ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کدخدایی در واکنش به قتل رومینا: شورای نگهبان قصوری نکرده

کدخدایی گفته مجلس می‌توانست به شکل دیگری لایحه حمایت از کودکان را بررسی و با سرعت به مجلس ارسال کند.

عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری شنبه دهم خرداد با اشاره به قتل رومینا اشرفی، درباره لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان گفت که این شورا قصوری در تصویب لایحه حمایت از اطفال نداشته است.

رومینا اشرفی

رومینا اشرفی، دختر نوجوان ۱۴ ساله‌ای بود که مدتی قبل به دست پدرش به قتل رسید و در واکنش به این قتل، موضوع تصویب لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان برای پیشگیری از چنین قتل‌هایی بار دیگر مطرح شد.

کدخدایی گفته این لایحه سال ۹۷ برای شورای نگهبان ارسال شده و این شورا به آن ایراد گرفته و ۸-۹ ماه بعد دوباره ارسال شده و یک ایراد دوباره از آن گرفته شده است و در نهایت شورای نگهبان در بازه زمانی قانونی اعلام نظر کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان گفته هیچ‌گونه قصوری از سوی شورای نگهبان در تصویب لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان نبوده است و مجلس می‌توانست به شکل دیگری آن را بررسی و با سرعت به شورای نگهبان ارسال کند.

کدخدایی در عین حال گفته که هیچ ارتباطی میان تصویب این لایحه و آن جنایت نمی‌بیند و این مسائل با یک قانون حل نمی‌شود، بلکه زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی هم دارند.

لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان بنا به پیشنهاد قوه قضاییه در جلسه نهم مرداد ۱۳۹۰ هیأت وزیران وقت تصویب و به مجلس شورای اسلامی ارائه شد. این لایحه برای کاهش خطرات و جبران آسیب‌های ناشی از جرم برای کودک و نوجوان در معرض خطر یا بزه دیده در کمیسیون حقوقی و قضایی به مجلس فرستاده شد که تاکنون سه بار به دلیل ایرادات شورای نگهبان به مجلس بازگردانده شده است.

آخرین بار در اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ مجلس ایران اعلام کرد ایرادات شورای نگهبان به لایحه حمایت کودکان و نوجوانان رفع شده است.

تاکنون قانون حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان که ۹ ماده دارد در کشور در حال اجراست که در سال ۸۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.