ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تداوم آلودگی هوای تهران و برخی شهرهای بزرگ دیگر

کیفیت هوای تهران برای سومین روز پیاپی در هفته جاری در شرایط هشدار قرار دارد. تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت پیش‌بینی شده است.

کیفیت هوای تهران برای سومین روز پیاپی در هفته جاری در شرایط هشدار قرار دارد. غلظت آلاینده‌های هوا به حدی است که تنفس برای همه گروه‌های جامعه را دچار مشکل کرده است. براساس آخرین نقشه‌های هواشناسی در دو روز آینده در غالب مناطق کشور جوی پایدار همراه با تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت پیش‌بینی شده است.  

آلودگی هوای تهران در روزهای دی سال جاری ــ عکس: تابناک

به گزارش خبرگزاری مهر با توجه به پافشاری دولت بر عدم تعطیلی سراسری پایتخت به نظر می‌رسد طی روزهای آتی نیز این شرایط ادامه پیدا کند.

روز گذشته غلظت آلاینده‌ها در ایستگاه‌های شمالی تهران عدد بیشتر از مناطق مرکزی و جنوبی گزارش شده بود. با تداوم پایداری‌های جوی این شرایط سه‌شنبه ۲۳ دی نیز در تهران همچنان برقرار است.

سهم منابع ثابت از جمله سهم آلایندگی صنایع  ۱۷ درصد، پالایشگاه حدود ۴ درصد، نیروگاه ۱۲ درصد، پایانه‌های اتوبوس، خانگی و تجاری کمی بیش از سه درصد و فرودگاه هم زیر یک درصد تخمین زده شده است.

در فصل زمستان به خاطر اولویت قرار گرفتن گاز در بخش خانگی و اداری، گاز نیروگاه‌ها و سایر بخش‌ها به گفته برخی از کارشناسان قطع می‌شود. از این رو نیروگاه‌ها برای تأمین سوخت از مازوت استفاده می‌کنند. به نظر می‌رسد استفاده از مازوت سبب انباشت آلاینده‌ها در تهران شده که تنها با وزش باد شدید امکان تخلیه آن از شهر وجود دارد.

هوای تهران از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۱ روز ناسالم برای همه گروه‌های جامعه اعلام شده بود. در مقایسه با سال گذشته میزان آلودگی هوا در تهران ۳۰ درصد افزایش یافته است.

زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رییسه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و پنجاه و هفتمین جلسه شورا و در تذکری نسبت به افزایش آلودگی هوا گفت:

«بر اساس اظهارات معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان محیط زیست کشور چون ظرفیت پالایشگاه‌ها از مازوت پر شده و به واسطه تحریم‌های بین‌المللی کسی خریدارشان نیست، مجبور هستیم به این موضوع تن بدهیم که این مازوت‌ها را در شهرها بسوزانند.»

اسماعیل کهرم کارشناس و فعال محیط زیستی در مصاحبه با ایرنا گفت:

«صحبت‌های مسئولان در خصوص سوخت مازوت در نیروگاه‌ها، ضد و نقیض است در این‌باره وزیر نفت چندی پیش گفته است که از روی ناچار و به اجبار مجبور به مصرف مازوت در نیروگاه‌ها هستیم در حالی که مسئولان محیط زیست اعلام می کنند هیچ گونه مازوتی در نیروگاه‌ها به مصرف نمی‌رسد.»

 این کارشناس با تأکید بر اینکه سوخت مازوت، سرطان‌زاست گفت:

«مازوت مانند چسب بر روی ریه انسان می چسبد و اگر کرونا نیز به آن اضافه شود شاهد شرایط بدتری خواهیم بود.»

بر اساس مطالعاتی که تا به امروز صورت گرفته و بر مبنای تحلیل داده‌های موجود، شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد آلودگی هوا به شکل چشمگیری شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا، مراجعه به بیمارستان و مرگ را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.