ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

راهپیمایی کارگران هفت‌تپه در خیابان‌های شوش

کارگران نیشکر هفت‌تپه در شانزدهمین روز اعتصاب‌ با شعار همبستگی در خیابان‌های شوش راهپیمایی کردند و خواهان اتحاد کارگران و پشتیبانی مردم شهر شدند.

کارگران مجتمع صنعتی نیشکر هفت‌تپه در شانزدهمین روز اعتصاب‌شان با شعار همبستگی در خیابان‌های شهرستان شوش راهپیمایی کردند و خواهان اتحاد کارگران و پشتیبانی مردم شهر شدند.

تیرماه ۹۹، دور جدید اعتصاب کارگران نیشکر هفت‌تپه

دور جدید اعتصاب در نیشکر هفت تپه روز دوشنبه ۲۶ خرداد آغاز شده است. کارگران که از ابتدای سال حقوق نگرفته‌اند خواستار پرداخت حقوق معوقه، خلع ید از بخش خصوصی و بازگشت به کار کارگران اخراجی هستند.

اعتصاب کارگران با محاکمه امید اسدبیگی، مدیر عامل شرکت همزمان است. مدیرعامل شرکت متهم است که با همدستی اعضای دیگری از هیات مدیره و ۱۷ تن از سهامداران نیشکر هفت‌تپه حدود یک و نیم میلیارد دلار ارز را اختلاس و در بازار آزاد به فروش رسانده‌ است.

کارگران نیشکر هفت‌تپه به نحوه بررسی پرونده مدیرعامل شرکت در قوه قضائیه معترضند. آنها سه‌شنبه در راهپیمایی اعتراضی‌شان شعار «مرگ بر اسدبیگی» را در کنار شعار «کارگر هفت‌تپه، اتحاد، اتحاد» سرمی‌دادند.

شرکت نیشکر هفت‌تپه سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد. نحوه واگذاری این شرکت از ابتدا بحث‌انگیز بود. از آن زمان شرکت صحنه اعتراض و اعتصاب کارگران نسبت به سوء مدیریت، تحمیل قراردادهای غیرعادلانه، بدی شرایط کار، تعویق مطالبات و خصوصی‌سازی شرکت است.

بیش از ۱۰۰ کارگر این مجتمع در جریان اعتصاب و اعتراض احضار و بازداشت شده‌اند. اسماعیل بخشی و محمد خنیفر دو تن از نمایندگان کارگران علاوه بر تعقیب قضایی و امنیتی از محل کار خود نیز اخراج شده‌اند. سپیده قلیان، فعال اجتماعی نیز یکی از کسانی است که از سال ۹۷ به دلیل حمایت از اعتصاب و خواست‌های کارگران نیشکر هفت‌تپه مورد تعقیب قضایی است. او مجددا یکم تیر برای تحمل پنج سال حبس به زندان اوین منتقل شد.

روز دوشنبه ۹ تیرماه محمد خنیفر و یوسف بهمنی دو نماینده کارگران در دهمین جلسه دادگاه امید اسدبیگی و سایر متهمان شرکت کردند. یوسف بهمنی در دقایق پایانی دادگاه خطاب به قاضی گفت:

«آقای قاضی من کارگر هفت‌تپه هستم و هزار کیلومتر و با هزار هزار تومان پول جمع کردن از سایر فعالین خود را به این دادگاه رسانده‌ام تا صدای کارگران باشم… از زمانیکه بخش خصوصی به اینجا آمده، به جز فلاکت و بدبختی و نکبت هیچ دستاوردی نداشته است».

این نماینده کارگران از قاضی پرسید:

«آقای قاضی چرا وقتی من کارگر حقم را می‌خواهم، برایم پرونده‌سازی می‌کنند و لباس زندان تنم می‌کنند ولی امید اسدبیگی با این حجم عظیم از فساد، راست راست با کت و شلوار ره می‌رود، کجای این عدالت است؟»

یوسف بهمنی خواستار تعیین تکلیف هر چه سریعتر پرونده مدیرعامل شرکت و پرداخت حقوق کارگران شد. او گفت کارگران به نان شب محتاجند، قادر نیستند برای نوزادان خود شیر خشک بخرند.

اعتصاب کارگران نیشکر هفت‌تپه موجی از حمایت و همبستگی را در میان مردم شهر شوش برانگیخته است. برخی کاسبان شهر اعلام آمادگی کرده‌اند به کارگران خدمات مجانی و کالاهای نسیه ارائه بدهند.

چندین تشکل‌ مستقل کارگری، بازنشستگان، و حامیان حقوق نیز اعلام کرده‌اند با کارگران هفت‌تپه همراهند و از مبارزات آن‌ها حمیات می‌کنند.

در همین زمینه:


این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.