ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هند واکسن آسترازنکا-آکسفورد را برای واکسینه کردن نزدیک به ۳۰۰ میلیون نفر تایید کرد

براساس اعلام دولت هند، شرکت محلی «موسسه سرم هند» (Serum Institute of India) که بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان به شمار می‌رود، این واکسن را با هزینه کمتر از ۵ دلار تولید می‌کند.

هندوستان واکسن کووید-۱۹ ساخت آسترازنکا-آکسفورد را تایید کرد. دومین کشور پرجمعیت جهان در بزرگترین طرح واکسیناسیون عمومی علیه کووید-۱۹ تا ۳۰۰ میلیون نفر را در مدت هشت ماه واکسینه می‌کند.

پایین و بالا بگیرید و بکشید

دولت هند شنبه ۲ ژانویه/۱۳ دی واکسن کووید-۱۹ ساخت شرکت آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد را تایید کرد تا مسیر کارزار عظیم ایمن کردن شهروندان خود را هموار کند.

پاراکاش جاوادکار، وزیر رسانه و اطلاعات هند شنبه به خبرنگاران گفت این واکسن روز جمعه تایید شده و دست کم سه واکسن دیگر از جمله واکسن روسی اسپاتنیک هم در انتظار دریافت تاییدند. جاوادکار گفت هند احتمالا تنها کشوریست که چهار واکسن را برای طرح واکسیناسیون شهروندانش آماده می‌کند. به گفته او علاوه بر واکسن‌های پیش‌بینی‌شده، امکان این وجود دارد که واکسن ساخت فایزر-بیونتک نیز در هند به صورت اورژانسی به کار گرفته شود.

واکسن کووید-۱۹ که به صورت مشترک توسط شرکت سوئدی- بریتانیایی آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد ساخته شد، نخستین واکسن کروناست که در هند تایید شده و براساس اعلام دولت هند، در شرکت محلی «موسسه سرم هند» (Serum Institute of India) که بزرگ‌ترین تولیدکننده واکسن در جهان به شمار می‌رود، تولید می‌شود.

این شرکت تاکنون نزدیک به ۵۰ میلیون دوز از واکسن آسترانزنکا-آکسفورد را ذخیره کرده است که قیمت هر دوز آن برای دولت هند نزدیک به ۲۵۰ روپیه، معادل سه دلار و ۴۲ سنت هزینه در برداشته است. طبق گزارش خبرگزاری رویترز این رقم در بازار آزاد به هزار روپیه می‌رسد.

هند که پس از ایالات متحده آمریکا، بیشتر تعداد ابتلا به ویروس کرونا یعنی بیش از ۱۰ میلیون مورد را ثبت کرده است،‌ روز شنبه مانور کشوری آمادگی برای تحویل واکسن را نیز اجرا کرد. سرعت شیوع کرونا در این کشور از نیمه سپتامبر گذشته تاکنون کمی فرونشسته است و دولت امیدوار است بتواند در فاصله شش تا هشت ماه آینده ۳۰۰ میلیون نفر از جمعیت یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون نفری خود را واکسینه کند.

مرکز کنترل استاندارد داروهای هند به زودی مقدار دوز مناسب و جزئیات بیشتر درباره واکسن آسترازنکا-آکسفورد را اعلام خواهد کرد. دانشمندان هنوز بر سر دوز موثر این واکسن به قطعیت نرسیده‌اند. آخرین داده‌های مرتبط که در ماه نوامبر منشر شدند، نشان دادند تزریق نصف دوز و پس از آن تزریق یک دوز کامل واکسن آسترازنکا تا ۹۰ درصد موثر واقع می‌شود در حالی که اگر دو دوز کامل تزریق شوند، مقدار تاثیر آن به ۶۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

پیش از هند بریتانیا نیز روز سه‌شنبه گذشته این واکسن را که نسبت به واکسن‌های مشابه ارزان‌تر است و استفاده آسان‌تری دارد، تایید کرد.

همزمان شیوع ویروس کرونا در جهان ادامه دارد. در ایالات متحده آمریکا که واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ را به کندی پیش می‌برد، شمار مبتلایان از ۲۰ میلیون نفر و شمار قربانیان کووید-۱۹ از ۳۵۰ هزار نفر گذشت.

در بریتانیا هم تلاش برای محدود کردن نوع جهش‌یافته ویروس کرونا ادامه دارد با این‌حال مقام‌های پزشکی نسبت به فشار مضاعف بر بیمارستان‌ها، افزایش بیماران کووید-۱۹ نیازمند به بستری و احتمال تداوم این وضعیت در ماه‌های آینده ابراز نگرانی کرده‌اند.

در هلند نیز که به‌رغم قرنطینه عمومی شیوع کرونا در هفته‌های اخیر کاهش قابل توجهی نداشته، دولت اعلام کرد نزدیک به ۳۰ هزارتن از کارکنان بخش درمان را پیش از موعد اعلام شده واکسینه می‌کند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.