ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

طرح ۳۵ نماینده مجلس: مسابقه با ورزشکاران اسرائیلی به صورت رسمی ممنوع شود

این طرح فدراسیون‌ها را موظف می‌کند با بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌ها جلوی مسابقه ورزشکاران ایرانی با حریفان اسرائيلی را بگیرند.

۳۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرحی را درباره رابطه جمهوری اسلامی با اسرائیل به مجلس برده‌اند که در صورت تصویب ممنوعیت رویارویی ورزشکاران ایرانی با نمایندگان اسرائیل را به صورت قانون درخواهد آورد.

ورزشکارانی که برای ماه‌ها و سال‌ها خود را آماده مسابقات جهانی و رقابت‌های نفس‌گیر می‌کنند، با مداخله سیاستمداران در تصمیم‌های حرفه‌ای خود از ادامه مسیر باز می‌مانند. بسیاری از مسئولان ورزشی نیز اذعان دارند که مقامات جمهوری اسلامی ورزشکاران را برای روبه‌رو نشدن و مسابقه ندادن با ورزشکاران اسرائیلی زیر فشار قرار می‌دهند.

به نوشته خبرگزاری تسنیم (وابسته به سپاه پاسداران) و به نقل از محمدعلی پورمختار، نماینده کبودرآهنگ در مجلس، طرحی که ۳۵ نماینده تحت عنوان «طرح دو فوریتی مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی» تدوین کرده‌اند، سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت در جلسه علنی مطرح شده و همه نمایندگان حاضر با دو فوریت آن موافقت کرده‌اند.

در ماده ۱۱ این طرح که «برگزاری هر گونه مسابقه یا رقابت ورزشی اعم از رسمی یا تدارکاتی میان ورزشکاران و تیم‌های ورزشی ایران با حریفان اسرائیلی» را ممنوع می‌کند، آمده است:  «هر یک از فدراسیون‌ها در رشته ورزشی مربوطه موظفند با بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی و برقراری ارتباط اصولی با مجامع بین‌المللی ورزشی، تعهدات و اقدامات مقتضی را جهت ممانعت از اعمال هرگونه مجازات و محرومیت‌های ورزشی بین‌المللی علیه ورزشکاران مستنکف از مواجهه با حریفان رژیم صهیونیستی اتخاذ نموده و با پیش‌بینی تخصیص منابع لازم، به تشویق و حمایت از آنها بپردازد».

قانونی کردن ممنوعیت رویارویی ورزشکاران ایرانی با حریفان اسرائيلی دست نهادهای مسئول را در «مجازات» ورزشکاران باز خواهد کرد. نهادهای مسئول با نادیده گرفتن هزینه‌های سنگینی که ورزشکاران بابت مسابقه ندادن با حریفان اسرائیلی می‌پردازند، این مسئله را «خط قرمز نظام» خوانده و بر این ممنوعیت به اشکال مختلف اصرار ورزیده‌اند. مسئله‌ای که تاکنون به محرومیت دائمی فدراسیون جودو از مسابقات بین‌المللی و پناهنده‌شدن برخی از ورزشکاران مدال‌آور به دیگر کشورها یا تغییر تابعیت‌ آن‌ها منجر شده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.