ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مخالفت حوزه علمیه با تعطیلی اماکن مذهبی تا پایان اردیبهشت

اماکن مذهبی تا نیمه اردیبهشت همچنان اجازه فعالیت ندارند. ستاد مقابله با کرونا قبلا فعالیت این مراکز تا پایان اردیبهشت را ممنوع کرده بود. بازار و پاساژهای تهران از صبح دوشنبه باز می‌شود.

در ۲۴ ساعت گذشته ۸۷ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ایران فوت کردند و ۱۳۴۳ بیمار جدید شناسایی شد. بر اساس اعلام کیانوش جهان‌پور، سخنگوی ستاد ملی کنترل و مقابله با کرونا شمار کشته شدگان این ویروس تا ظهر یکشنبه ۳۱ فروردین به ۵۱۱۸ نفر و مبتلایان به این ویروس به ۸۲ هزار و ۲۱۱ تن رسید. مسئولان دولتی با استناد به گزارش‌های وزارت بهداشت و درمان روند کنترل ویروس کرونا را «مثبت» و «خوب» ارزیابی می‌کنند و آنطور که حسن روحانی گفت: بازار و پاساژها از صبح اول اردیبهشت فعالیت خود را از سر می‌گیرند. مساجد و اماکن زیارتی اما حداقل تا نیمه اردیبهشت بسته خواهد ماند. حوزه علمیه قم با تداوم تعطیلی اماکن مذهبی تا پایان اردیبهشت مخالفت کرده است.

مشهد، زیارتگاه امام هشتم شیعیان در یکی از روزهای پس از شیوع کرونا، اسفند ۱۳۹۸.

به گزارش خبرگزاری‌های ایران، حسن روحانی، رئیس ستاد ملی کنترل و مقابله با کرونا، یکشنبه ۳۱ فروردین گفت که ناچار است به مردم بگوید شرایط قبلی در باره اماکن مذهبی «را همچنان تا نیمه اردیبهشت ادامه می‌دهیم».

به گفته او تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا بسته بودن اماکن مذهبی تا پایان اردیبهشت بود «اما نماینده حوزه علمیه قم در جلسه نظرشان این بود که بسته بودن اماکن مذهبی از پایان اردیبهشت به نیمه اردیبهشت تبدیل شود».

روحانی گفت که اعضای ستاد قبول کردند تا باردیگر تا ۱۵ اردیبهشت این موضوع را دوباره بررسی و تصمیم‌گیری کنند.

ستاد ملی کنترل و مقابله با کرونا در ایران پیش از این برگزاری نماز جماعت در مساجد و زیارت اماکن مقدس را به منظور کنترل ویروس کرونا لغو و ممنوع کرده بود.

رئیس دولت از «مردم» خواست «به خاطر این شرایط حتما راز و نیاز فردی خیلی عمیق‌تر و بهتر از گذشته داشته باشند، چون راز و نیاز جمعی نداریم. دل‌های مردم سوخته است و خدا دعای مردم را مستجاب می‌کند».

بازگشایی پاساژها و بازار تهران بدون توجه به هشدارها

 روحانی بدون توجه به هشدارهای اعضای شورای شهر تهران و پزشکان در باره امکان افزایش شیوع بیماران کرونا پس از بازگشایی اصناف، گفت که پاساژها از اول اردیبهشت فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

نادر مرادی، معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران صبح امروز گفته بود: پاساژها، بازارهای مسقف و مگا‌مال‌ها اجازه فعالیت ندارند.

رئیس دولت اما بدون توجه به این اظهارنظر گفت: «گروهی از مشاغل که ریسک آنها متوسط است مانند مغازه دارانی که در جای مسقف مانند بازار یا پاساژ قرار دارند، ریسک آنها متوسط است که قرار شد فعالیت خود را با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از اول اردیبهشت  آغاز کنند».

بر اساس اعلام روحانی، ستاد ملی مقابله با کرونا ساعت کار بازار و پاساژها را صبح تا ۶ بعد از ظهر تعیین کرده است «تا اجتماعات در بازار وجود نداشته باشد».

به گفته او این بازگشایی شامل کافی‌شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها در بازارهای مسقف یا پاساژها نمی‌شود.

علاوه بر این رستوران‌ها، ورزشگاه‌ها و مجالس و اجتماعات به عنوان گروه‌های پرریسک همچنان اجازه فعالیت نخواهند داشت.

صبح امروز محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران نسبت به افزایش شمار مبتلایان به کرونا در صورت بازگشایی اصناف هشدار داده و گفته بود: با بازگشایی اصناف طرح فاصله‌گیری اجتماعی در شبکه حمل و نقل عمومی بی‌معنا خواهد بود.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • reza

    ایکاش این اماکن که هیچ خاصیتی برای بشر ندارند برای همیشه بسته میشد و بجاش کتابخونه؛ درمانگاه؛مدرسه؛یا ورزشگاه میساختن.