ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وکیل منصوری: کالبدشکافی نشان داد موکلم اهل خودکشی نبود

نتیجه اولیه کالبدشکافی غلامرضا منصوری نشان می‌دهد که مرگ او با خشونت و شتاب‌زدگی رخ داده و علت اصلی مرگ، اصابت جسم سخت و جراحت‌های ناشی از آن است.

غلامرضا منصوری، قاضی فراری از ایران بر اثر سقوط از اتاقش در هتلی در رومانی جانش را از دست داد. هرچند پلیس رومانی ابتدا از احتمال خودکشی سخن گفت، نتیجه اولیه کالبدشکافی نشان می‌دهد که مرگ این قاضی فراری «با خشونت و شتابزدگی» همراه بوده است. وکیل منصوری این گزارش را شاهدی بر ادعای پیشین خود دانست که «موکلم اهل خودکشی نبود».

رسانه‌های رومانی این تصویر را از انتقال جسد غلامرضا منصوری منتشر کردند

به گزارش رسانه‌های رومانیایی، نتیجه اولیه کالبدشکافی غلامرضا منصوری نشان می‌دهد که مرگ او با خشونت و شتاب‌زدگی رخ داده است. بر اساس گزارش پزشکی قانونی، اصابت یک جسم سخت و جراحت‌های ناشی از آن علت اصلی مرگ است. به علاوه، رد ضرباتی روی بدن منصوری بوده که منشاء دقیق آنها مشخص نشده است.

رسانه رومانیایی «گاندول» نیز دوشنبه ۲ تیر گزارش داده بود که پلیس رومانی توانسته آخرین لحظات زندگی منصوری را از طریق دوربین‌های مداربسته بازسازی کند. جزئیات بیشتری از این بازسازی منتشر نشده اما به ادعای این رسانه، پلیس رومانی از همان ابتدا مرگ منصوری را به عنوان یک «قتل» و نه «خودکشی» بررسی کرده است.

با وجود این، نخستین گزارش‌ها از رومانی حاکی از آن بود که احتمال خودکشی مطرح شده است.

محمدجعفر منتظری،‌ دادستان کل جمهوری اسلامی نیز گفته بود که مرگ منصوری مشکوک و پرابهام است.

در واکنش به گزارش اولیه کالبدشکافی جسد این قاضی فراری، امیرحسین نجف‌پور ثانی، وکیل منصوری به خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا) گفت:‌ «نتیجه کالبدشکافی به نوعی مؤید اولین اظهارات بنده است که گفته بودم موکلم اهل خودکشی نبود.»

نجف‌پور ثانی خواهان ادامه تحقیقات تا کشف حقیقت شد.

منصوری سال‌ها در مسند «قاضی» در جمهوری اسلامی به فعالیت پرداخت. روزنامه‌نگاران، و زنان معترض به حجاب اجباری که دی ۹۶ به نشانه اعتراض روسری‌هایشان را بر چوب آویختند و در خیابان ایستادند، با احکام صادرشده از سوی او به زندان افتادند. پرونده فساد قوه قضائیه که اکبر طبری اتباعی متهم اصلی آن است،‌ منصوری را نیز درگیر و ناچار به فرار کرد.

اما به محض اعلام خبر خارج شدن او از ایران، برخی فعالان حقوق بشری تلاش کردند شواهد علیه او را برای ارائه به دادگاه و دستگیری او در خارج از ایران جمع‌آوری کنند. دادخواستی برای دستگیری و محاکمه در آلمان را بیش از ۶۰۰۰ نفر امضا کرده‌بودند.

سازمان گزارش‌گران بدون مرز هم اعلام کرده بود که علیه بازپرس سابق قوه قضاییه جمهوری اسلامی، به دلیل سرکوب و زندانی کردن روزنامه‌نگاران در ایران، شکایتی تسلیم دادستانی فدرال آلمان کرده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مسعود

    اکبر عبدی یه فیلمی داره که ادای یه زن رو درمیاره بعدم با پلیس ترکیه صحنه سازی می کنه که یعنی منو کشتن. این مرتیکه هم همین بازی رو در آورده