشور انتقال یابد که انجام دستوراتشان اجباری باشد». ▪️این استاد دانشگاه هشدار داده «بی‌توجهی به اصول جدی بهداشتی و پیشگیری به یک فاجعه ملی منجر می‌شود؛ باید تمهیدات ضربتی و اجرایی در نظرگرفته شود، نقش وزارت بهداشت در این شرایط تنها نصیحت و ارشاد نیست و با وضعیت رو به بحران جامعه این اقدامات قطره چکانی جوابگو نیست. برخورد و مقابله با این بیماری فقط پزشکی نیست، اجتماعی نیز هست و لذا این مدیریت قطره چکانی کنونی راه به جایی نخواهد برد». ▪️رفیعی‌تبار گفته «دولت باید تمام مراکز تجمع اعم از مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد، ورزشگاه‌ها، باشگاه‌ها، اماکن مقدس و سینماها را تا اطلاع ثانوی دربست تعطیل کند. دوم، از نیروی انتظامی برای کنترل عبور و تردد بین شهری استفاده شود. سوم شهروندان به اجبار باید از ماسک ‌و دستکش استفاده کنند. دوستان تعارفات را کنار بگذاریم. سرآمدهای جامعه پزشکی کشور باید رهبری این بحران را بعهده بگیرند».

  • اینجا کسی به فکر پرستاران نیست!

