ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تغییر جهانی همه‌گیری کرونا

سرعت همه‌گیری کروناویروس جدید در خارج از چین به مراتب بیشتر از همه‌گیری ویروس در داخل آن کشور است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد ویروس مهارشدنی است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس همه‌گیری کروناویروس جدید در چین سه‌شنبه ۳ مارس/ ۱۳ فوریه کاهش یافت و در همان حال همه‌گیری ویروس در سایر کشورهای آسیایی افزایش چشمگیر داشت. کشورهای آسیایی تاکنون هزار مورد مرگ در اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

وزارت بهداشت ایران از ابتلای قطعی ۵۲۳ نفر به بیماری کویید ۱۹ در کشور در طی ۲۴ ساعت خبر داد. ۲۲۵ مورد از ابتلا به کروناویروس جدید در تهران ثبت شده است.
وزارت بهداشت ایران از ابتلای قطعی ۵۲۳ نفر به بیماری کویید ۱۹ در کشور در طی ۲۴ ساعت خبر داد. ۲۲۵ مورد از ابتلا به کروناویروس جدید در تهران ثبت شده است.

وزارت بهداشت چین اعلام کرد فقط ۱۲۵ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در آن کشور شناسایی شده. کمترین تعداد ابتلا در چین از ۲۰ ژانویه تاکنون. ۳۱ نفر هم در اثر ابتلا درگذشته‌اند که همه آنها در استان هوبی نخستین کانون گسترش ویروس در چین به ثبت رسیده‌اند. با این تفاصیل در چین در این مدت در مجموع ۸۰۱۵۱ مورد ابتلا به کووید ۱۹ ثبت شده که ۲۹۴۳ مورد آن به مرگ بیمار انجامیده است.

همزمان با بهبود حال ۲۴۱۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و ترخیص آن‌ها از بیمارستان‌های چین، همه‌گیری کروناویروس جدید در سایر نقاط جهان دستخوش تغییر شد. سرعت گسترش و همه‌گیری کروناویروس جدید در خارج از چین به مراتب بیشتر از همه‌گیری ویروس در داخل ان کشور است.

 کووید ۱۹ در کره جنوبی، ایتالیا و ایران همه‌گیر شده و مواردی از ابتلا به کروناویروس جدید برای اولین بار  در نیویورک، مسکو و برلین و همچنین در لتونی، اندونزی، مراکش، تونس، سنگال، اردن و پرتغال به ثبت رسیده است. شمار تلفات در سراسر جهان به ۳۰۰۰ نفر رسید و تعداد موارد ابتلای قطعی به کووید ۱۹  در حدود ۷۰ هزار نفر در ۷۰ کشور جهان است.

مقامات سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده‌اند که ویروس همچنان یک تهدید قابل کنترل است.

تِدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت: «مهار کرونا ویروس جدید امکان‌پذیر است و باید در اولویت اصلی همه کشورها باشد.»

زندگی روزانه تحت تأثیر کروناویروس

در سرتاسر جهان، این بحران زندگی روزانه میلیون‌ها انسان را تغییر داده است.

مدارس در سراسر ژاپن تعطیل شده و تا آوریل/ فروردین کودکان ژاپنی در خانه می‌مانند.  اسرائیلی‌ها در قرنطینه از غرفه‌های ویژه برای رأی دادن در انتخابات پارلمانی استفاده کردند. وزیر کشور آلمان حاضر نشد به سبب وحشت از ابتلا به کروناویروس جدید با آنگلا مرکل صدراعظم کشور دست دهد.  سازمان ملل متحد همایش زنان را که انتظار می‌رود با حضور ۱۲۰۰۰ نفر از ۱۹۳ کشور برگزار شود به تعویق انداخت.

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی هشدار داد که اقتصاد جهانی برای نخستین بار دچار رکودی همسان با بحران مالی سال ۲۰۰۸ خواهد شد. سازمان همکاری و توسعه اقتصادی  با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: چشم‌اندازهای اقتصادی جهانی بسیار نامشخص است.

