ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان انرژی اتمی: مرکز پزشکی سینا فاقد مواد پرتوزا است

در تهران این شایعه پخش شده که در اثر انفجار مرکز پزشکی سینا اطهر مواد پرتوزا در سطح پایتخت پخش شده است. سازمان انرژی اتمی ایران این شایعه را تکذیب کرد.

در تهران این شایعه پخش شده که در اثر انفجار مرکز پزشکی سینا اطهر مواد پرتوزا در سطح پایتخت پخش شده است. سازمان انرژی اتمی ایران این شایعه را تکذیب کرد.

کلینیک سینا مهر که در رسانه‌ها به عنوان سینا اطهر معرفی شد چند ساعت بعد از انفجار

شامگاه سه‌شنبه ۱۰ تیر کلینیک درمانی «سینا مهر» واقع در خیابان شریعتی تهران در پی یک انفجار دچار آتش‌سوزی شد. سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از کشته شدن دست‌کم ١٩ نفر در جریان این حادثه خبر داد. تعداد کشته‌شدگان در این فاصله به ۲۱ نفر رسیده و علت انفجار هم مشخص شده است: دپوی کپسول اکسیژن در اتاق عمل.

دفتر حفاظت در برابر اشعه مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مرکز پزشکی سینا اطهر فاقد مواد پرتوزا است.

به گزارش بامداد پنجشنبه ۱۲ تیر سازمان انرژی اتمی ایران، در اطلاعیه این دفتر آمده است:

«کلینیک سینا اطهر در نزدیکی میدان قدس تهران که دچار انفجار و حادثه شد، بر اساس سوابق و مجوزهای صادره این دفتر، فاقد مواد پرتوزا برای مقاصد تشخیص و درمان بوده است. این مرکز خدمات پزشکی صرفا دارای دستگاه‌های تصویربرداری و رادیولوژی با مجوز معتبر می‌باشد.»

در ادامه این اطلاعیه به این نکته اشاره شده است که «دستگاه‌های مولد پرتو از منظر حفاظت در برابر اشعه در زمان وقوع حوادثی نظیر آتش‌سوزی، خطری برای امدادگران و عموم مردم ایجاد نمی‌کند.»

مرکز تصویربرداری سینا اطهر نیز در این فاصله با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که حادثه انفجار در «مرکز جراحی محدود سینا مهر» اتفاق افتاده و مرکز سینا اطهر در یکی از طبقات این ساختمان قرار داشته و این مرکز هم فاقد هرگونه بخش پزشکی هسته‌ای و رادیوتراپی بوده است.

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران روز گذشته (چهارشنبه) پس از دیدار از ساختمان کلینیک سینا اطهر درباره علت وقوع انفجار و آتش‌سوزی در این ساختمان به خبرنگاران گفت:

«در سال‌های ۱۳۹۴، ۹۶ و ۹۷ به مدیران کلینیک سینا اطهر اخطار ایمنی ساختمان داده شده اما مدیران کلینیک هیچ اقدام موثری برای رفع مشکلات ایمنی این ساختمان انجام نداده‌اند. در سال ۱۳۹۶ نامه استنکاف با دستورالعمل شهرداری مجددا به بیمارستان ابلاغ می‌شود اما این نامه نیز مورد توجه مدیران کلینیک قرار نمی‌گیرد.»

به گفته محسن هاشمی سیستم اطفای حریق این ساختمان ناقص بود و این عامل در کنار اجرای نامناسب شبکه داخلی برق سبب بروز حادثه شد.۱۷ نفر از کشته‌شدگان در کلینیک سینا کادر درمانی بودند: محدثه رضی، مریم خرسندی، احسان گنج خانلو، همسرش رها نیک روش و شبنم دیبایی کارشناسان اتاق عمل، لیلا عیوض خانی، فهیمه رحمانی و مریم زمانی کارشناسان بیهوشی و نسرین محمودخانی کارشناس اتاق عمل در این حادثه جان خود را از دست دادند.

کمیته امنیتی استان تهران بعدازظهر چهارشنبه ۱۱ تیر جلسه ویژه‌ای به منظور بررسی حادثه آتش‌سوزی در کلینیک سینا اطهر تشکیل داد. به گفته معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران، در این جلسه مقرر شد که آتش‌نشانی، شهرداری تهران و نیروی انتظامی گزارش‌هایی دقیق از وقوع حادثه تهیه کنند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.