ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کاهش میزان تولید برخی از کالاهای صنعتی؛ تولید خودروهای سواری حدود ۱۴ درصد کاهش پیدا کرده است

خودروسازان در سال ۹۸ تولید انواع خودروهای سواری و غیره را کاهش داده‌اند. داروسازان و شرکت دخانیات اما به ترتیب ۲۶,۴ و ۲۲,۹ درصد داروهای انسانی و تولید بیشتری نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ تولید کرده‌اند.

خبرگزاری فارس با انتشار گزارشی ادعا کرد در سال ۹۸ میزان تولید انواع خودرو و برخی دیگر از «کالاهای منتخب صنعتی» به صورت قابل توجهی کاهش داشته است.  براساس این گزارش خودروسازان در ۱۱ ماه گذشته تولید انواع خودرو سواری را تا ۱۴ درصد کاهش داده‌اند.

براساس گزارش منتشر شده در فارس خودروسازان در در سال ۹۸ میزان تولید انواع خودرو را کاهش داده‌اند. خودروسازان ایران نزدیک ۳۱ هزار میلیارد تومان به قطعه‌سازان بدهکارند و در شرایط کنونی نیز بدون توجه به وضعیت سلامتی کارگران، از ایجاد تمهیدات لازم برای مبارزه با شیوع کرونا خودداری می‌کنند.

خبرگزاری فارس (نزدیک به سپاه پاسداران) سه‌شنبه با انتشار گزارشی از کاهش تولید برخی از «کالاهای منتخب صنعتی» در ۱۱ ماه گذشته ( اردیبهشت تا اسفند ۹۸) خبر داد. این گزارش اما به تاثیر احتمالی شیوع ویروس کرونا بر تولید کالاهای صنعتی اشاره نکرده است. جدول منتشرشده در این گزارش، بر کاهش تولید در صنعت «ورشکسته» خودروسازی، یکی از انحصاری‌ترین صنایع ایران متمرکز است که بر اساس آن،  تولید انواع سواری ۱۳,۷ درصد، اتوبوس،مینی بوس و ون ۴۷,۲ درصد، کامیون،کامیونت و کِشنده ۵۷,۵ درصد و کمباین ۴۳,۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ افت داشته‌اند. تولید وانت اما ۳۰,۸ درصد افزایش داشته است.

براساس گزارش فارس به نظر می‌رسد افت تولید صنعت نساجی را نیز متاثر کرده است؛ از دیگر کالاهایی که تولید آن‌ها نسبت به سال ۹۷ به صورت چشمگیری کمتر شده است می‌توان به الیاف اکرلیک اشاره کرد که تولید آن‌ها تقریبا نصف شده و ۴۵,۳ درصد کمتر تولید شده‌اند. در مقابل اما تولید الیاف پلی‌استر و برخی دیگر از محصولات مشابه رشد تولید داشته‌اند.  تولید پودر شوینده نیز ۵,۳ درصد، روغن صنعتی ۱۴,۶ درصد و دوده ۷,۵ درصد نیز در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷ افت داشته‌ اند.

بیشترین افزایش تولید در سال ۹۸ به سموم دفع آفات نباتی با ۴۴ درصد مربوط است. اما داروسازان و شرکت دخانیات نیز تولید محصولات خود را افزایش داده‌اند. داروهای انسانی و تولید سیگار نیز به ترتیب با ۲۶,۴ و ۲۲,۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ بیشتر تولید شده‌اند.

علی خامنه‌ای، رهبر ایران سال ۹۹ را سال «جهش تولید» نامیده است. بر همین اساس وزارت صنعت و معدن و تجارت اخیرا برنامه‌ای هفت‌گانه را برای خروج از رکود و افزایش میزان اعلام کرده است. همزمان با شیوع کرونا، فشار بر دولت برای عدم قرنطینه کامل و تداوم فعالیت واحدهای تولیدی ادامه دارد.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.