ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اداره آمار افغانستان: ۴۷,۳ درصد مردم کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند

براساس داده‌های اداره آمار افغانستان شمار افراد زیر خط فقر در این کشور نسبت به چهار سال پیش کمتر شده است. ۱۸,۶ درصد نیروی کار افغانستان بیکار هستند.

آخرین آمار رسمی در افغانستان نشان می‌دهد که به‌رغم کاهش شمار افراد زیر خط فقر در این کشور، هنوز ۴۷,۳ درصد مردم افغانستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند. این در حالی است که بانک جهانی چهار ماه پیش تعداد خانوارهایی که در افغانستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند را ۵۵ درصد دانسته بود.

کودکان کوچی در کابل ـ عکس از Shutterstock

حسیب‌الله موحد، معاون  اداره‌ ملی احصائیه (آمار) و معلومات افغانستان، دوشنبه ۷ دسامبر / ۱۷ آذر براساس آخرین داده‌های این اداره اعلام کرد که ۴۷,۳ درصد مردم افغانستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

به‌گفته موحد، «این رقم در سال ۱۳۹۵ به ۵۴,۵ درصد می‌رسید».

حسیب‌الله موحد همچنین گفت براساس آمار، سطح ملی بیکاری نیز ۱۸,۶ درصد است که از این میزان ۱۵,۲ درصد مردان و ۳۲ درصد زنان بیکار هستند.

داده‌های مرکز آمار افغانستان نشان می‌دهد که ۳۴,۹ درصد میزان مشارکت نیروی کار در شهرها، ۴۳,۹ درصد میزان مشارکت نیروی کار در روستاها و ۵۳,۶ درصد میزان مشارکت نیروی کار را کوچی‌ها تشکیل می‌دهند. کوچی‌های افغانستان گروهی از مردم این کشور هستند که به شیوه کوچ‌نشینی زندگی می‌کنند. آن‌ها اغلب از پشتون‌های غل‌زایی هستند.

اطلاعات منتشرشده همچنین حاکی از آن است که نسبت سرانه شاخص فقر افغانستان ۲,۳ درصد کاهش یافته است. بر این اساس، فقر چندبُعدی از ۵۱,۷ درصد به ۴۹,۴ درصد کاهش یافته است.

اداره‌ ملی احصائیه و معلومات افغانستان گفته است که ۳۶,۱ درصد بزرگسالان و ۵۴ درصد جوانان باسواد هستند.

بانک جهانی تیرماه (ژوئیه) سال جاری پیش‌بینی کرده بود که میزان جمعیت زیر خط فقر در افغانستان در سال جاری در اثر همه‌‌گیری ویروس کرونا به ۷۲ درصد افزایش یابد. بانک جهانی شمار خانوارهایی که در افغانستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند را ۵۵ درصد دانسته بود که به گفته این نهاد بین‌المللی به ۷۲ درصد افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.