ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رضا عسگری، کارمند بازنشسته وزارت دفاع به اتهام «جاسوسی» اعدام شد

به گفته سخنگوی قوه قضاییه «رضا عسگری»، یکی از کارمندان بازنشسته هوافضای وزارت دفاع کشور به اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعاتی سیا هفته گذشته اعدام شده است.

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه خبر داد که هفته گذشته حکم اعدام «رضا عسگری»، یکی از کارمندان بازنشسته هوافضای وزارت دفاع کشور به اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعاتی سیا اجرا شده است.    

عکس از آرشیو

به گزارش خبرگزاری میزان، غلامحسین اسماعیلی، ‌سه‌شنبه ۲۴ تیر/ ۱۴ ژوئیه در نشست خبری گفت:

«رضا عسگری پیش از موعد در سال ۹۵ بازنشسته شده بود و در سال‌های پایانی خدمت و بعد از بازنشستگی به سرویس سیا وصل شده بود و به جهت اینکه آشنایی با فعالیت‌های موشکی ما داشت برخی از آن را به سازمان سیا فروخت و پول گرفت که شناسایی و بازداشت و محاکمه و محکوم به اعدام شد.»

در رسانه‌های داخلی ایران تا امروز هیچ خبری مبنی بر دستگیری، اتهام به جاسوسی و فرآیند دادرسی رضا عسگری منتشر نشده است اما ناگهان سخنگوی قوه قضاییه یک هفته پس از اعدام این متهم در پاسخ به پرسش خبرنگاری که درباره اجرای حکم «محمود موسوی مجد» از از او پرسید، اجرای حکم اعدام رضا عسگری را اعلام کرد و در پایان گفت: «لذا ما با کسی تعارف نداریم و با امنیت کشورمان معامله نمی‌کنیم.»

محمد موسوی مجد فردی است که برای نخستین بار ۲۰ خرداد نامش در رسانه‌‌‌های ایران از زبان سخنگوی قوه قضاییه مطرح شد. اسماعیلی خبر داد که موسوی مجد برای سرویس‌های اطلاعاتی سیا و موساد جاسوسی می‌کرد و محل تردد و اسکان قاسم سلیمانی را لو داده و به اعدام محکوم شده است.  

اتهام جاسوسی در نظام قضایی جمهوری اسلامی به یک روال تبدیل شده است؛ اتهامی که با آن زندانیان را به حبس‌‌های طولانی مدت و اعدام محکوم می‌کنند. هفته آخر اردیبهشت هم سید جمال حاجی زواره، از کارمندان سابق هوافضای سپاه پاسداران در مکانی نامعلوم در تهران اعدام شد. اتهام او «جاسوسی برای کشور متخاصم آمریکا» بود.

اتهام جاسوسی صرفا به مسائل نظامی و سیاسی محدود نمی‌شود. حکومت جمهوری اسلامی بدون ارائه دلیل و مدرک به فعالین حقوق ‌بشر، محیط‌ زیستی، زنان و پژوهشگران نیز اتهام جاسوسی می‌زند و آنها را در زندان‌ تحت فشار قرار می‌دهد. برای نمونه دو سال پیش سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، میمنت حسینی چاوشی محقق علوم اجتماعی و جمعیت‌شناس را به اتهام آنچه «نفوذ و جاسوسی اجتماعی» خوانده شده، بازداشت کرده بود. 

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مصطفی

    حالا یک دفعه اگر عروسکهای غربی قدرت بگیرند، شاهد اعدام افرادی خواهیم بود که اطلاعات امنیتی کشور را به مثلاً سازمانهای اطلاعاتی چین و روسیه فروخته‌اند! این کشتن‌ها و فروختن‌ها و دستگیری‌ها هیچ کدام برای منافع کشور و امنیت مردم ایران نیست، حاکمان جمهوری اسلامی از بیخ دزد و غارتگر و خائن هستند.