ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان ملل: امنیت غذایی نیمی از جمعیت یمن در خطر است

سازمان ملل متحد اعلام کرد که به زودی امکان جلوگیری از وقوع قحطی در یمن از بین می‌رود. کشورهای حامی به تعهدات مالی خود عمل نمی‌کنند.

سازمان ملل متحد اعلام کرد که به زودی امکان جلوگیری از وقوع قحطی در یمن از بین می‌رود. یک مطالعه تازه نشان می‌دهد که نیمی از جمعیت یمن به زودی با گرسنگی و قحطی درگیر خواهد شد.

سازمان ملل: نیمی از جمعیت یمن گرسنه است

شامگاه پنجشنبه ۴ دسامبر/ ۱۴ آذر برنامه جهانی غذا، صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) و سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) در بیانیه مشترکی اعلام کردند که در سال ۲۰۲۱ نیمی از جمعیت ۳۰ میلیون نفری یمن در «خطر رو به افزایش گرسنگی» قرار می‌گیرد. در بیانیه مشترک نهادهای سازمان ملل گفته شده که یمن در حال حاضر، با شرایطی روبه‌روست که شبیه به شرایط قحطی است که دو سال پیش نیز شاهد آن بوده است.   

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس دیوید بیزلی، رئیس برنامه جهانی غذا گفت:

«این اعداد هشداردهنده باید ندایی برای بیداری مردم جهان باشد. یمن در آستانه قحطی قرار گرفته و ما نمی‌توانیم به میلیون‌ها خانواده‌ای که حالا به کمک‌های فوری ما نیاز دارند پشت کرده و آن‌ها را به حال خود رها کنیم.»

در سال ۲۰۱۴ حوثی‌های یمن که تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران قرار دارند صنعا را فتح و حکومت دست نشانده عربستان سعودی را ساقط کردند. عربستان و متحدانش ائتلافی نظامی تشکیل دادند و در حمایت از رئیس جمهوری یمن مواضع حوثی‌ها را بمباران کردند. از آن پس یمن به صحنه‌ای برای جنگ نیابتی ایران و عربستان در منطقه تبدیل شد.

بر اساس بیانیه مشترک نهادهای سازمان ملل در «مرحله اول قحطی» تعداد کسانی که در یمن، امنیت غذایی ندارند از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به پنج میلیون نفر در نیمه نخست سال ۲۰۲۱ خواهد رسید و تعداد افرادی که با نبود فاجعه‌بار امنیت غذایی روبرو هستند، سه برابر بیشتر خواهد شد. مرحله اول قحطی به این معناست که انسان‌ها از گرسنگی رنج می‌برند و کسانی که دچار ضعف و فترت جسمانی‌اند جان خود را در اثر گرسنگی از دست می‌دهند.

دیوید بیزلی، رئیس برنامه جهانی غذا گفت:

«اشتباه نکنید. در سال ۲۰۲۱ در یمن تعداد کسانی که در اثر نبود امنیت غذایی در خطر مرگ قرار می‌گیرند بیشتر از سال ۲۰۲۰ خواهد بود.»

کشورهای حامی یمن به تعهدات مالی خود در سال ۲۰۲۰ عمل نکردند. آن‌ها مکلف بودند سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برای کمک‌رسانی در اختیار سازمان ملل قرار دهند. اما سازمان ملل اعلام کرد که فقط ۴۵ درصد از این مبلغ پرداخت شده است.

سازمان ملل اعلام کرد که کاهش کمک‌های مالی به یمن در سال ۲۰۲۱ نیز ادامه خواهد یافت.

سازمان خیریه آکسفام در گزارشی که نوامبر/ آبان سال جاری قبل از برگزاری اجلاس گروه ۲۰ به میزبانی عربستان برگزار شد اعلام کرد کشورهای عضو این گروه از سال ۲۰۱۵ که عربستان سعودی دخالت خود در جنگ یمن را آغاز کرد ۱۷ میلیارد دلار سلاح به ریاض فروخته‌اند در حالی‌که تنها یک سوم این مبلغ به یمن کمک‌های بشردوستانه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.