ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: بیمارستان پر است

ایرج حریرچی، معاون وزارت بهداشت یادآوری کرد که مقابله با ویروس کرونا «از بیمارستان نمی‌گذرد» بلکه به «تغییر رفتار اجتماعی مردم» بستگی دارد.

پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری اعلام کرد که تعداد بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در تهران مجدداً افزایش یافته است. ایرج حریرچی، معاون وزارت بهداشت یادآوری کرد که مقابله با ویروس کرونا «از بیمارستان نمی‌گذرد» بلکه به «تغییر رفتار اجتماعی مردم» بستگی دارد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: بیمارستان پر است (عکس: آرشیو)

پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری پنجشنبه  ۶ آذر در مصاحبه با خبرگزاری کار ایران (ایلنا) درباره تأثیر دو هفته‌ای تعطیلی مشاغل گروه دو و سه بر همه‌گیری ویروس کرونا گفت:

«بخشی از محدودیت‌ها که از نیمه‌شب به بعد اعمال می‌شود و دیگر مغازه‌ای باز نیست تا باعث ایجاد تجمع شود، بسیار خوب و مفید است. اما محدودیت‌هایی که در طول روز وجود دارد، برخوردهای اجتماعی مردم، ترافیک و حجم ماشین‌ها در خیابان نشان می‌دهد که نتوانستند، شرکت‌های خصوصی را برای همراهی با اجرای این محدودیت‌ها مجاب کنند.»

طبرسی در ادامه این مصاحبه از افزایش مجدد مبتلایان به کووید-۱۹ خبر داد:

«کماکان بیمارستان پر است، چند روزی خلوت‌تر شده بود، اما امروز دوباره شلوغ شده است و معلوم نیست که واقعاً به چه صورت این وضعیت ادامه پیدا کند. هنوز نیروی جدید پرستاری به بیمارستان تزریق نشده و وضعیت وخیم است، همه باید رعایت کنند و به هم کمک کنند تا به یک مرحله‌ی مناسب از این بیماری برسیم.»

مقابله با کرونا از عهده بیمارستان‌ها برنمی‌آید

ایرج حریرچی، معاون وزارت بهداشت نیز در نشست خبری پنجشنبه ۶ آذر خود یادآوری کرد که مقابله با ویروس کرونا «از بیمارستان نمی‌گذرد» بلکه به تغییر رفتار اجتماعی مردم بستگی دارد:

«رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و اعمال قانون بسیار خوب است ولی باید تداوم یابد تا شاهد تأثیرگذاری آن در جامعه باشیم. در برخی از حوزه‌ها باید نظارت بیشتری صورت گیرد مثلاً عروسی و مراسم ختم را می‌توانیم در صورت برگزاری با چند صدنفر مقابله کنیم ولی اگر چند نفر با هم جمع شوند قابل کنترل نیست.»

بر اساس اعلام سخنگوی بهداشت با وجود تعطیلی مشاغل گروه دو و سه در سراسر ایران، در شبانه‌روز گذشته ۱۳ هزار و ۸۴۳ نفر به کووید-۱۹ مبتلا شدند و ۴۶۹ نفر از مبتلایان هم جان خود را از دست دادند. آمارهای روزانه وزارت بهداشت بر اساس تست پی سی آر اعلام می‌شود. شمار مبتلایان بسیار بیشتر و در اغلب مواقع دو تا سه برابر آمار رسمی است. حریرچی در ادامه نشست خبری خود گفت:

«اگر ما ۴۰ درصد مرگ و میر را کاهش دهیم تازه به عدد ۲۸۰ تا ۳۰۰ مورد می‌رسیم که باز رقم بزرگی است و امیدواریم با استمرار در تغییر رفتار مردم، نتایج بهتری در این زمینه حاصل شود.»

بر اساس آمار وزارت بهداشت ۲۶ استان ایران همچنان در وضعیت قرمز و چهار استان ایران هم در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند. روز گذشته سعید نمکی، وزیر بهداشت در نشست خبری خود اعلام کرد که بحران مرغ به عنوان نمودی از بحران معیشت به بحران همه‌گیری کرونا در ایران دامن زده است. مردم برای تهیه مرغ با قیمت دولتی در مراکز پخش در مبدان‌های سبزی و تره‌بار تجمع می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • محسن

    اینا دکترای لاکچری محسوب می شن و نوچه های ولایتی هستن، اوایل کرونا وضع تو فیروزگر خیلی بد تر از دانشوری بود پرستارا و دکترای اون جونشون رو کف دستشون گرفتن و صداشون در نیومد این مفت خورا نیم ساعت یه بار ویس می دادن که ما داریم می میریم یکی بیاد نجاتمون بده. نمی دونم این فواسیل نظام کی قراره سرشون رو بزارن زمین بمیرن. اون نمیرالمومنین جنتی علیه السلام، این ولایتی و حداد اونم بقیشون