ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دیدار نخست وزیر و زیر امور خارجه هلند با تعدادی از شهروندان ایرانی‌تبار این کشور

در این دیدار از نخست وزیر و وزیر امور خارجه هلند خواسته شد تا هلند در اتحادیه اروپا برای افزایش فشارها به جمهوری اسلامی که با نقض گسترده حقوق بشر شهروندان ایرانی را به طور سیستماتیک مورد آزار قرار می‌دهد، نقش فعال تری ایفا کند.

روز سه شنبه دهم ژانویه، گروهی از ایرانیان ساکن هلند به دعوت وزارت امور خارجه هلند در محل دفتر نخست وزیری، با مارک روته، نخست وزیر و وپکه هوکسترا، وزیر امورخارجه هلند دیدار کردند.

در این نشست، مسائلی همچون خشونت‌های حکومتی نسبت به معترضان، احکام سنگین همچون اعدام و حبس‌های طولانی‌مدت، شکنجه و تعرض‌های جنسی به زندانیان به بحث گذاشته شد.

این گروه که از میان دانشگاهیان، هنرمندان، کنش‌‌گران و روزنامه نگاران ایرانی-هلندی بودند از دولت هلند خواستند تا در حمایت بین المللی از جنبش ”زن، زندگی، آزادی “ پیش قدم شود. آنان با تاکید بر اهمیت دادگاه بین المللی لاهه و با توجه به نقش پر اهمیت هلند در اتحادیه اروپا از نخست وزیر و وزیر امور خارجه هلند خواستند تا در اتحادیه اروپا برای افزایش فشارها به جمهوری اسلامی که با نقض گسترده حقوق بشر، شهروندان ایرانی را به طور سیستماتیک مورد آزار قرار می‌دهد، نقش فعال تری ایفا کند.

 مسائلی که ضرورت پرداختن به آنها در اولویت قرار داشت به شرح زیر با نمایندگان دولت هلند درمیان گذاشته شد:

  • گسترش تحریم‌های سیاسی بر علیه مسئولان جمهوری اسلامی و وا بستگان آن‌ها از طریق مصادره اموال و ممنوعیت سفر به اتحادیه اروپا.
  • پیگرد قانونی مسئولان جمهوری اسلامی که در نقض حقوق بشر دست داشته‌اند.
  • مقابله با شبکه مالی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی که تحریم‌ها را دور میزند و از طریق جاسوسی، تهدید و قتل در دهه‌های گذشته امنیت شهروندان اروپایی و مخصوصا ایرانی تباران را به مخاطره انداخته است.
  • پذیرش تقاضای پناهندگی ایرانیان، خودداری از اخراج متقاضیانی که جواب منفی گرفته‌اند و الحاق سریع خانواده‌های پناهندگان ایرانی که هنوز در ایران هستند.
  • قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا.
  • متوقف کردن مذاکرات هسته‌ای با جمهوری اسلامی.
  • اعزام هیئت‌های ناظر برای وضعیت زندانها و زندانیان.
  • به کار گیری ابزار دیپلماتیک برای توقف احکام اعدام.

نخست وزیر و وزیر امور خارجه هلند در این نشست با بخشی از این خواسته‌ها موافقت کردند و وعده دادند تا بخشی دیگر از آن‌ها را، از جمله قرار دادن سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی را با همکاران خود در اروپا پیگیری کنند. آن‌ها با پیشنهاد تداوم ارتباط با ایرانیان مقیم هلند برای پیگیری خواسته‌های آن‌ها موافقت کردند.

ازجمله ایرانیان شرکت کننده در این جلسه پروفسور هاله قریشی، بری شلماشی، عاطفه بهادری، نیلوفر بهادری، یاسمن فتای، ساندر ترپهایس، دکتر پیمان جعفری، متین عباسی و دکتر بیژن مشاور بودند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.