ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رویترز: کمک‌های بین‌المللی به افغانستان احتمالاً کاهش می‌یابد

رویترز نوشته است که در نشست ماه دسامبر کشورها و سازمان‌های اهداکننده کمک به افغانستان احتمالاً شرایط اهدای کمک‌ها را سخت‌‌تر و مدت‌زمان کمک‌ها را کوتاه‌تر خواهند کرد.

رویترز در گزارشی نوشته است که اهداکنندگان کمک به افغانستان احتمالاً در نشست ماه آینده کمک‌های کمتری به افغانستان خواهند کرد.

پرچم افغانستان ـ عکس از شاتر استاک

خبرگزاری رویترز سه‌شنبه ۳ نوامبر / ۱۲ آبان به نقل از سه منبع آگاه که نخواستند نامشان منتشر شود گزارش داد که اهداکنندگان کمک به افغانستان احتمالاً در نشست ماه دسامبر در ژنو شرایط اهدای کمک‌ها را سخت‌‌تر و مدت‌زمان کمک‌ها را نیز کوتاه‌تر خواهند کرد.

به‌گفته این منابع، آمریکا به‌عنوان بزرگ‌ترین پشتیبان مالی افغانستان، کمک‌های غیرنظامی فعلی خود را که سالانه حدود ۸۰۰ میلیون دلار است، بسیار کاهش خواهد داد. این کمک‌ها جدا از کمک‌های امنیتی و نظامی ایالات متحده به افغانستان است.

به‌گفته یکی از این منابع، ممکن است کمک‌های غیرنظامی آمریکا نه تنها به نصف کاهش یابد بلکه تعهد این کمک‌ها نیز از چهار سال به یک سال کمتر شود.

دو منبع دیگر نیز گفته‌اند سایر اعضای ناتو از جمله بریتانیا و فرانسه در حال بررسی کاهش کمک‌های خود هستند و استرالیا نیز می‌خواهد تا ۳۰ درصد کمک‌هایش را کاهش دهد.

پکا هاویستو، وزیر امور خارجه فنلاند به رویترز گفته است تغییر عمده در کمک‌های بین‌المللی به افغانستان بازنگری‌ کمک‌ها از هر چهار سال یک بار به هر سال است.

هاویستو افزوده است که شرایط کمک‌ها نیز به‌دلیل فساد موجود در افغانستان سخت‌تر خواهد شد.

کمک‌های بین‌المللی تقریباً ۷۵ درصد بودجه افغانستان را تأمین می‌کند و تاکنون ده‌ها کشور و سازمان کمک‌کننده هر چهار سال یک ‌بار این کمک‌ها را تأمین می‌کردند. این کمک‌ها تحت مدیریت بانک جهانی به صندوق بازسازی افغانستان واریز می‌شود.

در آخرین کنفرانس اهداکنندگان کمک به افغانستان که اکتبر ۲۰۱۶ در بروکسل برگزار شد، نمایندگان ۷۰ کشور و ۲۰ نهاد بین‌المللی ۱۵,۲ میلیارد دلار کمک به افغانستان تا سال ۲۰۲۰ را تصویب کردند که معادل ۳,۸ میلیارد دلار در سال است.

پیش از این اداره بازرس ویژه آمریکا برای نظارت بر بازسازی افغانستان (سیگار) در گزارشی در ماه ژانویه سال جاری گفته بود که افغانستان به منابع مالی زیادی برای تأمین اعتبار دولت خود تا سال ۲۰۲۴ نیاز دارد. «سیگار» همچنین تأکید کرده بود که مسئله فساد در افغانستان باید مسئله اصلی نشست کمک‌کنندگان در سال ۲۰۲۰ باشد. این گزارش آورده بود:

«جامعه بین‌المللی و شرکای افغانستان با همکاری می‌توانند فساد را در افغانستان مهار کنند. اما این امر به تعهد بیش از آن‌چه که تاکنون دیدیم نیاز دارد.»

سازمان شفافیت بین‌المللی نیز در همان ماه با انتشار گزارش سالانه‌ خود اعلام کرد که تلاش‌ها در راستای مبارزه با فساد در افغانستان از سال ۲۰۱۸ میلادی به این سو پیشرفتی نداشته است و این کشور به‌لحاظ فساد در رتبه آخر در منطقه آسیا و اقیانوسیه قرار دارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.