ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قاچاق ۶۱ موتور هواپيمای بدون سرنشين به ايران، در آلمان کشف شد

<p>دادستان کل آلمان يک فرد ايرانی ـ آلمانی و يک ايرانی را به قاچاق موتور هواپيمای بدون سرنشين به جمهوری اسلامی ايران متهم کرد.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>خبرگزاری آلمان، امروز چهارشنبه دوم اسفندماه گزارش داد، دادستان کل آلمان در شهر کارلسروهه عليه دو تاجر به نام&zwnj;های &quot;ایمان ج. ل&quot;، ۳۱ ساله که ايرانی ـ آلمانی است و &quot;داوود الف&quot; ۵۴ ساله که ايرانی است، اعلام جرم کرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>به&zwnj;گفته دادستانی آلمان &quot;ایمان ج. ل&quot;، رئیس یک شرکت واردات و صادرات، و همدست احتمالی وی، &quot;داوود الف&quot;، به نقض قانون تجارت خارجی متهم شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>بر اساس اطلاعيه دادستانی آلمان &quot;ایمان ج. ل&quot; متهم شده است که بدون مجوز قانونی ۶۱ موتور هواپيمای بدون سرنشين را به ايران ارسال کرده و در آن&zwnj;جا &quot;داوود الف&quot;، متهم دوم پرونده، اين موتورها را فروخته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>آن&zwnj;ها برای فريب مأموران گمرک آلمان اين محمولات را با عناوين ديگری از آلمان خارج می&zwnj;کرده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>مقامات آلمانی آذرماه گذشته نيز خبر دادند که یک تاجر ایرانی - آلمانی ۵۴ ساله را به اتهام نقض محدودیت&zwnj;های صادراتی علیه ایران بازداشت کرده&zwnj;اند</p> </blockquote> <p>اين دو نفر متهم شده&zwnj;اند که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ ميلادی چندين بار اقدام به ارسال موتورهای هواپيمای بدون سرنشين کرده&zwnj;اند که گفته می&zwnj;شود از نوع &quot;ابابیل &zwnj;ـ سه&quot; بوده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>جمهوری اسلامی ايران از اين هواپيما برای نبرد، شناسايی و تعيين هدف استفاده می&zwnj;کند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>اين پرونده در بخش امنیت منطقه&zwnj;ای دادگاه عالی فرانکفورت مورد بررسی قرار می&zwnj;گيرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>مقامات آلمانی آذرماه گذشته نيز خبر دادند که یک تاجر ایرانی - آلمانی ۵۴ ساله را به اتهام نقض محدودیت&zwnj;های صادراتی علیه ایران و ارسال تجهیزاتی چون مغناطیس&zwnj;سنج و سلول&zwnj;های خورشیدی به اين کشور بازداشت کرده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>اين فرد از آوریل ۲۰۱۰ تا زمان دستگيری مقصد صادرات خود را کشور ترکیه اعلام می&zwnj;کرده&zwnj; است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>هم&zwnj;زمان با اين خبر یک شرکت اسپانیایی نيز متهم به &quot;قاچاق تجهیزات هسته&zwnj;ای&quot; به ایران شد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>از زمان گسترش تحریم&zwnj;های اتحادیه اروپا و آمريکا علیه ایران که به منظور متوقف ساختن برنامه هسته&zwnj;ای اين کشور اعمال شده&zwnj;اند، افراد بسياری به دليل مبادلات تجاری با جمهوری اسلامی ايران دستگير و يا جريمه شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>کشورهای غربی معتقدند ايران تحت پوشش برنامه هسته&zwnj;ای خود که آن را &quot;صلح&zwnj;آميز&quot; می&zwnj;خواند در راه دستيابی به سلاح هسته&zwnj;ای است اما ايران اين اتهام را همواره رد کرده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

دادستان کل آلمان يک فرد ايرانی ـ آلمانی و يک ايرانی را به قاچاق موتور هواپيمای بدون سرنشين به جمهوری اسلامی ايران متهم کرد.

خبرگزاری آلمان، امروز چهارشنبه دوم اسفندماه گزارش داد، دادستان کل آلمان در شهر کارلسروهه عليه دو تاجر به نام‌های "ایمان ج. ل"، ۳۱ ساله که ايرانی ـ آلمانی است و "داوود الف" ۵۴ ساله که ايرانی است، اعلام جرم کرد.

به‌گفته دادستانی آلمان "ایمان ج. ل"، رئیس یک شرکت واردات و صادرات، و همدست احتمالی وی، "داوود الف"، به نقض قانون تجارت خارجی متهم شده‌اند.

بر اساس اطلاعيه دادستانی آلمان "ایمان ج. ل" متهم شده است که بدون مجوز قانونی ۶۱ موتور هواپيمای بدون سرنشين را به ايران ارسال کرده و در آن‌جا "داوود الف"، متهم دوم پرونده، اين موتورها را فروخته است.

آن‌ها برای فريب مأموران گمرک آلمان اين محمولات را با عناوين ديگری از آلمان خارج می‌کرده‌اند.

مقامات آلمانی آذرماه گذشته نيز خبر دادند که یک تاجر ایرانی - آلمانی ۵۴ ساله را به اتهام نقض محدودیت‌های صادراتی علیه ایران بازداشت کرده‌اند

اين دو نفر متهم شده‌اند که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ ميلادی چندين بار اقدام به ارسال موتورهای هواپيمای بدون سرنشين کرده‌اند که گفته می‌شود از نوع "ابابیل ‌ـ سه" بوده‌اند.

جمهوری اسلامی ايران از اين هواپيما برای نبرد، شناسايی و تعيين هدف استفاده می‌کند.

اين پرونده در بخش امنیت منطقه‌ای دادگاه عالی فرانکفورت مورد بررسی قرار می‌گيرد.

مقامات آلمانی آذرماه گذشته نيز خبر دادند که یک تاجر ایرانی - آلمانی ۵۴ ساله را به اتهام نقض محدودیت‌های صادراتی علیه ایران و ارسال تجهیزاتی چون مغناطیس‌سنج و سلول‌های خورشیدی به اين کشور بازداشت کرده‌اند.

اين فرد از آوریل ۲۰۱۰ تا زمان دستگيری مقصد صادرات خود را کشور ترکیه اعلام می‌کرده‌ است.

هم‌زمان با اين خبر یک شرکت اسپانیایی نيز متهم به "قاچاق تجهیزات هسته‌ای" به ایران شد.

از زمان گسترش تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمريکا علیه ایران که به منظور متوقف ساختن برنامه هسته‌ای اين کشور اعمال شده‌اند، افراد بسياری به دليل مبادلات تجاری با جمهوری اسلامی ايران دستگير و يا جريمه شده‌اند.

کشورهای غربی معتقدند ايران تحت پوشش برنامه هسته‌ای خود که آن را "صلح‌آميز" می‌خواند در راه دستيابی به سلاح هسته‌ای است اما ايران اين اتهام را همواره رد کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    بعد همینها را روحانیت جنایتکار و سپاه تجاوز گر جنسی و نقدی به مردم احمق ایران نشان میدهد و می گوید ساخت حوزه های حیضه است.

  • کاربر مهمان

    اين دو دلال حتما بعدا به تهران فرستاده شده اند؟ مثل مقام با چک 71 ميليوني در جيب ؟!