ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یورش پلیس هند به محل تحصن معترضان به قانون شهروندی به بهانه مقابله با کرونا

در هند تا پایان ماه جاری میلادی اجتماع بیش از پنج نفر ممنوع شده است. پلیس به این بهانه تحصن معترضان به اصلاحیه قانون شهروندی را به هم زد.

پلیس در پایتخت هند تحصن و تجمع اعتراضی علیه قانون شهروندی نخست وزیر نارندرا مودی را با استناد به منع اجتماعات عمومی به دلیل شیوع ویروس کرونا به هم زد.

یورش پلیس هند به محل تحصن معترضان به قانون شهروندی به بهانه مقابله با کرونا (عکس: توییتر)

از اوایل دسامبر ۲۰۱۹/ دی ۹۸ ده‌ها نفر که بسیاری از آنان زن هستند در اعتراض به اصلاحیه قانون شهروندی که مسلمانان هند را تحت تبعیض قرار می‌دهد در محله شاهین باغ در دهلی نو تحصن کرده‌اند. این مکان به کانون مخالفت با اصلاحیه قانون شهروندی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سه‌شنبه ۲۴ مارس/ ۵ فروردین نیروهای پلیس با استناد به منع اجتماعات به دلیل شیوع کرونا با تجهیزات ضد شورش محل تحصن معترضان را محاصره کردند و از معترضان خواستند این مکان را ترک کنند.  بر همین اساس برخی معترضان مقاومت کردند و پلیس هم ۹ تن از معترضان را بازداشت کرد. از این جمع ۶ نفر زن بودند.

دهلی برای پایان دادن به مقابله با شیوع کرونا تجمعات بیش از ۵ نفر را تا پایان ماه جاری میلادی ممنوع اعلام کرده است.

پارلمان هند دسامبر/ دی سال گذشته اصلاحیه قانون شهروندی را به تصویب رساند. بر اساس این اصلاحیه اقلیت‌های مذهبی هندو، سیک، بودایی، جین، پارسی و مسیحی از سه کشور همسایهف افغانستان، پاکستان و بنگلادش می‌توانند به تابعیت هند درآیند. اما مسلمانان شامل این قانون نمی‌شوند. در تجمعات اعتراضی تاکنون دست‌کم ۷۸ نفر کشته شده‌اند. تعداد زیادی از این افراد در درگیری‌ بین هندوها و مسلمانان جان خود را از دست دادند.

منتقدان می‌گویند این قانون نه تنها تبعیض‌آمیز است، بلکه سنت‌های سکولار هند را هم تخریب می‌کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.