ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

امينه، فعال تونسی گروه "فمن" در زندان خواهد ماند

دادگاه امينه تايلر، فمينيست تونسی

امينه تايلر در ميان مأموران پليس

دادگاه امينه تايلر، فمينيست تونسی و فعال "فمن" امروز در شهر قيروان تونس برگزار شد و قاضی دادگاه دستور داد که تا ادامه دادرسی، امينه در زندان بماند.

قاضی پرونده به خبرگزاری فرانسه گفت اين دختر جوان که انتظار حکم خود را می‌کشيد در روز چهارشنبه آينده (پنجم ژوئن) در چارچوب دادرسی تازه مورد پرس‌وجو قرار می‌گيرد.

يکی از وکلای امينه نيز حکم توقيف وی را تأييد کرد.

امينه تايلر ۱۹ ساله متهم به حمل اسپری گاز اشک‌آور و شعارنويسی بر روی دیوار قبرستان شده است.

وی روز ۱۹ ماه مه در حالی که روی ديوار قبرستانی در شهر قيروان می‌نوشت "فمن" دستگير شد. در اين قبرستان اسلام‌گرايان سلفيست در حال برگزاری گردهمايی بودند.

امينه در دادگاه گفت اسپری گاز اشک‌آور را به‌منظور دفاع از خود به همراه داشته بود.

پدر امينه پيش از برگزاری دادگاه اعلام کرد که به‌خاطر فعاليت‌های دخترش به او افتخار می‌کند.

امينه در ماه مارس سال جاری تصاوير برهنه خود را به سبک فعالان "فمن" بر روی اينترنت منتشر کرد و بارها از سوی اسلام‌گرايان تندرو مورد تهديد قرار گرفت و خانواده او به همين خاطر مدت‌ها مانع از خروج وی از خانه می‌شدند.

روز گذشته سه دختر فعال "فمن" از فرانسه و آلمان در تونس عليه محاکمه امينه تايلر در خيابان با سينه‌های برهنه دست به اعتراض زدند و توسط پليس دستگير شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.