ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عضویت تاریخی افغانستان در«کمیسیون وضعیت زنان» سازمان ملل متحد

نمایندگی دائمی افغانستان در سازمان ملل اعلام کرد این کشور برای یک دوره چهار ساله به عضویت کمسیون «وضعیت زنان» سازمان ملل متحد درآمده است.

افغانستان برای نخستین بار و با ۳۹ رای موافق به عضویت کمیسیون «وضعیت زنان» سازمان ملل متحد درآمد.

پایین و بالا بگیرید و بکشید

نمایندگی دائمی افغانستان در سازمان ملل سه‌شنبه ۱۵ سپتامبر/۲۵ شهریور اعلام کرد این کشور برای یک دوره چهار ساله به عضویت کمسیون «وضعیت زنان» سازمان ملل متحد (the United Nations Commission on the Status of Women (CSW)) درآمده است.

براساس گزارش‌ها افغانستان در رای‌گیری برای کسب کرسی این کمیسیون موفق شد ۳۹ رای موافق را به خود اختصاص دهد.

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

در رای‌گیری مذکور، هند نیز مانند افغانستان موفق به کسب آراء لازم برای عضویت در این کمیسیون شد اما چین نتوانست آراء لازم را کسب کند. دور جدید فعالیت کمیسیون وضعیت زنان سازمان ملل که به ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان اختصاص دارد از سال آینده (۲۰۲۱) آغاز خواهد شد.

عادله راز، نماینده افغانستان در سازمان ملل با تشکر از اعضای شورای اقتصادی و اجتماعی این سازمان به خاطر دادن رای به افغانستان گفت: کسب این کرسی برای کشورش «اهمیتی حیاتی» دارد.

همزمان در افغانستان زنان با تهدید قدرت گرفتن بیش‌ازپیش طالبان مواجه‌اند. در شرایطی که مذاکرات بین‌افغان میان دولت کابل و نمایندگان طالبان در دوحه در جریان است، فعالان زنان افغانستان از کشورهای عضو ناتو و سازمان ملل خواسته‌اند که از نفوذ خود بر احزاب سیاسی، طالبان و حکومت افغانستان برای مشارکت زنان، قربانیان جنگ و سایر اقشار در سیاست و قدرت استفاده کنند و مانع گران‌ تمام‌شدن «صلح» برای زنان و دیگر اقشار آسیب‌پذیر افغانستان شوند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.