ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترامپ: دو هفته آینده، سخت و دردناک خواهد بود

بر اساس برآورد کاخ سفید ممکن است در همه‌گیری کرونا در آمریکا بین ۱۰۰ هزار تا حتی ۲۴۰ هزار نفر از شهروندان آمریکایی جان خود را از دست بدهند.

رئیس جمهوری آمریکا انتظار داشت تا عید پاک بحران همه‌گیری کووید ۱۹ در ایالات متحده سپری شود. این توقع اکنون تغییر کرده است. بر اساس برآورد کاخ سفید ممکن است در همه‌گیری کرونا در آمریکا بین ۱۰۰ هزار تا حتی ۲۴۰ هزار نفر از شهروندان جان خود را از دست بدهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در شست خبری «کارگروه کروناویروس» کاخ سفید

پرزیدنت ترامپ بامداد چهارشنبه یکم آوریل/ ۱۳ فروردین طی سخنانی در نشست خبری «کارگروه کروناویروس» کاخ سفید گفت:

«ما می‌خواهیم آمریکایی‌ها برای روزهای سخت آماده باشند. ما دو هفته بسیار سخت را پیش رو داریم و امیدوارم همانطور که کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند، در انتهای تونل نور ببینیم.»

رئیس جمهوری سپس در ادامه سخنانش با صراحت اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان کرونا در آمریکا ممکن است از تعداد کشته‌شدگان کشوری در حال جنگ فراتر رود. ترامپ گفت:

 «هیچ چیز مثبتی در این مورد یافت نمی‌شود. اما می‌خواهم به مردم امید بدهم .»

بر اساس گزارش‌های رسمی، در ایالات متحده آمار تلفات در فقط یک روز ۸۶۵ نفر افزایش یافته است. تقریبا نیمی از تلفات در ایالت نیویورک بوده است. ترامپ در واشنگتن گفت:

«برای مردم آمریکا بسیار مهم است که دستورالعمل‌ها را برای ۳۰ روز آینده دنبال کنند. این موضوع زندگی و مرگ است.»

دکتر دبورا بیرکس، هماهنگ کننده کرونا سفید پیش‌بینی کرد که طی دو هفته آینده میزان مرگ و میر در اثر ابتلا به کووید ۱۹ به اوج برسد. بیرکس به خبرنگاران گفت:

«هیچ واکسن جادویی وجود ندارد و درمانی نیز وجود ندارد. این فقط رفتار ماست که می‌تواند طی ۳۰ روز آینده روند همه‌گیری را تغییر دهد.»

بر اساس آماری که دانشگاه جانز هاپکینز در بالتیمور از بحران کرونا در جهان ارائه می‌دهد، در حال حاضر بیش از ۱۸۴ هزار مورد ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در آمریکا به ثبت رسیده است.

پرزیدنت ترامپ گفت بدون اقدامات پیشگیرانه برای مهار همه‌گیری ممکن است بین یک میلیون و ۵۰۰ هزار تا حتی دو میلیون نفر جان خود را در اثر ابتلا به کووید ۱۹ از دست بدهند. رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد که دولت او تاکنون در این بحران یک «کار خارق‌العاده» انجام داده است. در ژانویه سال جاری، کارشناسان به رئیس جمهوری در مورد خطرات شیوع در ایالات متحده هشدار داده بودند. دولت ترامپ اما واکنش قاطع نشان نداد. یک ویژگی ثابت بحران کرونا این است که دولت‌ها را در برابر این چالش قرار می‌دهد: اقتصاد یا سلامت شهروندان. ترامپ گفته بود اقتصاد در اولویت است. اما ابعاد بحران که آشکار شد، اقتصاد در اولویت دوم قرار گرفت.

ایالات متحده آمریکا در برنامه مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا از جمله تست از شهروندان دارای تاخیر قابل توجهی است. بسیاری از بیمارستان‌ها آماده پذیرش بیماران نیستند. برای رفع این کمبود، دولت آمریکا شروع به ساختن صدها بیمارستان پیش‌ساخته در نزدیکی شهرهای بزرگ کرده است.

  بیل دی بلازیو، شهردار نیویورک اعلام کرده که در نیویورک کمبود هزار پرستار، ۱۵۰ پزشک و ۳۰۰ دستگاه تنفس مصنوعی وجود دارد. ارتش آمریکا در حال حاضر هتل‌ها، مراکز همایش‌ها و فضاهای بزرگ را به ۳۴۱ بیمارستان صحرایی تبدیل می‌کند. در مرکز همایش‌های شهر نیویورک یک بیمارستان هزار تختخوابی دایر شده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.