ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازگشت آرامش نسبی به بازارهای بورس پس از «دوشنبه سیاه»

بازارهای بورس آسیا با این امید که دولت‌ها از محل مالیات‌های شهروندان مبالغ هنگفتی را برای مقابله با پیامدهای کرونا به اقتصاد تزریق کنند، به آرامش رسیدند.  

بازارهای بورس آسیا با این امید که دولت‌ها از محل مالیات‌های شهروندان مبالغ هنگفتی را برای مقابله با پیامدهای کرونا به اقتصاد تزریق کنند، در روز سه‌شنبه به آرامش نسبی رسیدند. قیمت نفت همچنان شکننده است.

بازارهای بورس آسیا (عکس: آرشیو)

به گزارش خبرگزاری رویترز انتظار می‌رود که بازارهای بورس آمریکا و اروپا نیز بعد از بازارهای آسیایی به آرامش برسند. همزمان قیمت نفت هم که به سبب فروپاشی اتحاد مسکو و ریاض حدود ۳۰ درصد سقوط کرده بود، ۷ درصد افزایش یافت. رویترز گزارش می‌دهد که قیمت نفت با این‌حال همچنان شکننده است.

پرزیدنت ترامپ، شامگاه گذشته در کارزار انتخاباتی خود اعلام کرده بود که تصمیمات مهمی برای حمایت از اقتصاد خواهد گرفت و با برخورداری از حمایت جمهوری‌خواهان مالیات‌ها را کاهش خواهد داد. رئیس جمهوری آمریکا در دو توییتر نوشت:

«خبر خوب برای مصرف‌کنندگان. قیمت سوخت رو به کاهش است.»

و در پیام دیگری گفت:

«عربستان سعودی و روسیه در حال مجادله بر سر عرضه نفت و قیمت آن هستند. این مسئله و "رسانه‌های جعلی" دلیل افت بازار [سهام] هستند.»

از سوی دیگر دولت ژاپن هم بیش از ۴ میلیارد دلار به مقابله با کرونا اختصاص داد. بازارهای سهام آسیا این سیگنال‌ها را به عنوان پیش‌درآمدی برای خروج از رکود درک کردند. شاخص بورس نیکی ژاپن که روز گذشته به پایین‌ترین میزان از سال ۲۰۱۷ تاکنون رسیده بود  ۰,۸۵ درصد افزایش یافت. شاخص بورس شانگهای ۱,۷ درصد و شاخص بورس استرالیا ۳,۱ درصد افزایش داشت.

انتظار می‌رود که با همه‌‌گیری جهانی کروناویروس اقتصاد جهانی دچار رکود شود. قیمت طلا که روز گذشته افزایش یافته بود یک درصد کاهش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.