ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مکرون در پی حمایت پوتین برای آتش‌بس سراسری در جهان

دبیرکل سازمان ملل از کشورهای جهان خواسته بود که در بحران کرونا درگیری های نظامی را قطع کنند. مکرون می‌گوید حمایت سه کشور عضو دائم شورای امنیت از این ابتکار را به‌دست آورده است.

مکرون اعلام کرد که موافقت سه عضو از پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل را در حمایت از فراخوان این سازمان برای آتش‌بس جهانی به‌دست آورده تا جهان بتواند بر مسئله کرونا متمرکز شود.

امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل ۴ فروردین / ۲۳ مارس در یک پیام ویدئویی خواستار آتش‌بس جهانی شد و هشدار داد كه در كشورهای آسیب‌دیده از جنگ نظام‌های بهداشتی از بین رفته‌اند و شمار اندكی از متخصصان بهداشتیِ باقی مانده اغلب در درگیری‌های نظامی هدف قرار گرفته‌اند. او از همه طرف‌های متخاصم در جهان خواست که سلاح به زمین بگذارند و برای مهار شیوع بیماری کووید۱۹ کوشش کنند.

امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه چهارشنبه ۲۷ فروردین / ۱۵ آوریل ضمن اعلام حمایت فرانسه از ابتکار دبیرکل سازمان ملل، به رادیو بین‌المللی فرانسه گفت: «ما امیدواریم که برای نخستین بار در چنین چارچوبی پنج عضو دائم شورای امنیت بتوانند با هم اقدامی در جهت اجرای این فراخوان انجام دهند و حتی فراتر از آن بسیاری از نگرانی‌های خود را مطرح کنند. بنابراین امیدوارم که در روزهای آینده بتوانیم در این مسیر گام برداریم.»

مکرون اعلام کرد که شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا به او گفته‌اند که از این فراخوان حمایت خواهند کرد.

او درباره حمایت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه گفت: «من در آغاز ارائه این ابتکار با او صحبت کردم اما از زمانی که حمایت قاطع رهبران دیگر را به‌دست آوردم با او صحبت نکرده‌ام. بنابر این قصد دارم که طی چند ساعت آینده این کار را انجام دهم و فکر می‌کنم که رئیس‌جمهور پوتین مطمئناً با آن موافقت خواهد کرد. همین‌که که او موافقت خود را اعلام کرد می‌توانیم یک کنفرانس ویدئویی برگزار کنیم و این فراخوان را به شکلی جدی و کارآمد به پیش ببریم.»

شورای امنیت سازمان ملل نخستین بار در تاریخ ۲۱ فروردین / ۹ آوریل برای بحث و تبادل نظر درباره شیوع بیماری کووید۱۹ در جهان نشستی برگزار کرد تا برای مقابله با این ویروس تدابیری اتخاذ کند.

دبیرکل سازمان ملل در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد، درباره بیماری کووید۱۹ به شورای امنیت گزارش داد و گفت: «این بیماری تهدید جدی برای حفظ صلح و امنیت بین‌المللی است و احتمالاً به افزایش ناآرامی‌ها و خشونت‌های اجتماعی بینجامد که توانایی ما را برای مقابله با این ویروس تضعیف خواهد کرد.»

این شورا در بیانیه کوتاهی خود پس از این نشست حمایت خود را از اقدامات آنتونیو گوترش در این زمینه ابراز کرد.

آمریکا، چین، فرانسه، روسیه و بریتانیا، پنج عضو دائمی شورای امنیت که حق وتو دارند درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ای که فرانسه در این زمینه ارائه داد بحث و گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.