ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خانواده ۱۰ زندانی محکوم به اعدام برای آخرین دیدار فرا خوانده شدند

<p>&nbsp;سازمان عدالت برای ایران اعلام کرد که امروز، یکشنبه ۲۱ اکتبر، گزارش&zwnj;هایی از اعضای خانواده تعدادی از محکومان به اعدام مبنی بر اجرای قریب&zwnj;الوقوع حکم آن&zwnj;ها دریافت کرده است.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گفته این سازمان، پس از تلاش&zwnj;های فراوان این خانواده&zwnj;ها برای ملاقات، امروز با آن&zwnj;ها تماس گرفته شده تا برای آخرین دیدار با فرزندانشان به زندان اوین مراجعه کنند. به آن&zwnj;ها گفته شده است که فرزندانشان صبح فردا اعدام خواهند شد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>سازمان عدالت برای ایران در واکنش به این گزارش&zwnj;ها، بیانیه&zwnj;ای منتشر کرد و به سفر هیئتی از پارلمان اروپا که روز ۲۷ اکتبر به ایران خواهند رفت، اعتراض کرده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>این سازمان در بیانیه خود نوشته است: &quot;با توجه به خشونت&zwnj;های سنگین و سازمان&zwnj;یافته علیه حقوق بشر در ایران، سازمان عدالت برای ایران به این دیدار اعتراض می&zwnj;کند و از ملاقات&zwnj;کنندگان می&zwnj;خواهد که از دولت ایران بخواهند مجازات اعدام را به&zwnj;خصوص در مورد ۱۰ نفری که به جرانم مربوط به مواد مخدر به اعدام محکوم شده&zwnj;اند، فورا متوقف کند.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>پيش از اين قرار بود اين ۱۰ زندانی در روز دهم اکتبر، مصادف با روز جهانی عليه مجازات اعدام، اعدام شوند</p> </blockquote> <p>عدالت برای ایران، درباره استراتژی جمهوری اسلامی در سوءاستفاده از تعطیلات آخر هفته اروپا و کمبود زمان برای سازماندهی اعتراض علیه اعدام، در مورد زندانیانی که به دادگاهی عادلانه دسترسی نداشته&zwnj;اند و اغلب مجبور به اعترافات نادرست زیر شکنجه شده&zwnj;اند، ابراز نگرانی کرده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>چهارشنبه دهم اکتبر، مصادف با روز جهانی علیه مجازات اعدام، در خبر&zwnj;ها آمده بود که سعید صدیقی، عباس نمکی، محمدعلی ربیعی، حمید ربیعی، علی درویش و شش نفر دیگر در زندان اوین اعدام خواهند شد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>چندین سازمان مردم&zwnj;نهاد، از دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل و کشورهای حامی آن خواستند تا از اهدای کمک مالی به جمهوری اسلامی برای برنامه&zwnj;های مبارز با مواد مخدر خودداری کنند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گفته این سازمان&zwnj;ها، این کمک&zwnj;ها هر سال منجر به اعدام صد&zwnj;ها نفر از کسانی می&zwnj;شود که با جرائممربوط به مواد مخدر در زندان&zwnj;های ایران هستند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>پس از این اقدامات، این اعدام&zwnj;&zwnj;ها از پنج&zwnj;شنبه ۱۱ اکتبر به شنبه ۱۳ اکتبر موکول شدند. با تلاش سازمان&zwnj;های مردم&zwnj;نهاد برای انتشار اخبار این اعدام&zwnj;ها، این اخبار در رسانه&zwnj;های فراوانی منتشر شد که مصاحبه با مادر سعید صدیقی و برادرش از جمله آن&zwnj;ها بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>اقدامات گزارشگران ویژه سازمان ملل در آن زمان باعث شد که این اعدام&zwnj;ها انجام نشود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

 سازمان عدالت برای ایران اعلام کرد که امروز، یکشنبه ۲۱ اکتبر، گزارش‌هایی از اعضای خانواده تعدادی از محکومان به اعدام مبنی بر اجرای قریب‌الوقوع حکم آن‌ها دریافت کرده است.

به گفته این سازمان، پس از تلاش‌های فراوان این خانواده‌ها برای ملاقات، امروز با آن‌ها تماس گرفته شده تا برای آخرین دیدار با فرزندانشان به زندان اوین مراجعه کنند. به آن‌ها گفته شده است که فرزندانشان صبح فردا اعدام خواهند شد.

سازمان عدالت برای ایران در واکنش به این گزارش‌ها، بیانیه‌ای منتشر کرد و به سفر هیئتی از پارلمان اروپا که روز ۲۷ اکتبر به ایران خواهند رفت، اعتراض کرده است.

