ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حکم اعدام دو متهم پرونده اختلاس بزرگ اقتصادی تأيید شد

<p>احمد محسنی گرکانی، رئیس دیوان عالی ایران گفت حکم اعدام مه&zwnj;آفرید امیرخسروی، متهم ردیف اول پرونده اختلاس سه هزار ميليارد تومانی و یکی دیگر از متهمان این پرونده، تأيید شده است.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>تارنمای مشرق امروز شنبه ۲۸ بهمن&zwnj;ماه به نقل از احمد محسنی گرکانی، رئیس دیوان عالی کشور نوشت، در بخش اول پرونده فساد سه هزار میلیاردی که به دیوان عالی کشور ارسال شده حکم اعدام مه&zwnj;آفرید خسروی، متهم ردیف اول و یکی دیگر از متهمان، تأيید شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>رئیس دیوان عالی ایران تأکید کرد: &quot;پس از ابلاغ حکم، اعدام مه&zwnj;آفرید خسروی در زمان خودش به مرحله اجرا گذاشته می&zwnj;شود.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>در روزهای میانی شهریورماه سال جاری قاضی سراج، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب تهران پایان ابلاغ حکم متهمان پرونده فساد بزرگ اقتصادی را اعلام کرد و گفت: &quot;در پرونده فساد بزرگ مالی، مه&zwnj;آفرید خسروی، مشاور حقوقی مه&zwnj;آفرید، مدیر مالی شرکت سرمایه گذاری امیرمنصور آریا و رئیس شعبه بانک صادرات گروه ملی فولاد به اعدام، رد مال و جزای نقدی محکوم شدند.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>از نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اختلاس بزرگ بانکی با حضور مه&zwnj;آفرید خسروی، مدیرعامل مجموعه شرکت&zwnj;های امیرمنصور آریا يک سال می&zwnj;گذرد و هنوز اين پرونده بسته نشده است</p> </blockquote> <p>به گفته این مقام قضایی، همچنین مه&zwnj;آفرید خسروی به پرداخت یک چهارم درآمد به دست آمده از پولشویی به میزان ۲۵ هزار و ۷۲۹ میلیون و ۸۰۰ هزار رال&zwnj; و پرداخت ۲۸ هزار میلیارد و ۵۵۴ میلیون رالل به بانک&zwnj;ها، معادل کل اعتبارنامه&zwnj;های بازرگانی (ال سی&zwnj;های پرونده) محکوم شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>از نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اختلاس بزرگ بانکی با حضور مه&zwnj;آفرید خسروی، مدیرعامل مجموعه شرکت&zwnj;های امیرمنصور آریا يک سال می&zwnj;گذرد و هنوز اين پرونده بسته نشده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>دوازهمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ هفتم خردادماه سال جاری برگزار شد. در این دادگاه، مه آفرید امیرخسروی دفاعیاتی از خود داشت و پای مسئولان دولتی را نیز به میان کشید.</p> <p>&nbsp;</p> <p>پرونده فساد بزرگ اقتصادی در ایران موسوم به اختلاس سه هزار میلیارد تومانی در رابطه با فعالیت&zwnj;های گروهی از فعالان اقتصادی و دست&zwnj;اندرکاران سیستم بانکی با عنوان &quot;گروه امیر منصور آریا&quot; است که به باز کردن اعتبارنامه&zwnj;های بازرگانی (ال&zwnj;سی&zwnj;) جعلی و دریافت وام&zwnj;های کلان بانکی متهم شده&zwnj;اند. این اختلاس در یکی از شعبه&zwnj;های بانک صادرات خوزستان و در مدت چهار سال اخیر انجام گرفته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>گفته می&zwnj;شود که این گروه توانسته از طریق روابط خاص خود با بانک صادرات و بانک ملی ایران به گشایش اسناد اعتباری به مبلغ صد&zwnj;ها میلیارد تومان اقدام کند، بدون آن&zwnj;که تمام یا دست&zwnj;کم بخش عمده&zwnj;ای از وجه این اعتبارنامه&zwnj;ها را پرداخته باشد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>افزون بر بانک صادرات و ملی که بیشترین زیان را از این اختلاس متحمل شده&zwnj;اند، بانک&zwnj;های ملت، سپه، رفاه کارگران، و سه بانک خصوصی سامان، پارسیان و پاسارگاد نیز دخیل بوده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

احمد محسنی گرکانی، رئیس دیوان عالی ایران گفت حکم اعدام مه‌آفرید امیرخسروی، متهم ردیف اول پرونده اختلاس سه هزار ميليارد تومانی و یکی دیگر از متهمان این پرونده، تأيید شده است.

