ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آموزش و توانبخشی مهم‌ترین نیاز کودکان مبتلا به سندروم داون

از سال ۲۰۰۵ سازمان ملل روز ۲۱ مارس / ۱ فروردین را به عنوان روز جهانی «سندروم داون» نام‌گذاری کرد. با گذشت ۱۶ سال از این نامگذاری، جای آن در تقویم ایران خالی است. عکس: علی آذر

«سندروم داون» یا «تریزومی» شایع ترین نابهنجاری ژنتیکی است که معمولا در بدو تولد نوزاد یا اندکی پس از آن تشخیص داده می‌شود. سندروم داون، یك وضعیت خاص ژنتیكی است كه افراد با ۴۷ كروموزوم به دنیا می‌آیند در حالیكه افراد عادی ۴۶ كروموزوم دارند. این یک كروموزوم  اضافه موجب تاخیر رشد ذهنی و جسمی می‌شود.

هیچ راه درمانی برای سندروم داون وجود ندارد و تنها به کمک اقدامات پزشکی و آموزشی خاص مانند: گفتار درمانی، فیزیوتراپی و برنامه‌های آموزشی ویژه می‌توان کیفیت زندگی افراد مبتلا به سندروم داون را بهبود بخشید. اگر به موقع این کودکان تحت مراقبت و آموزش قرار بگیرند می‌توانند زندگی طبیعی و نیمه مستقل داشته باشند.

آمار دقیقی از مبتلایان سندروم داون در ایران وجود ندارد اما براساس آمارهای بین‌المللی در كشورهایی مانند ایران از هر۷۰۰ تولد زنده، یك نفر با سندروم داون متولد می‌شود كه این رقم در كشورهای پیشرفته به یك مبتلا در هر هزار تولد زنده می‌رسد.

با وجود خدمات تخصصی و مراقبتی مراکز آموزشی توانبخشی وابسته به سازمان بهزیستی و خیریه‌های متعدد که در این زمینه فعالیت می‌کنند، مبتلایان به سندروم داون با جایگاه‌ شایسته و قانونی‌شان در جامعه فاصله بسیاری دارند.

پایین و بالا بگیرید و بکشید

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.