این سازمان در بیانیه خود نوشته است: "با توجه به خشونت‌های سنگین و سازمان‌یافته علیه حقوق بشر در ایران، سازمان عدالت برای ایران به این دیدار اعتراض می‌کند و از ملاقات‌کنندگان می‌خواهد که از دولت ایران بخواهند مجازات اعدام را به‌خصوص در مورد ۱۰ نفری که به جرانم مربوط به مواد مخدر به اعدام محکوم شده‌اند، فورا متوقف کند."

پيش از اين قرار بود اين ۱۰ زندانی در روز دهم اکتبر، مصادف با روز جهانی عليه مجازات اعدام، اعدام شوند

عدالت برای ایران، درباره استراتژی جمهوری اسلامی در سوءاستفاده از تعطیلات آخر هفته اروپا و کمبود زمان برای سازماندهی اعتراض علیه اعدام، در مورد زندانیانی که به دادگاهی عادلانه دسترسی نداشته‌اند و اغلب مجبور به اعترافات نادرست زیر شکنجه شده‌اند، ابراز نگرانی کرده است.

چهارشنبه دهم اکتبر، مصادف با روز جهانی علیه مجازات اعدام، در خبر‌ها آمده بود که سعید صدیقی، عباس نمکی، محمدعلی ربیعی، حمید ربیعی، علی درویش و شش نفر دیگر در زندان اوین اعدام خواهند شد.

چندین سازمان مردم‌نهاد، از دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل و کشورهای حامی آن خواستند تا از اهدای کمک مالی به جمهوری اسلامی برای برنامه‌های مبارز با مواد مخدر خودداری کنند.

به گفته این سازمان‌ها، این کمک‌ها هر سال منجر به اعدام صد‌ها نفر از کسانی می‌شود که با جرائممربوط به مواد مخدر در زندان‌های ایران هستند.

پس از این اقدامات، این اعدام‌‌ها از پنج‌شنبه ۱۱ اکتبر به شنبه ۱۳ اکتبر موکول شدند. با تلاش سازمان‌های مردم‌نهاد برای انتشار اخبار این اعدام‌ها، این اخبار در رسانه‌های فراوانی منتشر شد که مصاحبه با مادر سعید صدیقی و برادرش از جمله آن‌ها بود.

اقدامات گزارشگران ویژه سازمان ملل در آن زمان باعث شد که این اعدام‌ها انجام نشود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    علیرغم گرد و غباری که در جلوی این صحنه دیده می شود همه شواهد گواه بر تواقق میان غرب و ایران است: اعلام آمادگی ایران برای گفت و گو با آمریکا، اعلام آمادگی ایران برای توقف غنی سازی ۲۰ درصدی و بازگشت به غنی سازی ۵ درصدی، گزارش خانم اشتون به گروه ۱+۵ در خصوص آمادگی ایران برای مذاکره، توافق بر عدم دخالت جمهوري اسلامي در افغانستان پس از خروج آمريکا ، عدم فشاربر اسد، سخنان نتانیاهو در سازمان ملل که علیرغم انتقاد و بلکه تهدبدآمبز بودن، نه خواستار توقف کامل غنی سازی بلکه عدم تجاور از حد معین شدو قيمت بنزين کاهش داشته، علامت هایی هستند دال بر این که توافقی در راه است!! ظاهرا براي جلوگيري ازانتخاب شدن رامني ميباشد. بهمين خاطرها چوبه دارها دوباره علم شده !!

  • کاربر مهمان

    حک.متی که بعد از 33 سال هنوز نتوانسته روال عادی حکومتی را برقرار کند محکوم به فناست. دولت و به خصوص رهبر ایران فکر میکنند که اگر با بگیر و ببند خلافت اسلامی را ادامه دهند رزیم باقی خواهد ماند. در حالی که درست برعکس. اگر به روند سرخورگی جوانان از اسلام و حکومت اسلامی بنگریم دیگر خبری از ان راه پیمایی های میلیونی نیست. تعداد توهین ها به دین مبین اسلام افزای یافته است و اخیرا سیر حرکت منحنی انزجار مردم از دولت حالت تصاعدی به خود گرفته است. و خطی نیست. ازیکسو رییس قوه قضاییه میگوید اعدام یک ارزش اسلامی است. چه خوب بازهم گل بگویید چشم همه مان روشن. بازهم اعدام کنید و به مردم یاد دهید که چگونه از ارزش های اسلامی در زان موعود استفاده کنند و بر هر درختی اخوندی را اوزیدن کنند.