    اینجا کسی به فکر پرستاران نیست! طبق بررسی‌های کانال روزنامه‌نگاران مستقل ایران؛ دستِ کم در ۹ بیمارستان در سراسر کشور، شاهد کمبودِ تجهیزات برای کادر درمانی و خدماتی هستیم. این درحالی است که اطلاعات دقیقی از دیگر بیمارستان های کشور در اختیار نیست و به گفته تعداد زیادی از پرستاران، عدم وجود امکانات ایمنی و حفاظت بهداشت، آنها را در معرض شدید ابتلا به ویروس #کرونا قرار داده است. کمبود تجهیزات پیشگیری از کووید ۱۹، عمدتاً در بخش‌های غیرقرنطینه‌ای است که مراجعین‌شان افراد مشکوک به این بیماری هستند. در این بین، با وجود ارتباط برخی از آنها با بیماران کرونا مثبت، همچنان نه تنها از پرستاران تست گرفته نشده و با تجهیزات ناچیز در این بخش‌ها مشغول به کار هستند، با این حال مسئولان وزارت بهداشت اصرار دارند «تنها از موارد شدید تست کرونا گرفته شود. » البته به نظر می رسد این پیش شرط تنها شامل حال افراد عادی و کادر درمانی بیمارستانها می شود؛ طی روزهای گذشته با افزایش اخباری مبنی بر ابتلای مسئولان به کووید ۱۹، سیلی از مسئولان و خانواده‌هایشان برای تست کرونا به مراکز بهداشتی ازجمله انستیتوپاستور و بیمارستان فیروزگر سرازیر شده‌اند. طبق بررسی‌های ما، بیمارستان تامین اجتماعی امام رضای اسلامشهر یکی از مراکزی است که پرسنل درمانی با کمبود تجهیزات همچنان به مردم این منطقه خدمات می‌دهند. بیمارستان خانواده ارتش تهران نیز مواردی از کمبود ماسک اِن ۹۵ و ...گزارش شده است. در اصفهان دو بیمارستان کاشانی و الزهرا با کمبود تجهیزات پیشگیرانه مواجه هستند؛ خبری از لباس و محافظ چشم هم نیست. بنا بر روایت شاهدان عینی در اصفهان، موارد متعددی از کمبود تجهیزات نیز وجود دارد. بیمارستان امام خمینی آمل که طی روزهای اخیر به علت اعتصابات خبرساز شده بود، دچار کمبود تجهیزات از جمله لباس مناسب است. کادر درمانی می‌گویند: پزشک عفونی گفته فقط برای اینتوبه و ساکشن از لباس مخصوص و محافظ استفاده شود. بیمارستان امام علی زرند کرمان نیز یکی دیگر از این موارد است که پرستاران فقط با ماسک و دستکش معمولی در حال کار هستند و محافظ چشم ندارند. در بیمارستان سیدالشهدای ارومیه، پرستاران با ماسک پارچه‌ای و دستکش ساده از خود و دیگر بیماران در برابر عفونت محافظت می‌کنند. در عین حال اعتراض برخی پرستاران این بیمارستان، مؤاخذه حراست بیمارستان را در پی داشته و مسئولان بیمارستان گفته اند تا بیماری تب نداشت، نباید ماسک بزنید. در این بین، پرسنل بیمارستان رازی رشت طی هفته های اخیر، توسط رئیس بیمارستان از بکارگیری تجهیزات پیشگیرانه منع می‌شدند؛ چراکه موجب هراس بیماران از بیمارستان نشود. یکی از پزشکان مسئول در بیمارستان نمازی شیراز نیز، از پرستاران و کادر درمانی خواسته با توجه به احتمال کاهش بیمار در بیمارستان، از ماسک و پوشش ایمنی کافی استفاده نکنند. با این حال بیمارستان‌های قرنطینه مثل مسیح‌دانشوری و... وضعیت پرستاران به لحاظ لوازم مورد نیاز بهداشت کار بهتر است. رسانه‌ها تاکنون به غیر از موارد دیکته شده از سوی وزارت بهداشت و درمان و سخنگویی دولت، بازتابی واقعی از شرایط را انتشار نداده‌اند؛ بی‌خبری و پنهان کاری بیش از پیش، جان کادر درمانی و خدماتی مراکز بهداشتی را در معرض خطر قرار داده است و احتمال ابتلا از طریق خانواده پرستاران و وسعت گرفتن بیماری را بیشتر کرده است. حالا حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی تاکید کرده «انتشاردهندگان مطالب کذب(در خصوص کرونا) به ۳ سال حبس محکوم می‌شوند». تهدیدی آشکار علیه اطلاع رسانی شفاف و سدی در برابر رسانه هایی که سعی بر نجات جان مردم در این وانفسا دارند. علاوه براین، ممنوعیت‌های ریز و درشت شورای عالی امنیت ملی و دیگر نهادها توسط رسانه‌داران، روزانه به جامعه تزریق می‌شود. بسیاری از خبرنگاران جانشان در جریان نشست‌های خبری در معرض تهدید قرار گرفته، با اینحال به جز مواردی که سازمان‌ها اعلام می‌کنند، هیچ امکان راستی‌آزمایی برای خبرنگار نسبت به اقدامات پیشگیرانه سازمان‌ها وجود ندارد. محلات فقیرنشین و محروم، مشاغل ارباب رجوعی، دستفروشان، زندانیان، سربازان ساکن در پادگان‌ها، جمعیت بالای کارگران، دانشجویان، معلمان و مهم‌تر از همه پرستاران و دیگر نیروهای بخش درمان در معرض ابتلا به کووید۱۹ قرار دارند. کسانی که کاملاً در مقابل تهدیدات امروز جامعه بی‌دفاع هستند و طی روزهای گذشته مواردی از اعتراضاتشان برای مطالبات بهداشت کار و زندگی دیده می‌شود. #سانسور_اخبار_کرونا #کرونا روزنامه‌نگاران مستقل ایران

  • وضعیت وخیم بیمارستان رازی رشت

    وضعیت وخیم بیمارستان رازی رشت ▪️ مرکز بیماری های عفونی در مرکز استان گیلان امکان پذیرش بیماران مشکوک به کرونا را ندارد.

  • زنجیر زنی به منظور قدرت نمایی در مقابل کرونا !!!!

    اردوی کار: امروز چهارشنبه 7 اسفند در اصفهان دسته های زنجیر زنی به منظور قدرت نمایی در مقابل کرونا و مقابله با تعطیلی اجتماعات مذهبی راه انداخته و ضمن بستن خيابان شعار میدهند که ما صاحب داریم و از کرونا نمی ترسیم. #کروناویروس @ordoyekar