ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترکیه خواستار اعلام منطقه پرواز ممنوع در ادلب شد

محتوای گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و پوتین فاش نشده است. ترکیه از «جامعه جهانی» خواست در ادلب منطقه پرواز ممنوع اعلام کند.

۳۳ سرباز ترکیه در درگیری در ادلب سوریه کشته شدند. مدیر ارتباطات جمهوری ترکیه خواستار اعلام منطقه پرواز ممنوع بر فراز شمال غرب سوریه شد. خبرگزاری دولت ترکیه هم از گفت‌وگوی تلفنی رجب طیب اردوغان و ولادیمر پوتین خبر داد.

دیدار اردوغان و پوتین در سوچی - عکس: حساب کاربری ریاست جمهوری روسیه در توییتر

خبرگزاری آناتولی جمعه ۲۸ فوریه/ ۹ اسفند از گفت‌وگوی تلفنی ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان ، روسای جمهوری روسیه و ترکیه خبر داد.

این گفت‌وگو پس از شدت گرفتن تنش در ادلب و کشته شدن شماری از سربازان ترکیه‌ای در سوریه انجام شد. محتوای این مذاکره تلفنی اما فاش نشده است.

شامگاه پنجشنبه ۲۷ فوریه/ ۸ اسفند نظامیان بشار اسد ۳۳ سرباز ترکیه را کشتند. به دنبال این واقعه فخرالدین آلتون، مدیر ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه بامداد جمعه ۲۸ فوریه/ ۹ اسفند خواستار مداخله سازمان‌های بین‌المللی و اعلام منطقه پرواز ممنوع در شمال غرب سوریه شد.

او در صفحه توییترش نوشت: ترکیه اجازه نمی‌دهد خون سربازانش بر روی زمین بماند.

او عملیات رژیم بشار اسد  در ادلب را «پاکسازی نژادی» خواند و نوشت:  رژیم اسد تلاش می‌کند میلیون‌ها سوری را از ادلب بیرون براند. این افراد سعی دارند به ترکیه و اروپا فرار کنند. ترکیه ۴ میلیون پناهجو را پذیرفته و ظرفیت منابع لازم برای پذیرش یک میلیون پناهجوی دیگر را ندارد.

او رژیم بشار اسد را به نقص تعهدات «سوچی» و «آستانه» متهم کرد و حضور ترکیه در سوریه را بخشی از این توافق دانست.

آلتان همچنین رژیم بشار اسد را «یک تهدید برای امنیت ملی ترکیه، منطقه و اروپا» عنوان کرد و از «جامعه جهانی» خواست «برای حفاظت از غیرنظامیان و ایجاد منطقه پرواز ممنوع اقدام کند». او همچنین از ایران و روسیه به عنوان حامیان بشار اسد خواست که به تعهدات خود پایبند باشند.

رژیم بشار اسد از دسامبر ۲۰۱۹ عملیات نظامی را برای بازپس گرفتن ادلب از نیروهای تحت حمایت ترکیه آغاز کرد. براساس گزارش سازمان‌های بین‌المللی از آغاز این عملیات نزدیک به ۹۰۰ هزار تن که بیش از نیمی از آنها (۵۰۰ هزار تن) کودک هستند، آواره شدند.

ترکیه در واکنش به کشته شدن نظامیانش در سوریه مرزهایش به اروپا را برای پناهجویان باز کرده و از ناتو خواسته است که در ادلب دخالت کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.