تارنمای مشرق امروز شنبه ۲۸ بهمن‌ماه به نقل از احمد محسنی گرکانی، رئیس دیوان عالی کشور نوشت، در بخش اول پرونده فساد سه هزار میلیاردی که به دیوان عالی کشور ارسال شده حکم اعدام مه‌آفرید خسروی، متهم ردیف اول و یکی دیگر از متهمان، تأيید شده است.

رئیس دیوان عالی ایران تأکید کرد: "پس از ابلاغ حکم، اعدام مه‌آفرید خسروی در زمان خودش به مرحله اجرا گذاشته می‌شود."

در روزهای میانی شهریورماه سال جاری قاضی سراج، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب تهران پایان ابلاغ حکم متهمان پرونده فساد بزرگ اقتصادی را اعلام کرد و گفت: "در پرونده فساد بزرگ مالی، مه‌آفرید خسروی، مشاور حقوقی مه‌آفرید، مدیر مالی شرکت سرمایه گذاری امیرمنصور آریا و رئیس شعبه بانک صادرات گروه ملی فولاد به اعدام، رد مال و جزای نقدی محکوم شدند."

از نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اختلاس بزرگ بانکی با حضور مه‌آفرید خسروی، مدیرعامل مجموعه شرکت‌های امیرمنصور آریا يک سال می‌گذرد و هنوز اين پرونده بسته نشده است

به گفته این مقام قضایی، همچنین مه‌آفرید خسروی به پرداخت یک چهارم درآمد به دست آمده از پولشویی به میزان ۲۵ هزار و ۷۲۹ میلیون و ۸۰۰ هزار رال‌ و پرداخت ۲۸ هزار میلیارد و ۵۵۴ میلیون رالل به بانک‌ها، معادل کل اعتبارنامه‌های بازرگانی (ال سی‌های پرونده) محکوم شده است.

از نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اختلاس بزرگ بانکی با حضور مه‌آفرید خسروی، مدیرعامل مجموعه شرکت‌های امیرمنصور آریا يک سال می‌گذرد و هنوز اين پرونده بسته نشده است.

دوازهمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ هفتم خردادماه سال جاری برگزار شد. در این دادگاه، مه آفرید امیرخسروی دفاعیاتی از خود داشت و پای مسئولان دولتی را نیز به میان کشید.

پرونده فساد بزرگ اقتصادی در ایران موسوم به اختلاس سه هزار میلیارد تومانی در رابطه با فعالیت‌های گروهی از فعالان اقتصادی و دست‌اندرکاران سیستم بانکی با عنوان "گروه امیر منصور آریا" است که به باز کردن اعتبارنامه‌های بازرگانی (ال‌سی‌) جعلی و دریافت وام‌های کلان بانکی متهم شده‌اند. این اختلاس در یکی از شعبه‌های بانک صادرات خوزستان و در مدت چهار سال اخیر انجام گرفته است.

گفته می‌شود که این گروه توانسته از طریق روابط خاص خود با بانک صادرات و بانک ملی ایران به گشایش اسناد اعتباری به مبلغ صد‌ها میلیارد تومان اقدام کند، بدون آن‌که تمام یا دست‌کم بخش عمده‌ای از وجه این اعتبارنامه‌ها را پرداخته باشد.

افزون بر بانک صادرات و ملی که بیشترین زیان را از این اختلاس متحمل شده‌اند، بانک‌های ملت، سپه، رفاه کارگران، و سه بانک خصوصی سامان، پارسیان و پاسارگاد نیز دخیل بوده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    و مقامات دولتي ؟!