ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان جهانی بهداشت: جنگ با ویروس کرونا طولانی خواهد بود

رئیس بخش فوریت‌های پزشکی سازمان جهانی بهداشت می‌گوید ما باید حداقل آماده باشیم که تا روزی که واکسن این ویروس پیدا شود با آن زندگی کنیم.

یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که جنگ با ویروس جدید کرونا زمان خواهد برد و وقت آن رسیده که کشورها راهبردهایی را به کار ببرند که «زندگی کردن با ویروس» را ممکن می‌کنند.

مایکل رایان، رئیس بخش فوریت‌های پزشکی سازمان جهانی بهداشت روز جمعه ۲۷ مارس /هشت فروردین گفت:

«در این مرحله، هیچ کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند که همه‌گیری چه مدت طول خواهد کشید.... ما در حال ورود به آینده‌ای نامشخص هستیم.»

به گزارش آسوشیتدپرس، اظهارات مایکل رایان حاکی از یک تغییر در طرز فکر در سازمان جهانی بهداشت و آغاز دوره‌ای است که باید بپذیریم این ویروس مدت مدیدی جامعه انسانی را مبتلا و درگیر خواهد کرد.

برای هفته‌ها، مقام‌های سازمان بهداشت جهانی در جلسات توجیهی روزانه در مورد شیوع ویروس جدید کرونا از یک «پنجره فرصت» برای پیشگیری و مهار ویروس صحبت می‌کردند. اما اخیراً صحبت‌های مقام‌های این سازمان بیانگر تغییر در رویه از مهار به سمت زندگی کردن با ویروس است.

رایان که در یک کنفرانس خبری سازمان جهانی بهداشت صحبت می‌کرد روز جمعه خواستار طراحی برنامه‌های «دقیق‌تر و اهداف هدایت شده‌تر» شد که تنها به دنبال گذشتن از یک نقطه اوج شیوع ویروس نباشند و بلندمدت‌تر باشند.

ویروس جدید کرونا که در اواخر سال گذشته میلادی در چین شناسایی شد تا زمان برگزاری این نشست خبری سازمان جهانی بهداشت، بیش از ۵۸۵۰۰۰ نفر را در جهان مبتلا کرده است.

رئیس بخش فوریت‌های پزشکی سازمان جهانی بهداشت می‌گوید ما باید حداقل آماده باشیم که تا روزی که واکسن این ویروس پیدا شود با آن زندگی کنیم. تولید انبوه واکسن برای ویروس جدید کرونا - حتی اگر بشر موفق شود چنین واکنسی تولید کند - حداقل یک سال تا ۱۸ ماه زمان خواهد برد.

این مقام سازمان جهانی بهداشت همچین بر موضوع تست کردن همه برای بیماری کوید-۱۹ دست گذاشت و گفت که کشورها نباید برای ترس از بالارفتن آمار مبتلایان، سیاست‌هایی اتخاذ کنند که تست کردن را محدود می‌کند.

رایان گفت آزمایش گسترده برای ویروس اهمیت دارد و این امر باعث می‌شود که مقامات بهداشتی محلی و کشوری بتوانند درک بهتری در مورد شیوع بیماری کوید-۱۹ داشته باشند.

این مقام سازمان جهانی بهداشت گفت:

«ما نباید کشورها را برای ارائه آمار مبتلایان بیشتر مجازات کنیم... داشتن آمار بالای مبتلایان به این مفهوم است که می‌دانیم ویروس کجاست.»

دانسته‌های بشر در مورد ویروس جدید کرونا محدود است و بسیاری از آزمایش‌ها در مورد این ویروس نتیجه‌هایشان هنوز مشخص نیست. از جمله اینکه ویروسی که در بیشتر افراد علائم خفیف ایجاد می‌کند چرا در ۱۰-۱۵ درصد مبتلایان می‌تواند باعث بیماری شدیدتر یا مرگ شود. همچنین با وجود اینکه افراد مسن و افراد دارای مشکلات سلامتی در خطر بیشتری هستند در برخی از افراد مسن، ویروس موجب علائم شدید نمی‌شود.

رایان در این کنفرانس خبری گفت که داده‌های سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد که ۱۰ تا ۱۵ درصد افراد زیر ۵۰ سال هم مبتلا به «عفونت متوسط تا شدید» می‌شوند - اینکه چرا، هنوز مشخص نیست.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • badralsadat madani

    طولانی نباشه که شما در سازمان بهداشت جهانی کار و کاسبی ندارید و نمیتونید میلیونها دلار جمع آوری کنید و به شهرت برسید معلومه که باید حالا حالاسر مردم دنیا را باها ش گرم کرد تا شما به اهدافتون برسید . یک نفر به من بیسواد بگه تا کنون در کل جهان رقمی در حدوده بیست و پنج هزار نفر از این بیماری کورونا فوت کرده اند بنا بر آمار خود همین سازمان کسی میتونه بگه در همین مدت چند نفر بر اثر تصادف مردند؟؟ چند بچه از گرسنگی؟؟ چند نفر از سرطان ؟؟ بیست و پنج هزار را به کل جمعیت دنیا تقسیم کنید یعنی از هر سیصد و بیست هزار نفر یک نفر در هر شبانه روز از این بیماری میمیره حالا در هر شبانه روز چند در صد آدم ها از علل دیگه فوت میکنند ؟؟