ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تداوم قطع ارتباط احمدرضا جلالی با دنیای خارج از زندان

به‌دنبال انتقال احمدرضا جلالی به سلول انفرادی و تداوم قطع ارتباط او با دنیای خارج از زندان، برخی از تحلیل‌گران و کاربران شبکه‌های اجتماعی از قوت گرفتن خطر اجرای حکم اعدام او در پاسخ به ترور محسن فخری زاده، از مسئولان و چهره‌های اصلی برنامه هسته‌ای ایران خبر داده‌اند.

به‌دنبال انتقال احمدرضا جلالی، پزشک و زندانی دو تابعیتی ایرانی- سوئدی به سلول انفرادی و تداوم قطع ارتباط او با دنیای خارج از زندان، برخی از تحلیل‌گران و کاربران شبکه‌های اجتماعی از قوت گرفتن خطر اجرای حکم اعدام این زندانی سیاسی در پاسخ به ترور محسن فخری زاده، از مسئولان و چهره‌های اصلی برنامه هسته‌ای ایران خبر داده‌اند.

احمدرضا جلالی، پزشک و پژوهشگر ایرانی زندانی

به‌نوشته خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، احمد رضا جلالی پنج روز پس از آخرین تماس تلفنی خود از بند ۲۰۹ زندان اوین، همچنان از حق ملاقات و برقراری تماس تلفنی محروم است.

بنا بر اعلام ویدا مهران نیا، همسر این زندانی دو تابعیتی، آخرین تماس تلفنی جلالی از درون زندان، روز سه‌شنبه چهارم آذرماه، بوده و جلالی تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ‌‌گونه تماس دیگری با خارج از زندان نداشته است.

به دنبال انتشار اخبار اولیه درباره احتمال اعدام این زندانی سیاسی، کاربران شبکه‌های اجتماعی بار دیگر با استفاده از هشتگ اعدام نکنید خواهان توقف روند اجرای حکم اعدام او شده بودند.

هلاله موسویان، وکیل مدافع این زندانی سیاسی درباره پیگیری‌های انجام شده برای ملاقات با موکل خود گفته: 

«روز چهارشنبه پنجم آذرماه در آخرین روز اداری برای پیگیری وضعیت پرونده به دادسرا مراجعه کردم، اما در آنجا به من گفته شد که علیرغم درخواست احمدرضا جلالی برای ملاقات با وکیل این امکان برقرار نیست و ایشان در حال حاضر ممنوع از ملاقات و تماس تلفنی هستند.»

تلاش‌ها برای برقراری تماس و ملاقات با جلالی در زندان در حالی ست که به‌گفته وکیل مدافع او، دولت سوئد تاکنون آن گونه که باید پیگیر وضعیت پرونده آقای جلالی و مذاکره با مقامات جمهوری اسلامی جهت فراهم آوردن شرایط آزادی این پزشک زندانی نبوده است.

این گفته هلاله موسویان در حالی ست که آن لینده، وزیر خارجه سوئد، روز چهارم آذرماه و هم‌زمان با اعلام خبر انتقال جلالی به سلول انفرادی، اعلام کرد که در تماس با محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، نگرانی خود را مطرح کرده است. او با انتشار یک توئیت در حساب کاربری خود در توئیتر، ضمن محکوم کردن حکم اعدام جلالی نوشت که سوئد در تلاش برای ممانعت از اجرای این حکم است.

در روزهای گذشته جاوید رحمان، گزارش‌گر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران و اگنس کالامار، گزارش‌گر ویژه این سازمان در مورد اعدام‌های فراقضایی و خودسرانه هم با صدور بیانیه‌ای مشترک از مقام‌های جمهوری اسلامی خواستند هر چه سریع‌تر و «پیش از اینکه دیر شود»، حکم اعدام احمدرضا جلالی را لغو کنند.

این دو کارشناس مستقل حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه خود تأکید کرده‌اند که روند محاکمه احمدرضا جلالی «به طرز فاحشی ناعادلانه» بوده و او در طول دوران بازداشت تحت شکنجه قرار گرفته است.

به‌نوشته هرانا، در برگه انتقال جلالی به سلول انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین نوشته شده که او تا یک هفته برای اجرای تشریفات اجرای حکم اعدام در قرنطینه نگهداری خواهد شد.

برخی از تحلیل‌گران و کاربران در شبکه‌های اجتماعی اما به‌دنبال انتشار خبر ترور محسن فخری زاده، یکی از اعضای ارشد سپاه پاسداران و از افراد بلند پایه مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران، از بیشتر شدن احتمال خبر اجرای حکم اعدام این زندانی دو تابعیتی خبر داده‌اند.

فخری زاده، شامگاه جمعه ۷ آذر در شهر آبسرد تهران هدف حمله چند مهاجم قرار گرفت و کشته شد. برخی از مقامات دولتی و چند تن از فرماندهان نظامی سپاه پاسداران طراحی و اجرای این حمله را به دستگاه‌های امنیتی اسرائیل منتسب کرده‌اند.

احمد رضا جلالی اما از ۲۹ مهرماه ۱۳۹۶ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ابوالقاسم صلواتی به اتهام «فساد فی الارض از طریق جاسوسی برای دولت متخاصم» به اعدام محکوم شده و همین امر گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال اجرای حکم اعدام این زندانی دو تابعیتی توسط نهادهای امنیتی ایران و در پاسخ به ترور محسن فخری زاده را تقویت کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.