ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیسی موضع پوتین در مورد اوکراین را تکرار کرد

پوتین در آغاز بحران اوکراین از گسترش ناتو به سمت شرق اروپا انتقاد کرده و امنیت روسیه را برجسته کرده بود. ابراهیم رئیسی در گفت‌وگوی تلفنی با پوتین همین موضع را تکرار کرد و گفت گسترش ناتو به سمت شرق، تنش‌زا است.

ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم شامگاه پنج‌شنبه ۵ اسفند با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه تلفنی صحبت کرد و به‌شکل تلویحی در مناقشه اوکراین از روسیه حمایت کرد.

در این تماس تلفنی رئیسی گفت: «گسترش ناتو به سمت شرق، تنش‌زا و تهدیدی جدی علیه ثبات و امنیت کشورهای مستقل در مناطق مختلف است.»

ابراهیم رئیسی همچنین ابراز امیدواری کرد که «آن‌چه اتفاق می‌افتد، به نفع ملت‌ها و منطقه تمام شود».

پوتین نیز در این مکالمه تلفنی شرایط کنونی را «پاسخ مشروع به چندین دهه نقض معاهدات امنیتی و تلاش‌های غرب برای آسیب رساندن به امنیت روسیه» دانست.

ولادیمیر پوتین پیش از این بارها «گسترش ناتو» به سمت شرق اروپا و عدم امنیت روسیه را بهانه‌ای برای انتقال نیروهای نظامی این کشور به مرزهای اوکراین دانسته بود. این در حالی است که اوکراین عضو ناتو نیست و چشم‌انداز نزدیکی برای عضویت این کشور در این پیمان نظامی نیز دیده نمی‌شد.

ولادیمیر پوتین بامداد پنج‌شنبه ۵ اسفند / ۲۴ فوریه دستور حمله به منطقه دونباس اوکراین را صادر کرد. پوتین گفت «شرایط ما را ملزم به اقدام قاطع و فوری می‌کند» و جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوگانسک در دونباس از روسیه درخواست کمک کرده‌اند.

بدین ترتیب جنگ در اوکراین از روز گذشته آغاز شد و به سمت کی‌یف، پایتخت اوکراین در حال گسترش است.

این حمله با واکنش‌های اعتراضی بسیاری از کشورها روبه‌رو شده و کشورهای غربی تحریم‌های سنگینی را علیه روسیه به‌اجرا گذاشته‌اند.

روز گذشته (پنج‌شنبه) حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی نیز ناتو را مسئول آغاز جنگ در اوکراین دانست و در همین حال از راه حل سیاسی پشتیبانی کرد. او در توئیتر نوشت:

«بحران اوکراین ریشه در اقدامات تحریک‌آمیز ناتو دارد. ما توسل به جنگ را راه حل نمی‌دانیم. برقراری آتش‌بس و تمرکز بر راه حل سیاسی و دموکراتیک یک ضرورت است.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.