ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ائتلاف سعودی: یک موشک بالستیک و یک پهپاد حوثی‌ها را منهدم کردیم

همزمان با رایزنی‌ها برای برقراری صلح در یمن، این کشور بار دیگر شاهد تنش‌های نظامی تازه‌ای است و عربستان سعودی از حملات جدید حوثی‌های یمن خبر می‌دهد. در پی حمله پهپادی حوثی‌های یمن به فرودگاهی در جنوب عربستان سعودی، ائتلاف عربی به‌رهبری عربستان از انهدام یک موشک بالستیک شلیک‌شده توسط حوثی‌ها و خنثی کردن یک پهپاد آن‌ها خبر داد.

به‌گزارش رویترز، ائتلاف عربی به‌رهبری عربستان سعودی پنج‌شنبه ۱۱ فوریه / ۲۳ بهمن اعلام کرد یک موشک بالستیک را که حوثی‌های یمن به سمت خمیس مشیط در عربستان سعودی پرتاب کرده بودند، خنثی و منهدم کرده است.

همچنین ترکی المالکی، سخنگوی ائتلاف عربی گفت بامداد پنج‌شنبه یک هواپیمای بدون سرنشین پر از مواد منفجره را که حوثی‌های هم‌سو با ایران به سمت همین شهر پرتاب کرده بودند، رهگیری و سرنگون شده است.

المالکی این اقدام را برنامه‌ریزی‌شده و عمدی خواند و گفت حوثی‌ها قصد داشتند مناطق مسکونی غیرنظامی و غیرنظامیان را هدف قرار دهند.

تلویزیون دولتی عربستان سعودی نیز گفت پدافند هوایی این کشور حمله این پهپاد بمب‌گذاری‌شده را خنثی کرده است.

شهر خمیس مشیط در منطقه عسیر واقع در جنوب غرب عربستان سعودی قرار دارد. این شهر از لحاظ شمار ساکنان پنجمین شهر بزرگ عربستان سعودی به شمار می‌رود و از اهمیت تجاری زیادی برای این کشور برخوردار است.

روز گذشته، چهارشنبه ۱۰ فوریه / ۲۲ بهمن تلویزیون دولتی عربستان سعودی از حمله شبه‌نظامیان حوثی به فرودگاه بین‌المللی أبها در جنوب عربستان سعودی خبر داد و اعلام کرد که یک هواپیمای روی زمین در این فرودگاه دچار آتش‌سوزی شد، اما حریق آن مهار شد.

حوثی‌ها نیز اعلام کردند که منطقه پارکینگ فرودگاه آبها را هدف قرار داده‌اند زیرا از آن «برای حمله نظامی به مردم یمن» استفاده می‌شود. به‌گفته سخنگوی حوثی‌ها در این حمله از چهار هواپیمای بدون سرنشین صمدـ۳ و یک فروند قاصف‌ـ۲کِی استفاده شد.

فرودگاه آبها نیز در منطقه عسیر و در ۱۲۰ کیلومتری مرز با یمن قرار دارد و پیش از این هدف حملات حوثی‌ها قرار گرفته بود.

وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه پس از حمله پهپادی حوثی‌ها به فرودگاه ابها اعلام کرد که در کنار عربستان سعودی ایستاده و موضوع مجازات حوثی‌ها را بررسی می‌کند.

یک مقام مسئول وزارت امور خارجه آمریکا به العربیه گفت:

«حوثی‌ها با حمایت ایران مسئول حملاتی هستند که سعودی را مورد هدف قرار داده … ما به اعمال فشار بر حوثی‌ها و تهران که از آن‌ها حمایت می‌کند، ادامه می‌دهیم و سازوکارهای جدیدی برای برخورد با آن‌ها بررسی می‌کنیم.»

این رویدادها در حالی رخ می‌دهند که رایزنی‌ها برای پایان دادن به جنگ یمن در جریان است. از یک‌سو مارتین گریفیتس، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن یک‌شنبه گذشته به ایران رفت تا با مقامات جمهوری اسلامی ایران درباره جنگ یمن گفت‌وگو کند، و از سوی دیگر روز چهارشنبه ۱۰ فوریه / ۲۲ بهمن تیموثی لیندرکینگ، فرستاده ویژه جدید آمریکا در امور یمن در ریاض با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیدار و درباره اوضاع یمن گفت‌وگو کرد.

لیندرکینگ همچنین در ریاض با گریفیتس دیدار کرد و موضوع پایان جنگ یمن را مورد بررسی قرار داد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.