ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مالالا یوسفزای، فعال حقوق کودکان و کاندید نوبل صلح

<p><br /> مالالا یوسفزای دختر نوجوانی که به خاطر فعالیت&zwnj;هایش برای حقوق کودکان، طالبان به جانش سوءقصد کرده بودند، شنبه، دوم فوریه ۲۰۱۲ (۱۴ بهمن ماه) در بیمارستانی در بیرمینگهام در انگلستان مجدداً جراحی شد و در دوران نقاهتش در یک پیام ویدیویی که دوشنبه، چهارم فوریه در رسانه&zwnj;های خبری جهان منتشر شد، اعلام کرد که سلامتش را به&zwnj;تدریج بازمی&zwnj;یابد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>مالالا که اکنون پانزده سال دارد در این پیام ویدیویی گفت &laquo;من حالا می&zwnj;توانم همه جا را ببینم و هر روز که می&zwnj;گذرد حالم بهتر می&zwnj;شود.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>در گزارش تصویری ما، مالالا را بر تخت بیمارستان می&zwnj;بینید.</p> <p>&nbsp;</p> <p>این دختر نوجوان پاکستانی سه سال پیش در وبلاگ شبکه جهانی بی&zwnj;بی سی گزارشی منتشر کرد از زندگی دختران نوجوان پاکستانی در دره سوات و از محدودیت&zwnj;هایی که طالبان بر آن&zwnj;ها اعمال می&zwnj;کنند سخن گفت و از حقوق کودکان و نوجوانان برای رفتن به مدرسه و کسب دانش دفاع کرد. طالبان سپس به جان او سوءقصد کردند و با شلیک چند گلوله به جمجمه او، مالالا را به شدت مجروح کردند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>جمعه گذشته، اول فوریه مالالا یوسفزای کاندید جایزه صلح نوبل شد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>مالالا در این پیام ویدیویی بار دیگر بر حقوق بنیادین کودکان و نوجوانان تأکید کرد و گفت قصد دارد به فعالیت&zwnj;هایش در این راه ادامه دهد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>تصاویر: خبرگزاری فرانسه (AFP )</p>

مالالا یوسفزای دختر نوجوانی که به خاطر فعالیت‌هایش برای حقوق کودکان، طالبان به جانش سوءقصد کرده بودند، شنبه، دوم فوریه ۲۰۱۲ (۱۴ بهمن ماه) در بیمارستانی در بیرمینگهام در انگلستان مجدداً جراحی شد و در دوران نقاهتش در یک پیام ویدیویی که دوشنبه، چهارم فوریه در رسانه‌های خبری جهان منتشر شد، اعلام کرد که سلامتش را به‌تدریج بازمی‌یابد.

مالالا که اکنون پانزده سال دارد در این پیام ویدیویی گفت «من حالا می‌توانم همه جا را ببینم و هر روز که می‌گذرد حالم بهتر می‌شود.»

در گزارش تصویری ما، مالالا را بر تخت بیمارستان می‌بینید.

این دختر نوجوان پاکستانی سه سال پیش در وبلاگ شبکه جهانی بی‌بی سی گزارشی منتشر کرد از زندگی دختران نوجوان پاکستانی در دره سوات و از محدودیت‌هایی که طالبان بر آن‌ها اعمال می‌کنند سخن گفت و از حقوق کودکان و نوجوانان برای رفتن به مدرسه و کسب دانش دفاع کرد. طالبان سپس به جان او سوءقصد کردند و با شلیک چند گلوله به جمجمه او، مالالا را به شدت مجروح کردند.

جمعه گذشته، اول فوریه مالالا یوسفزای کاندید جایزه صلح نوبل شد.

مالالا در این پیام ویدیویی بار دیگر بر حقوق بنیادین کودکان و نوجوانان تأکید کرد و گفت قصد دارد به فعالیت‌هایش در این راه ادامه دهد.

تصاویر: خبرگزاری فرانسه (AFP )

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.