ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خانواده شهروند استرالیایی زندانی در اوین، خودکشی او در زندان را تکذیب کردند

خانواده این زندانی استرالیایی گفته‌اند او به‌رغم اعتصاب غذای متعدد، دست به خودکشی نزده است و به‌نظر می‌رسد در سلامت به ‌سر می‌برد.

خانواده کایلی مور-گیلبرت، شهروند استرالیایی-بریتانیایی محبوس در زندان اوین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند اخبار مربوط به خودکشی او در زندان واقعیت ندارد.

کایلی مور-گیلبرت

به نوشته روزنامه گاردین، خانواده کایلی مور-گیلبرت، استاد مطالعات اسلام دانشگاه ملبورن که در بند امنیتی زندان اوین، محبوس است، گزارش‌های مبنی بر خودکشی او در زندان اوین یا شکنجه شدن توسط نیروهای امنیتی سپاه پاسداران را رد کردند.

خانواده مور-گیلبرت از شهریور ۹۸/سپتامبر ۲۰۱۹ که او در فرودگاه امام خمینی تهران بازداشت شد، سکوت اختیارکرده بودند. آن‌ها اما در بیانیه‌ای که یکشنبه ۱۷ مه/۲۸ اردیبهشت منتشر شده است گزارش‌ منابع داخل زندان اوین مبنی بر این‌که او از بقیه زندانیان جدا شده و رابطه او با خانواده و مقامات سفارت قطع شده است، را رد کردند. خانواده این شهروند استرالیا اعلام کردند او بارها دست به اعتصاب غذا زده اما خودکشی نکرده است: «ما در هفته‌های اخیر چندبار با کایلی صحبت کردیم. او خودکشی یا شکنجه را تکذیب کرد. به نظر می‌رسید وضعیت سلامتی او با توجه به شرایطش خوب است. ما دوستش داریم و دلتنگ او هستیم».

به نوشته گاردین مسئولان اوین به او در ماه مه اجازه یک تماس تلفنی با خانواده و ملاقات و تماس تلفنی با مقامات سفارت استرالیا در تهران را داده‌اند اما زمان این تماس‌ها مشخص نیست.

در همین رابطه سخنگوی وزارت خارجه استرالیا بار دیگر تمامی اتهامات علیه کایلی مور-گیلبرت را رد کرد و گفت به تلاش برای بازگرداندن او به استرالیا ادامه خواهد داد.  

رضا خندان، همسر نسرین ستوده، زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین پیشتر در صفحه فیس‌بوک خود خبر داده بود کایلی مور-گیلبرت، به دلیل «فشارهای روانی حاصل از نگه‌داری طولانی مدت در سلول انفرادی» سه بار دست به خودکشی زده است.

چندین خارجی که اکثرا دوتابعیتی هستند در حال حاضر در ایران زندانی‌اند. با تیره شدن روابط ایران و کشورهای غربی پس از خروج یک‌جانبه آمریکا از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، این بازداشت‌ها ابزاری برای تهران برای فشار آوردن به غرب محسوب می‌شوند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.