ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دو نفر ديگر در شيراز اعدام شدند

دو نفر ديگر به اتهام

دو نفر ديگر به اتهام "سرقت مسلحانه" در برابر ديدگان مردم در شيراز اعدام شدند. با اين اعدام شمار اعدام‌شدگان روز گذشته در شيراز به ۹ تن رسيد.

به گزارش تارنمای دادگستری فارس، نام اين دو تن "غ. ن" و "م. ز"‌اعلام شده است.

بر پايه اين گزارش "اين متهمان از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب اسلامی شيراز به اتهام محاربه از طريق شرکت در سرقت‌های مسلحانه متعدد مقرون به آزار و اذيت و ايجاد رعب و وحشت، قتل و آدم‌ربايی به حد اعدام در ملاء‌عام محکوم گرديدند که پس از طی مراحل قانونی احکام و تأييد آن توسط شعبه ۱۱ ديوان عالی کشور با حضور جمع کثيری از مردم به اجرا درآمد."

اين افراد روز سه‌شنبه ۲۷ فروردين در برابر ديدگان مردم اعدام شدند.

خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از "شهروندان شيرازی"‌نوشته است: "مجازات اعدام برای سارقان مسلح، قاتلان و متجاوزان به عنف، مجازات زيادی نيست، آنان بايد رنج و عذابی که به‌واسطه رفتارهای خود به شهروندان تحميل می‌کنند را با مجازات‌های شديدتری، متحمل شوند تا عبرتی برای ديگرانی که قصد انجام خلاف دارند، باشند."

روز گذشته همچنين هفت نفر ديگر نيز به اتهام سرقت مسلحانه بانک در شيراز اعدام شدند.

 سازمان عفو بين‌الملل هفته گذشته اعلام کرد ايران پس از چين بيشترين اعدام‌ها را دارد. به‌گفته عفو بين‌الملل برپايه آمار رسمی در سال ۲۰۱۲ در جمهوری اسلامی ايران ۳۱۴ نفر اعدام شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.