ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

واکنش حکومت ایران به بیانیه ۴۷ کشور اروپایی: بی‌ارزش است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران کشورهای اروپایی را به داشتن استاندارد دوگانه در زمینه حقوق بشر متهم کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به بیانیه ۴۷ کشور عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در محکوم کردن نقض حقوق بشر در ایران گفته است جمهوری اسلامی ایران اقدام اتحادیه اروپا در ارائه بیانیه مشترک در شورای حقوق بشر را «غیر قابل قبول» می‌داند.

سعید خطیب‌زاده رویکرد این بیانیه را «گزینشی و بی‌پایه» و «فاقد ارزش و اعتبار» دانسته است.

پایین و بالا بگیرید و بکشید

۴۷ کشور عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز جمعه، چهارم مهر/ ۲۵ سپتامبر، با امضای یک بیانیه مشترک ضمن محکوم کردن نقض شدید حقوق بشر در ایران از جمله استفاده گسترده از مجازات اعدام، نقض آزادی بیان و تجمع، شکنجه و بدرفتاری با بازداشت‌شدگان و عدم دسترسی به دادرسی عادلانه، حمایت خود را از «شجاعت مدافعان حقوق بشر» اعلام کردند.

در واکنش به این بیانیه سخنگوی وزارت امور خارجه گفته «سوءاستفاده از سازوکارهای حقوق بشری و دخالت در امور داخلی ایران» غیر‌قابل پذیرش است و برخی کشورهای اروپایی در مقابل بزرگ‌ترین نقض‌های حقوق بشری خود و هم‌پیمانانشان بی‌تفاوت و ساکت هستند.

وزارت خارجه ایران سرکوب معترضان، قتل سیاه‌پوستان، قتل‌ عام اقلیت‌ها به‌ویژه مسلمانان، آزار و اذیت و شکنجه زندانیان و تحت فشار قرار دادن مهاجران در داخل مرزهای اتحادیه اروپا را از مصادیق نقض حقوق بشر در اروپا دانسته و گفته کشورهای اروپایی در این زمینه استاندارد دوگانه دارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفته:

«توسعه و ارتقای حقوق بشر در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در چارچوب تعهدات مذهبی و پایبندی به قانون اساسی و قوانین داخلی و معاهدات بین‌المللی از اولویت‌های دائمی جمهوری اسلامی ایران بوده و در عمل نیز خود را متعهد به رعایت آن دانسته است.»

این وزارتخانه به دول اروپایی توصیه کرده پیگیری برای بهبود حقوق بشر در میان خود و متحدین منطقه‌ای خود را در دستور کار جدی قرار دهند.

کشورهایی که نقض حقوق بشر در ایران را محکوم کرده‌اند با اشاره به مدافعان حقوق زنان، فعالان محیط زیست و وکلای دادگستری که تحت فشار و پیگرد نهادهای امنیتی و قضایی در ایران قرار دارند اعلام کرده‌اند که شجاعت این فعالان را ستایش می‌کنند.

ایران سال‌هاست به گزارشگران ویژه سازمان ملل اجازه نمی‌دهد برای تحقیق درباره موارد نقض حقوق بشر به این کشور سفر کنند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.