مرگ نهنگی که به گل نشست
<p>نهنگی ۳۰ تنی که از بد حادثه در تور صیادان بندر جاسک گیر افتاده بود، در نزدیکی ساحل به گل نشست، نتوانست خودش را نجات دهد و در نبود امدادرسانی‌های لازم، جان داد.</p> <p> </p> <p>گیر افتادن دلفین‌ها و نهنگ‌ها در تور صیادان اتفاقی است که گاهی پیش می‌آید و معمولا صیادان تور را برای نجات این پستانداران دریایی پاره می‌کنند و درخواست تیم امداد دریایی می‌کنند. در نبود امکانات امدادرسانی دریایی به حیوانات آبزی، نهنگ‌هایی که در آب‌های ایران شنا می‌کنند با مشکلات بقیه موجودات مواجه هستند: بی‌توجهی به محیط زیست و زندگی سایر جانداران.</p> <p> </p> <p><strong>عکس</strong>: ایسنا.</p> <p> </p>
نهنگی ۳۰ تنی که از بد حادثه در تور صیادان بندر جاسک گیر افتاده بود، در نزدیکی ساحل به گل نشست، نتوانست خودش را نجات دهد و در نبود امدادرسانیهای لازم، جان داد.
گیر افتادن دلفینها و نهنگها در تور صیادان اتفاقی است که گاهی پیش میآید و معمولا صیادان تور را برای نجات این پستانداران دریایی پاره میکنند و درخواست تیم امداد دریایی میکنند. در نبود امکانات امدادرسانی دریایی به حیوانات آبزی، نهنگهایی که در آبهای ایران شنا میکنند با مشکلات بقیه موجودات مواجه هستند: بیتوجهی به محیط زیست و زندگی سایر جانداران.
عکس: ایسنا.
نظرها
کاربر مهمان
ای نهنگ بدبخت! آخه اومده بوده به سواحل ایران چکار؟ نمیدونستی در این سرزمین بجز مرگ و نیستی چیز دیگه نصیب کسی نمیشه؟