ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

برایان هوک استعفا داد

هوک یکی از اندک چهره‌هایی بود که بعد از استعفای تیلرسون در وزارت خارجه آمریکا باقی ماند. الیوت آبرام، نماینده آمریکا در امور ونزوئلا جانشین موقت اوست.

برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که به مدت چهار سال پیشبرد کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران را به عهده داشت از سمت خود استعفا داد. الیوت آبرام، نماینده آمریکا در امور ونزوئلا در دوره انتقالی پست هوک را به عهده خواهد گرفت.

برایان هوک، نماینده سابق ویژه آمریکا در امور ایران در نشست خبری پنجشنبه ۲۹ نوامبر/ ۸ آذر خود در پایگاه نظامی آناکاستیا-بولینگ در واشنگتن

مایک پمپئو ، وزیر امور خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه ۶ اوت در بیانیه‌ای از استعفای برایان هوک خبر داد.

در بیانیه وزیر خارجه آمریکا آمده است:

«برایان هوک تصمیم گرفت از سمت خود به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و مشاور ارشد وزیر امور خارجه استعفا دهد.»

برایان هوک مدت دو سال بالاترین مقام وزارت امورخارجه در رابطه با ایران بود. نیویورک تایمز نوشته است او یکی از اندک مقام‌های وزارت خارجه آمریکا بود که بعد از استعفای رکس تیلرسون، وزیر سابق خارجه ایالات متحده توانسته بود سمت خود را حفظ کند.   

مایک پمپئو در بیانیه خود نوشت:

«او دستاورد‌هایی تاریخی در مقابله با رژیم ایران حاصل کرد.»

وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به مذاکرات برای آزادی مایکل وایت و وانگ ( آمریکایی‌های زندانی در ایران) از خدمات هوک تشکر کرد.

بر همین اساس الیوت آبرام در دوره انتقالی پست هوک را به عهده خواهد گرفت.

الیوت آبرام در حال حاضر  نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا است و همزمان در هر دو پست خدمت خواهد کرد.

در بیانیه وزیر خارجه آمریکا به دلیل استعفای هوک اشاره‌‌ای نشده است.

نیویورک تایمز می‌نویسد استعفای هوک ۵۲ ساله هرگونه احتمال مذاکره با ایران قبل از اتمام دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ را از بین می‌برد. در چهار سالی که هوک سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ را نمایندگی می‌کرد، مذاکره مستقیم با ایران همواره یک گزینه بود.  هوک در مصاحبه با نیویورک تایمز درباره دلایل استعفایش سکوت کرد:

«هیچ وقت زمان خوبی برای رفتن نیست.»

و در ادامه گفت:

«گاهی سفر مسئله اصلی است و گاهی مقصد. درباره راهبرد ما در قبال ایران، مسئله هر دو است. ما دوست داریم به توافق تازه‌ای با رژیم دست پیدا کنیم. اما همزمان، فشارهای ما منابع مالی آنها را نابود کرده است. با هر ملاکی که بسنجیم، رژیم و نایبان تروریستی آنها نسبت به سه سال و نیم قبل‌تر ضعیف‌تر شده‌اند. به توافق برسیم یا نرسیم، خیلی موفق عمل کرده‌ایم.»

استعفای برایان هوک مقارن است با تلاش‌های دولت آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد. وزیر خارجه آمریکا شامگاه گذشته اعلام کرد هفته آینده شورای امنیت سازمان ملل متحد تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را به رأی می‌‌گذارد. از هم‌اکنون انتظار می‌رود چین و روسیه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا را وتو کنند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.