 با این‌حال شاخص بورس داوجونز با افزایش ۱۳۰۰ واحد حدود ۵ درصد صعود کرد. در بازار سهام این امید وجود دارد که بانک‌های مرکزی اقداماتی برای محافظت از اقتصاد جهانی در برابر شیوع کروناویروس در جهان انجام دهند. وزیران دارایی هفت کشور صنعتی جهان (جی ۷) در طی روز جاری برای گفت‌وگو درباره چنین تدابیری با یکدیگر تلفنی رایزنی می‌کنند.

مقامات بهداشتی در ایالت واشنگتن اعلام کردند که در یک خانه سالمندان در خارج از سیاتل موارد نگران‌کننده‌ای از ابتلای قطعی به کووید ۱۹ را شناسایی کرده‌اند. در ایالات متحده تعداد کسانی که در اثر ابتلا به کویید ۱۹ جان خود را از دست دادند به ۶ نفر رسید. این موارد در واشنگتن، نیوهمپشایر و نیویورک گزارش شده است. قرار است در سیاتل یک هتل تخلیه و به درمان بیماران اختصاص داده شود. تاکنون بیش از ۱۰۰ ابتلای قطعی به کروناویروس جدید در ایالات متحده تأیید شده است.

دلیلی برای هراس‌افکنی وجود ندارد

مایک رایان، یکی از مقامات سازمان جهانی بهداشت گفت: «در شرایط کنونی داده‌های قطعی سبب می‌شود که بتوانیم مانع از هراس‌افکنی در جامعه بشویم.» به گفته این مقام سازمان جهانی بهداشت حتی کشورهایی که تدابیر ضعیف‌تری در مقابله با ویروس در مقایسه با چین به کار بسته‌اند، موفق شده‌اند شیوع ویروس را مهار کنند. دلیل آن هم این است که به گفته رایان «این ویروس به آسانی آنفولانزا منتقل نمی‌شود و این امید را ایجاد می‌کند که قابل سرکوب و مهارشدنی باشد.»

در کره جنوبی، ایران و ایتالیا ابتلا به کروناویروس جدید شدت بیشتری دارد. روز سه‌شنبه کره جنوبی تعداد قربانیان ابتلا به کویید ۱۹ را ۳۱ نفر اعلام کرد. مون‌جه‌این، رئیس جمهوری کره جنوبی گفت شیوع بیماری یک موقعیت بسیار خطیر را در آن کشور رقم زده و دولت او برای مبارزه با شیوع کروناویروس جدید ۲۵ میلیارد دلار بودجه اضطراری را به نظام سلامت اختصاص می‌دهد. پارلمان اما می‌بایست با تخصیص این بودجه موافقت کند مون‌جه‌این گفت: کشور وارد جنگ با ویروس شده است.

در ایران یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در اثر ابتلا به کویید ۱۹ درگذشت.

علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت  سه‌شنبه در یک نشست خبری درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا اعلام کرد که در ایران تعداد مبتلایان به کروناویروس جدید به ۲ هزار و ۳۳۶ نفر و تعداد افراد فوت شده به ۷۷ نفر رسیده است. بر این اساس حدود ۴۳۵ نفر بهبود یافته‌اند.

رئیسی گفت استان‌های گیلان، قم و تهران در صدر درگیری هستند اما روند ابتلا در قم به ثبات رسیده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد هیئتی از سازمان جهانی بهداشت و دو کارشناس از کشور چین به ایران آمدند. به گفته معاون وزارت بهداشت ۴۰ تا ۴۵ درصد موارد ابتلا به کرونا در بیمارستان رخ می‌دهد. یعنی فرد با علائم مشابه و خفیف به بیمارستان مراجعه می‌کند، اما در بیمارستان به دلیل هم جواری با سایر بیماران به کرونا نیز مبتلا می‌شود.

پانویس:

این گزارش با تصحیح آمار مبتلایان به کرونا در کره جنوبی و درج آمار وزارت بهداشت درباره تعداد مبتلایان در ایران به روز شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.