ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا یک بار دیگر معافیت عراق از تحریم ایران را تمدید کرد

وزیر خارجه آمریکا با این تمدید کوتاه‌مدت موافقت کرد تا زمان لازم برای تشکیل دولتی معتبر فراهم باشد.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گزارش داد، واشنگتن معافیت عراق برای خرید برق از ایران را به مدت ۳۰ روز دیگر تمدید کرد.

آمریکا یک بار دیگر معافیت عراق از تحریم ایران را تمدید کرد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه ۲۶ مارس/ ۷ فروردین در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که آمریکا برای آخرین بار معافیت عراق از تحریم‌های آمریکا علیه ایران را تمدید می‌کند با این هدف که آن کشور بتواند همچنان به واردات برق و گاز از تهران ادامه دهد. اما ظاهراً واشنکتن نتوانست از تمدید معافیت‌های عراق خودداری کند. بعد از خروج آمریکا از برجام معافیت عراق از واردات برق و گاز از ایران ابتدا هر ۱۲۰ روز یک بار و سپس هر ۹۰ روز و در مرحله سوم هر ۴۵ روز و در مارس/ فروردین سال جاری به مدت ۳۰ روز و این بار یک بار دیگر باز هم به مدت ۳۰ روز تمدید شد.

یک مقام آمریکایی که افشا نشده به رویترز گفت به محض آن که «دولتی معتبر» در عراق تشکیل شود، واشنگتن امکان تمدید مجدد این معافیت را بررسی خواهد کرد.

این مقام آمریکایی گفت: وزیر (امور خارجه آمریکا) با این تمدید کوتاه‌مدت موافقت کرد تا زمان لازم برای تشکیل دولتی معتبر فراهم باشد.

او افزود، این معافیت در ۲۶ مه به پایان خواهد رسید. معافیت‌های قبلی برای دوره‌های سه ماهه اعطا می‌شد.

فقدان سرمایه‌گذاری کافی برای بازسازی زیرساخت‌های برق، سبب وابستگی عراق به منابع تأمین گاز و برق از ایران شده است. این وابستگی در جنوب عراق بیشتر است. قطعی برق به ویژه در فصل تابستان به نارضایتی‌های اجتماعی در جنوب عراق دامن زده بود. تخمین زده می‌شود که با تحریم گاز و برق وارداتی از ایران، ۳۰ درصد از خانوارهای عراقی از این منابع انرژی محروم بمانند. عراق روزانه هزار و ۳۰۰ مگاوات برق و ۲۸ میلیون متر مکعب گاز که آن هم برای تولید برق به مصرف می‌رسد از ایران وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.