ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت دفاع ترکیه: حمله به مواضع نیروهای کُرد در شمال عراق

این دومین عملیات نظامی ترکیه در دو ماه گذشته است. وزارت دفاع ترکیه می‌گوید با هدف جلوگیری از حمله گسترده شبه‌نظامیان پ ک ک و برای امنیت مرزها این عملیات را آغاز کرده است.

وزارت دفاع ترکیه دوشنبه ۱۸ آوریل/۲۹ فروردین اعلام کرد هواپیماهای جنگنده، بالگردها و پهپادهای ترکیه در یک عملیات هوایی و زمینی به مواضع شبه‌نظامیان کرد در شمال عراق حمله کردند و اردوگاه‌ها و انبارهای مهمات را هدف قرار دادند.

این اقدام نظامی بخشی از کارزار طولانی‌مدت ترکیه در عراق و سوریه علیه شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) و یگان‌های مدافع خلق (ی پ گ)در شمال سوریه است. آنکارا این دو گروه را به عنوان گروه‌های تروریستی تلقی می‌‌کند.

عملیات نظامی ترکیه علیه مواضع کردها در شمال عراق در حالی آغاز شده که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه جمعه ۱۵ آوریل/۲۶ فروردین با مسرور بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه اداره ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه، گفت‌وگوهای دو طرف به گام‌ها و سیاست‌های آنکارا و اربیل درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای اختصاص داشت.

وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد عملیات نظامی ارتش ترکیه علیه مواضع کردها در شمال عراق بر مناطق متینه، زاپ و آواسین-باسیان متمرکز بود. در کنار عملیات هوایی، کماندوها و نیروهای ویژه نیز به صورت زمینی و هوایی شرکت داشتند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه گفت:

«عملیات ما طبق برنامه با موفقیت ادامه دارد. اهداف شناسایی شده در مرحله اول به تصرف در آمده‌اند.»

در مورد تلفات این عملیات گزارشی منتشر نشده است.

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

خبرگزاری روداو به نقل از مردم محلی گزارش داده است که دست‌کم شش هواپیمای جنگنده ارتش ترکیه مواضع پ ک ک در کوه و در نزدیکی شهر شیلادزه را بمباران کردند. صبح دوشنبه نیز ده‌ها فروند بالگرد ارتش ترکیه مواضع پ ک ک در زاپ را هدف قرار دادند.

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد پس از ارزیابی این که پ‌ک‌ک در حال برنامه‌ریزی برای یک حمله بزرگ است، این عملیات را با هدف «جلوگیری از حملات تروریستی» و تضمین امنیت مرزی آغاز کرده است.

 توپخانه ارتش ترکیه همچنین مواضع شبه‌نظامیان کرد در این مناطق گلوله‌باران کرد.

 دولت و جریان‌های سیاسی عراق نزدیک به ایران به شدت با حضور نظامی آنکارا در شمال این کشور مخالف‌اند و حملات مداوم هوایی‌اش را موجب نقض حاکمیت ملی خود می‌دانند.

۲ فوریه سال جاری/ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ نیز نیروهای نظامی ترکیه عملیات مشابهی را در شمال عراق و سوریه انجام دادند. در آن زمان قیس خزعلی، دبیرکل عصائب اهل حق از گروه‌های سیاسی و شبه‌نظامی شیعه در عراق به ترکیه هشدار داده بود که چنانچه ترکیه به حملات نظامی در عراق ادامه دهد به سرنوشت آمریکا در این کشور دچار خواهد شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.